Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα η ms εχει χασει οριστικα το παιχνιδι στο mobile , search κ κ προσπαθει με απελπισμενους λεονταρισμους να δειξει οτι υπαρχει. σε αλλα κομματια εχει το μονοπωλιο σχεδον αλλα εκει απετυχε. αν η apple κ google αποφασιζαν επιθετικα να την χτυπησουν κ στα κομματια που παιζει μονη της πχ σε windows office κ servers θα της εκαναν μεγαλη ζημια.

• Like 1
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για τα χρυσόψαρα ή σε όσους δεν έμαθαν-άκουσαν ποτέ περί m$ και spying (υπάρχουν ακόμα πολύ περισσότερα...απλά έτσι για αναφορά...φυσικά είναι και άλλοι στο κόλπο...αλλά μιας και περί m$ o λόγος)

-- http://www.dailymail.co.uk/news/article-2361372/Microsoft-helped-NSA-spy-users-e-mails-Skype-calls.html

-- http://www.theguardian.com/world/2013/jul/11/microsoft-nsa-collaboration-user-data

-- http://wmpoweruser.com/watch-what-you-store-on-skydriveyou-may-lose-your-microsoft-life/

Δημοσ.

εγω ξέρω οτι για δεκα χρόνια κοιμόσασταν και η τεχνολογία προχώρησε απο το iphone και την google. λίγο έλειψε αυτό το μνμ να το γράφω απο xp... στο τσακ την γλυτωσαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα χρυσόψαρα ή σε όσους δεν έμαθαν-άκουσαν ποτέ περί m$ και spying (υπάρχουν ακόμα πολύ περισσότερα...απλά έτσι για αναφορά...φυσικά είναι και άλλοι στο κόλπο...αλλά μιας και περί m$ o λόγος)

-- http://www.dailymail.co.uk/news/article-2361372/Microsoft-helped-NSA-spy-users-e-mails-Skype-calls.html

-- http://www.theguardian.com/world/2013/jul/11/microsoft-nsa-collaboration-user-data

-- http://wmpoweruser.com/watch-what-you-store-on-skydriveyou-may-lose-your-microsoft-life/

Wow links που λένε ότι η MS βοήθησε την nsa χωρίς βάσιμες πηγες (και κοινώς την NSA που βοηθήσεις δεν βοηθήσεις χακαρουν τα πάντα) και links που λένε ότι ένας έφαγε μπαν επειδή είχε 9gb στο OneDrive του με γυμνές φωτο (ενώ το OneDrive λέει πως θα φας μπαν αν ανεβάζεις πορνογραφικό υλικό) και όλα αυτά μας λες πως είναι χειρότερα απο το να περνάει ένα αμάξι της google εξω απ το σπίτι σου και να σου χακαρει τα πάντα με το έτσι θέλω.

Μου αρέσει η λογική σου.

Ίσως τα πιο χαζα επιχειρήματα που μπορούσες να δώσεις.

Υγ: Δεν είμαστε στο 2001 για να γράφεις ακόμα "M$"

• Like 2
Δημοσ.

Έχετε ένα αντροιντ κινητό και την είδατε χακερς επειδή κάνετε ένα ρουτ και ξέρετε απο σερβερς και υπηρεσίες, και φυσικά για το ποσο ανώτερη είναι η γκουγκλ. Γελάω

Σχετικά με το θέμα τωρα.

Δίκιο έχει εκεί που λέει πως η Google κλέβει συνομιλίες κλπ κλπ αλλα ο κόσμος τριγύρω δεν τον βλέπει. Τον ενδιαφέρει να έχει το τελευταίο angry birds πρώτος για να την πει σε αυτόν που έχει iPhone η WP και θα περιμένει μια δυο μέρες.

Μια υπνωτισμένη μάζα είστε που νομίζετε ότι κάνετε κάτι χρησιμοποιώντας τα υποδυεστερα google docs αντί του MS office ή κάποιας άλλης εφαρμογής και πάει λέγοντας.

Ξέρω. Άκρη δεν βγάζεις εδω μέσα με τους ελληναραδες-χακερς-googleCEOs-androidmasters, που κράζουν οτιδήποτε άλλο δεν έχει σχέση με android.

Όπως και να χει, λος πουλος μάγκες μου. Οσο σας διαβάζει τα email η google η βλέπει τις εικόνες σας που στέλνετε με την γκομενα σας, κοιτάξτε τι έχει να γίνει με τα 10. Λίγο, πολύ λίγο μυαλουδακι άμα έχετε μπορείτε να το φανταστείτε.

(εδω είναι το σημείο που έρχονται τα φανμποιζ, κάνουν quote και γράφουν "χαχαχα, MS φανμποι, μουφα τα windows, μουφα το ένα, μουφα το άλλο, αντροιντ = ελευθερία κλπ κλπ.

όλοι εσείς, you can get the D )

:)

Μιλάμε πρέπει να έχεις τρελά κόμπλεξ έτσι; Η μήπως κανας android geek σου έφαγε την γκόμενα και έχεις λυσάξει με τόσο γελοίο τρόπο;

Εγώ δεν είδα κανέναν να το παίζει χάκερ επειδή μπορεί να κάνει root που είναι 1 κλικ! Ναι υπάρχουν οι υπερβολικοί αλλά μέχρι εκεί. 

Στο θέμα. Οποιος πει πως τα Google Docs είναι ανώτερα απο το Office είναι βλάκας. Αυτό που λένε οι απλοί χρήστες είναι πως για μια απλή επεξεργασία κειμένου ή για ενα απλό edit ενός εξέλ είναι ιδανικά. Ειδικά το γεγονός πως είναι άψογα δεμένα με Gmail και Google Drive. Φυσικά το Office είναι ανώτερο αλλά όταν είμαι στο κινητό μου στον δρόμο και λαμβάνω ενα mail το γεγονός πως με 2 tap το ανοίγω το κάνω edit και το στέλνω στο Drive είναι εξυπηρετικό. Αν θέλω κάτι παραπάνω θα περιμένω να πάω σπίτι που έχω το Office.

Επίσης αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο με τα πάντα. Θες παράδειγμα; Ολες οι ομάδες είναι σκατά εκτός του ΠΑΟ/ΟΣΦΠ/Ρεάλ/Μπαρτσελόνα. Ολες οι κονσόλες είναι χάλια εκτός του PS4/One κτλ κτλ. Πάντα συνέβαινε πάντα θα συμβαίνει.

Για την ιδιωτικότητα το έχω ξαναγράψει και το γράφω με λίγα λόγια. Το 99% των χρηστών είναι άνθρωποι που είτε δεν εχουν ιδέα απο τεχνολογία είτε ξέρουν 4-5 βασικά και δεν τους ενδιαφέρει. Οταν λοιπόν η Google τους δίνει τρομερό hardware, με φοβερές κάμερες με τα οποία μπορούν με 2-3 tap να κάνουν τα checkins τους, να μπουνε instagram και να στείλουν texts στο viber τότε τα άλλα δεν τους απασχολούν. Και για να το πω μπακαλίστικα. Απο την στιγμή που δεν έχουν κάτι να κρύψουν, οι περισσότεροι θυσιάζουν μερικές διαφημίσεις για αυτά που εχουν απο την Google.

ΥΓ. Για το τέλος άφησα μια ερώτηση. Οταν σε ένα κατεβατό, αποκαλείς τους πάντες πρόβατα, άσχετους, για γέλια και ...για διάφορα που αρχίζουν απο d, εξήγησέ μου τι διαφορά έχεις απο αυτούς; Γιατί εγώ βλέπω ένα παιδάκι που όσοι διαφωνούν με αυτόν είναι πρόβατα για τον π!#@$ο και άσχετοι, την ώρα που τους κατηγορεί οτι κάνουν το ίδιο!

Δημοσ.

Μιλάμε πρέπει να έχεις τρελά κόμπλεξ έτσι; Η μήπως κανας android geek σου έφαγε την γκόμενα και έχεις λυσάξει με τόσο γελοίο τρόπο;

ΥΓ. Για το τέλος άφησα μια ερώτηση. Οταν σε ένα κατεβατό, αποκαλείς τους πάντες πρόβατα, άσχετους, για γέλια και ...για διάφορα που αρχίζουν απο d, εξήγησέ μου τι διαφορά έχεις απο αυτούς; Γιατί εγώ βλέπω ένα παιδάκι που όσοι διαφωνούν με αυτόν είναι πρόβατα για τον π!#@$ο και άσχετοι, την ώρα που τους κατηγορεί οτι κάνουν το ίδιο!

1. Απλά έχω σιχαθεί τους σιχαμενους/αχρηστους που κράζουν χωρίς επιχειρήματα αντροιντακιδες της MS και την κάθε MS επειδή έκραξαν την απάντηση τους

2. Εγω κράζω πολύ, χρόνια τωρα και στην προσωπική μου ζωή και στην ιντερνετικη (δεν είναι τυχαίο ότι έχω αλλάξει 26377383838 accounts) αλλα τουλάχιστον απαντάω όπως είπα πριν με επιχειρήματα. Δεν λέω πχ "θάνατος στην γκουγκλ την σκροφα"

3. Το τι βλέπεις εσυ δεν με ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου, δεν θα το παίξω κάτι που δεν είμαι για να μην φανω κάπως στα μάτια σου.

4. Και φυσικά you can get the D too, dawg ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Wow links που λένε ότι η MS βοήθησε την nsa χωρίς βάσιμες πηγες (και κοινώς την NSA που βοηθήσεις δεν βοηθήσεις χακαρουν τα πάντα) και links που λένε ότι ένας έφαγε μπαν επειδή είχε 9gb στο OneDrive του με γυμνές φωτο (ενώ το OneDrive λέει πως θα φας μπαν αν ανεβάζεις πορνογραφικό υλικό) και όλα αυτά μας λες πως είναι χειρότερα απο το να περνάει ένα αμάξι της google εξω απ το σπίτι σου και να σου χακαρει τα πάντα με το έτσι θέλω.

Μου αρέσει η λογική σου.

Ίσως τα πιο χαζα επιχειρήματα που μπορούσες να δώσεις.

Υγ: Δεν είμαστε στο 2001 για να γράφεις ακόμα "M$"

Δεν χρειαζετε google αμαξι για να γινει hack-intercept κλπ σε κατι τετοιες περιπτωσεις

Οπως η δικη σου....θα μεγαλωσεις και (ισως) θα καταλαβεις γιατι μιλαμε...τα λεμε σε καμια 10ετια...μεχρι τοτε...νιασου..νιασου και γυμνασου....αν δεν σου λεει κατι ...go internet search for it...

Δημοσ.

Δεν χρειαζετε google αμαξι για να γινει hack-intercept κλπ σε κατι τετοιες περιπτωσεις

Οπως η δικη σου....θα μεγαλωσεις και (ισως) θα καταλαβεις γιατι μιλαμε...τα λεμε σε καμια 10ετια...μεχρι τοτε...νιασου..νιασου και γυμνασου....αν δεν σου λεει κατι ...go internet search for it...

go internet?

Μαθε αγγλικά πρώτα γιατί πέρασε ήδη μια δεκαετία και δεν έμαθες.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
go internet?

Μαθε αγγλικά πρώτα γιατί πέρασε ήδη μια δεκαετία και δεν έμαθες.

No worries με τα συντακτικα....οτι θες

Δημοσ.

Σιγά τα κινητά. Η Microsoft είναι κορυφαία σε πολλά άλλα. Εκτός από τον Chrome και το Android που σέρνεται, τι άλλο κάνει η Google?

Πώς, μάς σπάει τους όρχεις με διαφημίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιησα καν την λεξη "πρωτοτυπια".

Πες μας ποια αλλη εταιρία έχει το δικό της λειτουργικό για τόσες διαφορετικές συσκευές. Χώρια οτι και η ίδια παράγει αυτές τις συσκευές.

Επισης δεν με νοιαζει καν οτι περασαν 30 χρονια για να αλλαξει τον Internet Explorer. Μου αρκει που το εκανε! 

Το "πρωτοτυπια" ηταν δικια μου προσθηκη για να τονισω τη μεγαλοσυνη της ΜS. Η Sony, η Samsung, η Apple, η Motorola, 1002 κινεζικες εταιριες κλπ., φτιαχνουν διαφορετικα λογισμικα για κινητα, walkman, καμερες, τηλεορασεις και σου δινουν και τη δυνατοτητα να συνδεεσαι με το ψυγειο, το πλυντηριο, το θερμοσιφωνα.. Η MS μεχρι πριν λιγα χρονια το μονο που εφτιαχνε ηταν windows και συμφωνιες για να τα μαζευει ο Gates. Και αν σκεφτεις οτι ειναι μια εταιρια που φτιαχνει λογισμικο, οι αποτυχιες της ειναι υπερβολικα πολλες, οπως και ο χρονος αντιδρασης σε αυτα τα "λαθη" της. Α! Και δεν τα φτιαχνει αυτη τα προϊοντα...κατι Κινεζακια τα φτιαχνουν για ενα πιατο ρυζι (μπορει και κανα μπιγκ μακ)....

Πόσες φορές έμαθες απο το insomnia και το καθε insomnia ότι η MS κλέβει κωδικούς emails κλπ; ΠΟΤΕ

Πόσες φορές ακούμε για την Google ? Σχεδόν κάθε χρόνο.

