Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από το στήσιμο νέου συστήματος,έπαψαν να αναγνωρίζουν οι θύρες usb 3 στο μπροστινό πάνελ οποιοδήποτε στικάκι κι αν συνδέσω,υπάρχει κάποια λύση;

• Moderators
Δημοσ.

Eχεις περασει τυχων οδηγους της μητρικηες για USB 3?εισια σιγουρος οτι συνδεσες σωστα το καλωδιο τον θυρων στη μητρικη ?

Δημοσ.

Το καλώδιο το έχω συνδέσει στη σωστή υποδοχή,στη παλιά μητρική με τον αντάπτορα του κουτιού δούλευε κανονικά.Όσον αφορά τους οδηγούς είναι ενημερωμένοι.

Δημοσ.

Περίμενε δεν λειτουργούν καθόλου οι usb ή απλα ειναι χαμηλής ταχύτητας οχι usb 3 δηλαδή ?

Δημοσ.

Δές λιγο στο device manager στα windows αν στις usb φαίνεται να υπάρχει καποιο θαυμαστικό ή κατι αλλο που να υποδηλώνει πρόβλημα , μετα το αλλο που μπορείς να δεις ειναι να βρείς κατι που να μπουτάρει απο usb stick και να δείς ετσι αν στην αρχή λειτουργεί η μπροστά usb αλλιως μετα το αλλο ειναι να μην εχεις συνδέσεις σωστά επάνω στην motherboard ή να ειναι ανάποδα

Δημοσ.

Δίνει ρεύμα κανονικά αλλά δεν τις αναγνωρίζει.Αυριο θα κοιτάξω μήπως το έχω βάλει ανάποδα όπως λέει κι ο spank.

Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα, εχω μια μητρικη της asrock 1150 fatality οταν παει πχ να τρεχει κανενα live linux ή να κανω εγκατασταση τα windows δεν δινει ρευμα στις θυρες usb  ουτε το ποντικι λειτουργει ουτε το πληκτρολογιο τιποτα, αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση και ετσι χανω και την εγκατασταση γιατι πρεπει να ξεκινησει απο την αρχη, γιατι γινεται αυτο; καμια θυρα δεν λειτουργει ουτε η πισω ουτε οι μπρωστα

Δημοσ.

Δοκιμασες να βαλεις κανενα στικακι? Βρες, τουλαχιστον για την εγκατασταση, κανενα πληκτρολογιο PS2

Δημοσ.

απο στικακι κανω εγκατασταση οχι απο cd  επισης και απο cd παλι τα ιδια κανει, ειναι μαλον καποιο θεμα με τις θυρες δεν ξερω, εχω το τελευταιο bios της μητρικης, εκανα και clear cmos δεν ξερω τι φταιει

Δημοσ.

Μετά από το στήσιμο νέου συστήματος,έπαψαν να αναγνωρίζουν οι θύρες usb 3 στο μπροστινό πάνελ οποιοδήποτε στικάκι κι αν συνδέσω,υπάρχει κάποια λύση;

Το τροφοδοτικο σου το εχεις ελεγξει?ειναι παλιο ή καινουργιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...