marioshaidari Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εκανα προσφατα καθαρη εγκατασταση window 7 home premium 64biτ.επαιζα ενα παλιο παιχνιδι,chrome specforce.το κανω εγκατασταση ξανα αλλα μολις το παταω να ξεκινησει τιποτα.χθες βραδυ ολα καλα ξεκινησε,επαιξα κανα 2ωρο.Πριν λιγο παω να συνεχισω,αλλα παει να ανοιξει γινεται πιο σκουρα η οθονη και μετα κατεβαινει στην γραμμη εργαλειων!με τιποτα δεν ανοιγει.Εχω το driver booster οπου εψαξε για drivers γενικως.Δν λειπει τιποτα......τι συμβαινει?
MSSB Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αν έκανες κανένα update το GeForce Experience σου, εκεί είναι το πρόβλημα. Αλλιώς δοκίμασε να το τρέξεις το παιχνίδι με συμβατότητα Windows XP και σαν Διαχειριστής. Επίσης κράτησε τα save αν υπάρχει δυνατότητα, κάνε μια απεγκατάσταση, καθάρισε το σύστημα με κανένα CCleaner και πέρασε το ξανά.
marioshaidari Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 To κανει και σε αλλα παιχνιδια................
MSSB Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Τα κλασσικά DirectX update, Microsoft Visual redistributable 2010 & 2013 και Net Framework τα έκανες;
antonisgt Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Nαι,τα εκανα.ειναι δυνατον να επαιζε πριν κανω επανεγκατασταση των ιδιων windows να επαιζει,και τωρα να μου βγαζει συνεχεια αυτο?τι protection system?που διαολο να το απενεργοποιησω? Nαι,τα εκανα.ειναι δυνατον να επαιζε πριν κανω επανεγκατασταση των ιδιων windows να επαιζει,και τωρα να μου βγαζει Τα κλασσικά DirectX update, Microsoft Visual redistributable 2010 & 2013 και Net Framework τα έκανες; Nαι,τα εκανα.ειναι δυνατον να επαιζε πριν κανω επανεγκατασταση των ιδιων windows να επαιζει,και τωρα να μου βγαζει συνεχεια αυτο?τι protection system?που διαολο να το απενεργοποιησω?
MSSB Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Κάνε το με συμβατότητα Windows XP. Αφού στο λέει. Έχεις τα 7 από ότι βλέπω και το παιχνίδι δεν είναι συμβατό. Πας δεξί κλικ πάνω στη συντόμευση, ιδιότητες, συμβατότητα, εκτέλεση ως και διαλέγεις Windows XP SP3 από τις επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα