Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει που η Microsoft , η πρωτοπόρος της τεχνολογίας που έφερε το pc στον κόσμο, κρύβοντας την δυνατότητα υποστήριξης πλατφόρμας και εκτός x86, για χάρη του κέρδους , θυμήθηκε οτι έχει καλυτερη τεχνολογία.

Τεχνολογία που χρόνια,  κρατουσε από τον κόσμο, που είναι ακόμα στην άγνοια, νομίζοντας ότι το pc είναι μόνο x86.

Ξαφνικά το σύστημα της απειλείται από ένα άλλο σύστημα ,της Google, το οποίο ασχολήθηκε με την τεχνολογία με την οποία η microsoft δεν υποστήριξε χρόνια,  γιατί ήξερε οτι έτσι θα έχανε το μονοπώλιο.

Τώρα ξαφνικά θυμήθηκε οτι έχει την τεχνολογία να φτιάξει το λειτουργικό για όλες της συσκευές και να το υποστηρίξει? 20 χρονια που δεν είχε αντίπαλο και τώρα θυμήθηκε οτι το windows φτιάχτηκε με kernel που μπορούσε να τρέξει και σε επεξεργαστές ανώτερους απο τους x86?

Δηλαδή τώρα ειναι η ώρα να φωνάξει οτι έχει καλύτερη τεχνολογία? Τώρα ειναι αργά.

Οσο για τους εμπαθείς με την Microsoft ,δηλαδή τα google boys, ηρεμήστε...εχει δίκιο η Microsoft. Eίναι καλυτερη όντως. Αλλά ξέρει καλά,αυτό δεν παίζει κανενα ρόλο, γιατί ποτέ δεν την ενδιάφερε να  η καλύτερη αλλά η πιο εμπορική εταιρεία στον πλανήτη.

Χρόνια marketing γαλουχησαν τον κόσμο να πιστεύει οτι μετά το windows το χάος. ...και τώρα θα πείσουν οτι μόνο αυτοί μπορούν , επαναφέροντας το marketing που είχαν παλιά. Κακά τα ψέματα μόνο σε αυτό ήταν καλός ο Balmer...

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρέσει που η Microsoft , η πρωτοπόρος της τεχνολογίας που έφερε το pc στον κόσμο, κρύβοντας την δυνατότητα υποστήριξης πλατφόρμας και εκτός x86, για χάρη του κέρδους , θυμήθηκε οτι έχει καλυτερη τεχνολογία.

Τεχνολογία που χρόνια,  κρατουσε από τον κόσμο, που είναι ακόμα στην άγνοια, νομίζοντας ότι το pc είναι μόνο x86.

Ξαφνικά το σύστημα της απειλείται από ένα άλλο σύστημα ,της Google, το οποίο ασχολήθηκε με την τεχνολογία με την οποία η microsoft δεν υποστήριξε χρόνια,  γιατί ήξερε οτι έτσι θα έχανε το μονοπώλιο.

Τώρα ξαφνικά θυμήθηκε οτι έχει την τεχνολογία να φτιάξει το λειτουργικό για όλες της συσκευές και να το υποστηρίξει? 20 χρονια που δεν είχε αντίπαλο και τώρα θυμήθηκε οτι το windows φτιάχτηκε με kernel που μπορούσε να τρέξει και σε επεξεργαστές ανώτερους απο τους x86?

Δηλαδή τώρα ειναι η ώρα να φωνάξει οτι έχει καλύτερη τεχνολογία? Τώρα ειναι αργά.

Οσο για τους εμπαθείς με την Microsoft ,δηλαδή τα google boys, ηρεμήστε...εχει δίκιο η Microsoft. Eίναι καλυτερη όντως. Αλλά ξέρει καλά,αυτό δεν παίζει κανενα ρόλο, γιατί ποτέ δεν την ενδιάφερε να  η καλύτερη αλλά η πιο εμπορική εταιρεία στον πλανήτη.

Χρόνια marketing γαλουχησαν τον κόσμο να πιστεύει οτι μετά το windows το χάος. ...και τώρα θα πείσουν οτι μόνο αυτοί μπορούν , επαναφέροντας το marketing που είχαν παλιά. Κακά τα ψέματα μόνο σε αυτό ήταν καλός ο Balmer...

Μα αυτό δεν είναι κακό. Ίσα Ίσα που ολόκληρη Apple εν αρχή στηρίχθηκε εκεί και πήρε "περίοδο χάριτος" ώστε να υλοποιήσει πιο ποιοτικές συσκευές και να πουλάει σαν τρελή. Εάν δεν είχε το marketing δεν θα ήταν τόσο ψηλά. Κακα τα ψέμματα. Μπορεί να έχεις μια ιδέα, αλλά εάν δεν μπορείς να την επικοινωνήσεις στον κόσμο είναι να σα να μη την είχε ποτέ.

Δημοσ.

Μα αυτό δεν είναι κακό. Ίσα Ίσα που ολόκληρη Apple εν αρχή στηρίχθηκε εκεί και πήρε "περίοδο χάριτος" ώστε να υλοποιήσει πιο ποιοτικές συσκευές και να πουλάει σαν τρελή. Εάν δεν είχε το marketing δεν θα ήταν τόσο ψηλά. Κακα τα ψέμματα. Μπορεί να έχεις μια ιδέα, αλλά εάν δεν μπορείς να την επικοινωνήσεις στον κόσμο είναι να σα να μη την είχε ποτέ.

Πιο ποιοτικές συσκευές η Apple?  Συγνώμη θες να πεις οτι παλιά δεν είχε ποιοτικές συσκευές? 

Κάπου τα έχεις μπερδέψει ή έχεις άγνοια. Εξάλλου η Microsoft  και η Apple  έχουν την ίδια ηλικία, μόνο που η Apple έγινε γνωστή παγκοσμίως πολύ αργότερα γιατί απλά δεν στηρίχθηκε μόνο στο marketing. Με το να λες οτι η Microsoft μετά από τόσα χρόνια πορείας ακολουθεί την τακτική της Apple, στο marketing .....είναι λίγο τραγικό δεν νομίζεις?

Δημοσ.

Εννοείται ότι η Microsoft έχει ανωτερη τεχνολογία !! Αυτή την στιγμή...Συγκρίνεται το hololens με το αστείο google glass? Το hololens ειναι το πιο κορυφαίο τεχνολογικο επίτευγμα ! Δεν βάζουμε τα vr μέσα γιατί είναι άλλη τεχνολογία διαφορερικξ του hololens ! Το οποίο παρεπιπτοντος οποιος developer το έχει δοκιμάσει έχει γράψει πολύ καλές κριτικές ! Επισεις ο νέος CEO της Microsoft έχει μεγάλο όραμα και ήρθε για να μείνει ! Ειναι αποφασιστικός και θέλει την εταιρία τον κολοσσό που ήταν κάποτε ( όταν υπήρχε και έπαιζε μπάλα μόνη της)...Η εταιρία δινε φοβερες συσκευές- λειτουργικές και οικονομικές και έρχονται και καλύτερα ! Φοβερες υπηρεσίες cloud ...! Υπομονή Τα 10αρια θα κάνουν το μεγάλο μπαμ! Θα αλλαξοπιστήσουν πόλλοι mac-mans !!

Δημοσ.

Μάλλον η έλλειψη επιχηρημάτων σε ωθεί να αναφερθείς στην κάκιστη τροπή που παίρνει το Skype αφότου το αγόρασε η MS.

Εγώ αναφέρθηκα μόνο στο Bing, το χρησιμοποιώ μαζί με Google, γιατί απλά βγάζουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Δεν χρησιμoποιήται το Bing? Συγγνώμη αλλά το Bing και η Yahoo(Bing powered) αποτελούν μόνιμα το 30% τουλάχιστον της χρήσης

μηχανών αναζήτησης παγκοσμίως, δε θέλουν όλοι το Γούγλη. Ας πούμε στη Ρωσία η Yandex τσακίζει τους πάντες σε search,

cloud storage, email κτλ.

Καπου μπερδευτηκες φιλε, το Skype στο εβαλα ως παραδειγμα επειδη ειπες για τις διαφημισεις. Εστω οτι η εταιρια MS εχει δυο προϊοντα, Bing και Skype. Το Bing το χρησιμοποιουν Χ ανθρωποι και το Skype 10000Χ. Στο bing δεν εχει διαφημισεις ενω στο skype εχει. Η απλη λογικη λεει οτι και στο bing αν και οταν αρχισει να το χρησιμοποιει ο κοσμος θα το τιγκαρει στις διαφημισεις.. Τα λεφτα ουδεις εμισησε. Ιδιως οταν αυτο που πωλειτε ειναι ενα τιποτα. Ενας χωρος κενος που παει χαμενος....

Big brother Kinect λέει.

Ρε παιδάκι μου πόσο εισαι;

12?

Αμα είναι έτσι να φοβάμαι την μπροστινή κάμερα του κινητού και του υπολογιστή μου μην με παρακολουθεί η Nokia και η Dell.

Wtf.

Επίσης, στα κάτω κρεμαστά μου οι διαφημίσεις. Δεν έκραξα την google για διαφημίσεις. Την έκραξα ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

Η MS ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΣΚΑΙΠ Ή ΚΙΝΕΚΤ.

Τόσο fanboyσμος πια;

Φοβασαι οτι το αμαξι της google θα σου κλειψει τα στοιχεια απο το ρουτερ, το οποιο μπορεις ευκολα να ρυθμισεις να μην εκπεμπει ουτε εξω απο το σπιτι ή απλα να το κλειδωσεις και δεν σε ενοχλει το οτι το Kinect το εχεις μεσα στο σπιτι σου και ΔΕΝ κλεινει ΠΟΤΕ. Εκτος απο τις κινησεις του σωματος πιανει και χειρονομιες (ανοιγοκλεινει το Xbox με gestures), εχει 3d scanner και μπορει να αποτυπωσει ολοκληρο το δωματιο και οτιδηποτε ειναι μεσα σε αυτο και τελος μπορει να παρει βιομετρικα δεδομενα. Αυτα ειναι αυτα που κανει ΤΩΡΑ η κονσολα παιχνιδιων της Microsoft. Ηδη καποιος ρυθμισε το Kinect και χειριζεται τον browser μεσω gestures, οποτε ασε την φαντασια σου να δουλεψει για το πως μπορει να εξελιχθουν τα υπολοιπα και πως μπορουν να συνδυαστουν ολα τα MS products. Και ολα αυτα απο μια εταιρια που, αποδεδειγμενα συνεργαζεται με την NSA και η οποια αντι να ασχοληθει με το δικο της mobile OS εξαγοραζει εταιριες που βγαζουν εφαρμογες αποκλειστικα για τους ανταγωνιστες της....

Για τον fanboyσμο, καπου το'χασες. Εγω απλα λεω το τι κανει η microsoft. Βρες ενα σημειο στα μηνυματα μου που να υπερασπιζομαι την Google ή να την βγαζω καλυτερη απο την MS.

Δημοσ.

Φοβασαι οτι το αμαξι της google θα σου κλειψει τα στοιχεια απο το ρουτερ, το οποιο μπορεις ευκολα να ρυθμισεις να μην εκπεμπει ουτε εξω απο το σπιτι ή απλα να το κλειδωσεις και δεν σε ενοχλει το οτι το Kinect το εχεις μεσα στο σπιτι σου και ΔΕΝ κλεινει ΠΟΤΕ. Εκτος απο τις κινησεις του σωματος πιανει και χειρονομιες (ανοιγοκλεινει το Xbox με gestures), εχει 3d scanner και μπορει να αποτυπωσει ολοκληρο το δωματιο και οτιδηποτε ειναι μεσα σε αυτο και τελος μπορει να παρει βιομετρικα δεδομενα. .

Η διαφορα είναι η εξης.

Το ΚΙΝΕΚΤ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ. Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΧΑΚΑΡΕ ΤΑ WIFI ΗΘΕΛΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ.

Μπορείς να το εμπεδώσεις αυτό;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Η διαφορα είναι η εξης.

Το ΚΙΝΕΚΤ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ. Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΧΑΚΑΡΕ ΤΑ WIFI ΗΘΕΛΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ.

Μπορείς να το εμπεδώσεις αυτό;

Το επίπεδο hacking που αναφέρεις...wifi wardriving είναι για παιδάκια....(δεν είναι και κάτι δυςκολο ξέρεις..) σε πόσα σου είπα πρίν τα λέμε ....σε 10 χρόνια...έ...κάντα 20 λόγω ...wow επιχειρημάτων που παραθέτεις γύρω απο θέματα στα οποία φένετε πως σε επιπέδο γνώσεων, εισαι το λιγότερο θα ελεγα αναλφάβητος. Ως προς το υφος σου και την γνώμη σου, καλό είναι να μάθεις πως να σέβεσαι κάταρχας την άποψη του άλλου, αν θες να κάνεις κουβέντα για το οποιοδήποτε θέμα χωρίς να τον προσβάλεις. Διαφορετικά πας γυρευωντας (και σε τεχνικά - ειδικά θέματα, όπως λέει και η σοφή ελληνική παροιμία "ξεβράκωτος στα αγγούρια").

Δημοσ.

Το επίπεδο hacking που αναφέρεις...wifi wardriving είναι για παιδάκια....(δεν είναι και κάτι δυςκολο ξέρεις..) .

Μα εισαι ανίκανος να καταλάβεις ότι ο άλλος σε κλέβει;

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ WIFI ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η GOOGLE ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ FANBOYS ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ.

. Ως προς το υφος σου και την γνώμη σου, καλό είναι να μάθεις πως να σέβεσαι κάταρχας την άποψη του άλλου, αν θες να κάνεις κουβέντα για το οποιοδήποτε θέμα χωρίς να τον προσβάλεις.

Δεν σε προσβάλω δείχνοντας το ποσο μικρη είναι η αντίληψη σου. Ίσα ίσα που προσπαθώ να σε βοηθήσω να ανοίξεις τα ματάκια σου αγαπημένε μου συμφορουμιτη :)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μα εισαι ανίκανος να καταλάβεις ότι ο άλλος σε κλέβει;

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ WIFI ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η GOOGLE ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ FANBOYS ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ.

Δεν σε προσβάλω δείχνοντας το ποσο μικρη είναι η αντίληψη σου. Ίσα ίσα που προσπαθώ να σε βοηθήσω να ανοίξεις τα ματάκια σου αγαπημένε μου συμφορουμιτη :)

Για το τεχνικό που επιμένεις θα σου πω 2 μόνο πρότασεις και κλείνω.

1. Με τις πρόσφατες εξελίξεις που είχαμε (κλειστές τράπεζες) αναγκαστικά για να μπορέσω να ανταπεξέρθω στις υποχρεώσεις μου περίμενα σε ουρές atm για να βγάλω όπως και πολύ κόσμος κάποια μετρητά. Κάθε φορά λοιπόν, για να περάσει η ωρα, απλά άνοιγα ενα app..(οχι δεν θα σου πω ποιό, είναι πολύ παιδίκο...και free για android, το οποίο όσοι ασχολούνται με wifi θα καταλάβουν...). Αποτέλεσμα...πέρναγα ευχαριστα την ώρα μου σερφάροντας (free of charge..) στο internet.

2. Το/α αυτοκίνητο/α της google, δεν περνάνε κάθε μέρα...ο γέιτονας όμως θα είναι εκεί...´οπως και πολλοί άλλοι που έβαλες στην ζωή σου χωρίς να ξέρεις, αφήνοντας default passwords, εγκαθιστόντας το free app τους, το λειτουργικό τους κλπ κλπ....

Αυτά, φιλικά, και τα λέμε σε 20 χρονάκια (είπα να μην συνεχ´ισω σε στυλάκι τροικα/βαρουφάκης και βάλω και άλλα..)

Δημοσ.

Τι το φοβερο εχει το gmail? Εχω και εκει ενα λογαριασμο (για να δρομολογω τα spam mail) αλλα μια χαρα ειμαι με το yahoo mail τα τελευταια 15 χρονια.

Search και maps χρησιμοποιοω google αλλα κυριως απο συνηθεια. Δεν μπορω πραγματικα να πω αν ειναι πολυ καλυτερα απο τις εναλλακτικες.

Youtube παλι ειναι η de facto υπηρεσια για video streaming αλλα υπαρχουν και αλλα οπου μπορεις να κανεις τη δουλεια σου, ασχετα αν σε συνολικο περιεχομενο το youtube προφανως υπερτερει. Τεχνολογικα ομως γιατι, επειδη εχουν βαλει 4k και 8k video? Οταν εχει νοημα κατι τετοιο υποθετω θα ακολουθησουν και οι αλλοι

Εναλλακτικες σοβαρες ζητησα.

Η Google με αυτα που προσφερει ειναι ετη φωτος μπροστα απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια.

Αν δεν μπορεις να το δεις εισαι τρελο fanboy

Gmail? = outlook, yahoo κλπ κλπ κλπ άπειρες επιλογές

Goggle search? = εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ Bing. Ναι, δεν είναι τέλειo οσο το google search αλλα 95% πάντα βρισκω αυτό που θέλω + δεν έχω διαφημίσεις στα τοπ λινκς, και είναι πιο όμορφο το design του, γιαυτο και είναι το αρχικό μου tab σε όποιον browser και αν έχω.

Google maps? = Here Maps. Για εμένα πολύ καλύτερα από τα google maps, με εξαιρετικο offline mode. (μην ξεχνάς πως κάναν τα αντροιντοπαιδα εδω μέσα μόλις μάθαν ότι θα βγει στο android)

YouTube? = έτσι όπως έχει γίνει δεν το χρησιμοποιώ πλέον αφού υπάρχει GrooveMusic και MixRadio ή και Spotify για μουσική. Όταν θέλω να δω κανα βιντεακι να περάσω την ώρα μου μπαίνω στο Bing που μου δείχνει βίντεο με το περιεχόμενο που θέλω απο YouTube, Vimeo, DailyMotion κλπ

Ικανοποιημένος ;

Σαφως και οχι.

Μηπως θυμασαι οτι πριν το gmail εσβηνες text mails για να εχεις χωρο; Ή ησουν μικρος τοτε;

Μπορεις να μου δειξεις το HERE maps για το desktop;

Μπορεις να μου δειξεις εναλλακτικη του Earth;

Εναλλακτικη του Street View?

Το Bing ειναι 45 σκαλες κατω απο το gsearch.

Το youtube δεν ειναι στυχαια αυτο με το περισσοτερο  περιεχομενο, ειναι ετη φωτος μπροστα.

Δεν ειναι αγια η Google, αλλωστε ποιος ειναι; Εταιριες ειναι ολες.

Αλλα αν δεν ηταν αυτη:

1) Δεν θα ειχα το gsearch, ετη φωτος μπροστα απο οτι αλλο εδω και χρονια

2) Δεν θα ειχα το open source android. Ακομα και σημερα θα πληρωναμε 500+ ευρω για τηλεφωνα.

3) Δεν θα ειχα το youtube που εχω. Δεν ξερω καν αν μπορεις να το συλλαβεις.

4) Δεν θα ειχα τον chrome. 'nuff said

Kαι σταματαω εδω γιαστι δεν πολυεχει και νοημα.

ΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑ αυτα που σου προσφερει η Google κατω απο ενα account, δεν τα εχεις δει απο αλλη εταιρια ουτε ζωγραφιστα.

Aκομα θα εψαχνες τα bookmarks σου, ακομα θα εβλεπες videos σε 240p, ακομα θα ειχες ΙΕ, ακομα θα εψαχνες τα contacts σου κλπ

H microsoft εχει το 99% στα desktop και κοντευουμε το 2016 και δεν μπορει να δωσει ουτε το 1/3 απο αυτα που δινει η google.

Δημοσ.

Μισό μενζ. Την πέφτω για ύπνο γιατί έχω πιει τα ούζα μου και επανέρχομαι δριμύτερος αύριο να απαντήσω σε όλους

Η Google με αυτα που προσφερει ειναι ετη φωτος μπροστα απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια.

Σαφως και οχι.

Μηπως θυμασαι οτι πριν το gmail εσβηνες text mails για να εχεις χωρο; Ή ησουν μικρος τοτε;

Το youtube δεν ειναι στυχαια αυτο με το περισσοτερο περιεχομενο, ειναι ετη φωτος μπροστα.

Αλλα αν δεν ηταν αυτη:

2) Δεν θα ειχα το open source android. Ακομα και σημερα θα πληρωναμε 500+ ευρω για τηλεφωνα.

ΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑ αυτα που σου προσφερει η Google κατω απο ενα account, δεν τα εχεις δει απο αλλη εταιρια ουτε ζωγραφιστα.

Aκομα θα εψαχνες τα bookmarks σου, ακομα θα εβλεπες videos σε 240p, ακομα θα ειχες ΙΕ, ακομα θα εψαχνες τα contacts σου κλπ

H microsoft εχει το 99% στα desktop και κοντευουμε το 2016 και δεν μπορει να δωσει ουτε το 1/3 απο αυτα που δινει η google.

Βασικά θα απαντήσω τωρα :D ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΕΚΙΛΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

1. δεν είπα κάτι αρνητικό για το earth

2. Αυτά που κάνει/εκανε το Gmail τα κανανε και άλλες

3. Δεν είπα κάτι αρνητικό για το Youtube πέρα από τα άθλια ads και τελευταία το πολύ άχρηστο περιεχόμενο σε σοβαρά θέματα

4. Here maps υπάρχει στο web

5. Chrome? Κάποτε καλός πλέον απαίσιος

6. Android? iOS Clone ήταν, πλέον είναι πιο δυνατό και το lag έχει βελτιωθεί ελάχιστα αλλα ακόμα υπάρχει

Το μόνο που κατάλαβα απο το κομεντ σου είναι πως απλά χρησιμοποιείς ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει βγάλει η google γιαυτο και έχεις "σκάσει" :)

Καλημέρα, πάω για μπανακι στη θάλασσα

Για το τεχνικό που επιμένεις θα σου πω 2 μόνο πρότασεις και κλείνω. 1. Με τις πρόσφατες εξελίξεις που είχαμε (κλειστές τράπεζες) αναγκαστικά για να μπορέσω να ανταπεξέρθω στις υποχρεώσεις μου περίμενα σε ουρές atm για να βγάλω όπως και πολύ κόσμος κάποια μετρητά. Κάθε φορά λοιπόν, για να περάσει η ωρα, απλά άνοιγα ενα app..(οχι δεν θα σου πω ποιό, είναι πολύ παιδίκο...και free για android, το οποίο όσοι ασχολούνται με wifi θα καταλάβουν...). Αποτέλεσμα...πέρναγα ευχαριστα την ώρα μου σερφάροντας (free of charge..) στο internet.2. Το/α αυτοκίνητο/α της google, δεν περνάνε κάθε μέρα...ο γέιτονας όμως θα είναι εκεί...´οπως και πολλοί άλλοι που έβαλες στην ζωή σου χωρίς να ξέρεις, αφήνοντας default passwords, εγκαθιστόντας το free app τους, το λειτουργικό τους κλπ κλπ.... Αυτά, φιλικά, και τα λέμε σε 20 χρονάκια (είπα να μην συνεχ´ισω σε στυλάκι τροικα/βαρουφάκης και βάλω και άλλα..)

Άκυρος οσο δεν πάει.

Καλημέρα ντιουντ

Δημοσ.

