Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι μου , θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά smartphone απο την Κίνα, τι μου προτείνεται;
Έχω δει προς το παρόν το xiaomi Redmi 2 και το meizu m2 note, το meizu μου αρέσει ποιο πολυ αλλά φοβάμαι τις 5.5 ίντσες ενώ το Redmi με βολεύει ποιο πολυ σαν μέγεθος...

Δημοσ.

αν σε παίρνει να ανέβεις λίγο στα χρήματα για το xiaomi mi4i,223 δολάρια έχει στο gearbest ή 235 από το ίδιο κατάστημα αλλά απο ευρωπαϊκή αποθήκη 

Δημοσ.

<p>Το θέλω για προσωρινό για αυτο έχω βάλει μαξ τα 150</p>

<p>Ξέρει κανεις αν αυτο το site ειναι αξιόπιστο??</p>

<p>www.dealsmachine.com</p>

Δημοσ.

Lenovo K3 note ή Meizu M2 note, κατά πολύ ανώτερα από οτιδήποτε άλλο. Το lenovo έχει καλύτερα χαρακτηριστικά ενώ το Meizu καλύτερο skin και καλύτερη υποστήριξη. Διαλέγεις και παίρνεις. 

• Like 2
Δημοσ.

<p>Ειςαι σίγουρος? προχθές αγόρασα 3 εισητιρια απο την Ryanair με την κάρτα μου.....ξέρει κανεις κανένα αξιόπιστο σάιτ?</p>

Δημοσ.

Κανένα δεν θα πάρεις. Δεν μπορούν να γίνουν διεθνείς συναλλαγές

Παλι καλα που βρεθηκε και ο λογικος ανθρωπος. 

Αγαπητε ts δεν το γνωριζεις οτι λογω Capital Controls,μεχρι να ανοιξουν απο Δευτερα οι τραπεζες να δουμε τι θα γινει δεν μπορει να γινει αγορα μεσω καρτας απο χωρες του εξωτερικου???Εδω καλα καλα ουτε paypal ή paysafe δεν εχουμε σε τι χωρα ζεις? :P

Γιαυτο και δεν σου ειχε απαντησει κανενας.

<p>Κανεις τπτ???</p>

Δημοσ.

Παρά την πραγματικότητα των capital controls μπορούμε να του προτείνουμε κάτι για μόλις (αν) ξανανοίξουν. Εγώ λοιπόν μένω στις δυο αυτές συσκευές (Lenovo K3 note και Meizu M2 note) καθώς είναι οι καλύτερες προτάσεις της κατηγορίας με τα ισχυρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιότητας. 

Δημοσ.

Παρά την πραγματικότητα των capital controls μπορούμε να του προτείνουμε κάτι για μόλις (αν) ξανανοίξουν. Εγώ λοιπόν μένω στις δυο αυτές συσκευές (Lenovo K3 note και Meizu M2 note) καθώς είναι οι καλύτερες προτάσεις της κατηγορίας με τα ισχυρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιότητας. 

Το θεμα ειναι ομως οτι ακουγεται οτι θα συνεχιστει εν μερη το Capital Control ακομα και αν ανοιξουν οι τραπεζες. http://www.naftemporiki.gr/finance/story/979437/parateinetai-eos-kai-tis-19-iouliou-i-trapeziki-argia Γιαυτο και το γραφω συνεχεια οτι περιμενετε να ανοιξουν οι τραπεζες να δουμε τι θα γινει,μπας και πεσουν και παλι οι τιμες ακομα και για αγορες απο Skroutz γιατι οι τιμες εχουν ανεβει στο θεο.

Δημοσ.

Παιδιά το capital control στην Κύπρο πέρασε πάνω από 1 χρόνος και ακόμα υπάρχει. Τα πράγματα στην Ελλάδα όμως είναι πολύ πιο άσχημα από ότι εδώ πριν 2 χρόνια. Φανταστείτε πως εμάς ήταν 300Ε την μέρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...