Στο πανεπιστήμιο που είχε πάει για τις κόπιες με τα βιβλία τι είχε γίνει θυμάσαι;

Με τα αμαξακια της στους δρόμους που είχε βγει για τους χάρτες και έκλεβε κωδικούς απο ρουτερς κλπ τι είχε γίνει θυμάσαι;

Ήρθε ο κάθε θιγμένος πιστός προστάτης της google να μας πει τι εδω μέσα;

Big Brother kinect, keylogging στα w10 ins (το οποιο ΔΕΝ λεει αν θα βγει αργοτερα ή θα παραμεινει), Skype access στην NSA (φραση κλειδι: decrypt it using keys provided by Microsoft), καπου στις Χ χιλιαδες αποπειρες δωροδικιας για καλες κριτικες ή για "κραξιμο" σε αντιπαλους της....να γραψω και αλλα? Γιατι αυτα ειναι τα τελευταια μεγαλα, εχει και πιο παλια, εχει και πιο μικρα.... Ηρθε ο καθε θιγμενος προστατης της M$ να μας τι εδω μεσα;

Ναι είναι άθλιο, αφού δε πετάει και 45 διαφημιστικά παράθυρα να γουστάρουμε, αρκετά από αυτά με malware sites, χώρια τις φοβερές ιστοσελίδες που προτείνει, πάντα σχετικές με ότι ζήτησες... Κρίμα δεν είναι σαν το γούγλη!

Το Bing δεν εχει διαφημισεις γιατι δεν το χρησιμοποιει κανεις...το Skype ομως? Και για το οτι δεν μπορεις να κουνησεις το mouse πανω ή κατω απο την διαφημιση χωρις να την κλικαρεις σου φταιει η Google? Εκτος και αν δεν βλεπεις το κιτρινο πλαισιο και νομιζεις οτι ειναι αποτελεσμα...

Δημοσ.

Το "πρωτοτυπια" ηταν δικια μου προσθηκη για να τονισω τη μεγαλοσυνη της ΜS. Η Sony, η Samsung, η Apple, η Motorola, 1002 κινεζικες εταιριες κλπ., φτιαχνουν διαφορετικα λογισμικα για κινητα, walkman, καμερες, τηλεορασεις και σου δινουν και τη δυνατοτητα να συνδεεσαι με το ψυγειο, το πλυντηριο, το θερμοσιφωνα.. Η MS μεχρι πριν λιγα χρονια το μονο που εφτιαχνε ηταν windows και συμφωνιες για να τα μαζευει ο Gates. Και αν σκεφτεις οτι ειναι μια εταιρια που φτιαχνει λογισμικο, οι αποτυχιες της ειναι υπερβολικα πολλες, οπως και ο χρονος αντιδρασης σε αυτα τα "λαθη" της. Α! Και δεν τα φτιαχνει αυτη τα προϊοντα...κατι Κινεζακια τα φτιαχνουν για ενα πιατο ρυζι (μπορει και κανα μπιγκ μακ)....

Big Brother kinect, keylogging στα w10 ins (το οποιο ΔΕΝ λεει αν θα βγει αργοτερα ή θα παραμεινει), Skype access στην NSA (φραση κλειδι: decrypt it using keys provided by Microsoft), καπου στις Χ χιλιαδες αποπειρες δωροδικιας για καλες κριτικες ή για "κραξιμο" σε αντιπαλους της....να γραψω και αλλα? Γιατι αυτα ειναι τα τελευταια μεγαλα, εχει και πιο παλια, εχει και πιο μικρα.... Ηρθε ο καθε θιγμενος προστατης της M$ να μας τι εδω μεσα;

Το Bing δεν εχει διαφημισεις γιατι δεν το χρησιμοποιει κανεις...το Skype ομως? Και για το οτι δεν μπορεις να κουνησεις το mouse πανω ή κατω απο την διαφημιση χωρις να την κλικαρεις σου φταιει η Google? Εκτος και αν δεν βλεπεις το κιτρινο πλαισιο και νομιζεις οτι ειναι αποτελεσμα...

Big brother Kinect λέει.

Ρε παιδάκι μου πόσο εισαι;

12?

Αμα είναι έτσι να φοβάμαι την μπροστινή κάμερα του κινητού και του υπολογιστή μου μην με παρακολουθεί η Nokia και η Dell.

Wtf.

Επίσης, στα κάτω κρεμαστά μου οι διαφημίσεις. Δεν έκραξα την google για διαφημίσεις. Την έκραξα ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

Η MS ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΣΚΑΙΠ Ή ΚΙΝΕΚΤ.

Τόσο fanboyσμος πια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...