Μισό μενζ. Την πέφτω για ύπνο γιατί έχω πιει τα ούζα μου και επανέρχομαι δριμύτερος αύριο να απαντήσω σε όλους

Βασικά θα απαντήσω τωρα :D ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΕΚΙΛΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

1. δεν είπα κάτι αρνητικό για το earth

2. Αυτά που κάνει/εκανε το Gmail τα κανανε και άλλες

3. Δεν είπα κάτι αρνητικό για το Youtube πέρα από τα άθλια ads και τελευταία το πολύ άχρηστο περιεχόμενο σε σοβαρά θέματα

4. Here maps υπάρχει στο web

5. Chrome? Κάποτε καλός πλέον απαίσιος

6. Android? iOS Clone ήταν, πλέον είναι πιο δυνατό και το lag έχει βελτιωθεί ελάχιστα αλλα ακόμα υπάρχει

Το μόνο που κατάλαβα απο το κομεντ σου είναι πως απλά χρησιμοποιείς ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει βγάλει η google γιαυτο και έχεις "σκάσει" :)

Καλημέρα, πάω για μπανακι στη θάλασσα

Άκυρος οσο δεν πάει.

Καλημέρα ντιουντ

Απλα τρολολολολ

Ειδικα εκει που μιλησες για 'αθλια ads' εσπασε η καρεκλα απο τα γελια. Μα ειναι δυνατον να μην ειναι τελειως τζαμπα το youtube?

Σιγα και το κοστος.

Δημοσ.

Απλα τρολολολολ

Ειδικα εκει που μιλησες για 'αθλια ads' εσπασε η καρεκλα απο τα γελια. Μα ειναι δυνατον να μην ειναι τελειως τζαμπα το youtube?

Σιγα και το κοστος.

ναι βγαίνουν με ένα ad block κάτι που το 80% στον κόσμο δεν ξέρουν ότι υπάρχει. Και ναι είναι σπαστικό όσο δεν πάει.

Όταν κάτι το συνήθισες τσάμπα για μερικά χρονια είναι σπαστικό όταν βάζει διαφημίσεις η subscription ή ή ή ή... :)

Το σκρουτζ έχει καρέκλες γραφείου πολύ φθηνές για την περίπτωση σου.

Δημοσ.

Σαφως και οχι.

Το youtube δεν ειναι στυχαια αυτο με το περισσοτερο  περιεχομενο, ειναι ετη φωτος μπροστα.

Αλλα αν δεν ηταν αυτη:

Πιστευα οτι τετοια επιπεδα αφοσιωσης εμπνεει μονο η apple. Με εκπληξη διαπιστωνω οτι τελικα και η google εχει αντιστοιχους φανατικους οπαδους.

Θα ελεγα μοδα ειναι θα περασει αλλα δυστυχως το βλεπω να μενει για πολυ καιρο.

Το οτι θα με λεγανε και fanboy επειδη θεωρω το yahoo μια χαρα εναλλακτικη του gmail παντως δεν το περιμενα. Το ειδαμε κι αυτο

• Like 2
Δημοσ.

Σε άτομα που αγνοούν ότι πληρώνουν άδεια χρήσης για τα win mobile os δε πρόκειται να απαντησω γιατί τους λείπουν στοιχειώδεις γνώσεις.όσο για τη διαμάχη μεταξύ android και windows os απλά δεν υφίσταται για να σχολίασε κάτι περαιτερω.Αφηστε το πιο επικερδές mobile λειτουργικό της microsoft να ανταγωνιζεται τό ios και μη μπλεκετε τα win mobile στην αληθινή διαμαχη

Μόνο το YouTube (το οποίο το αγόρασε αν δεν κάνω λάθος) και το google earth είναι τρομερά

Όλα τα αλλα υπάρχουν και απο άλλες εταιρείες μη μου γράφεις σαχλαμάρες για photos ή translate κλπ. Ελεος

Οτι πιο ηλίθιο διάβασα σήμερα

Τουλίπας+ τα μνμ που γραφείς...πρέπει να έχεις όμορφα χειλακια ps για να μη ψαχνεστε το μεγαλύτερο revenue από τα κινητά το έχει ή microsoft από ταroyalties του android

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...