gaspari Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μετά από το στήσιμο νέου συστήματος,έπαψαν να αναγνωρίζουν οι θύρες usb 3 στο μπροστινό πάνελ οποιοδήποτε στικάκι κι αν συνδέσω,υπάρχει κάποια λύση;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Eχεις περασει τυχων οδηγους της μητρικηες για USB 3?εισια σιγουρος οτι συνδεσες σωστα το καλωδιο τον θυρων στη μητρικη ?
gaspari Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Το καλώδιο το έχω συνδέσει στη σωστή υποδοχή,στη παλιά μητρική με τον αντάπτορα του κουτιού δούλευε κανονικά.Όσον αφορά τους οδηγούς είναι ενημερωμένοι.
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Περίμενε δεν λειτουργούν καθόλου οι usb ή απλα ειναι χαμηλής ταχύτητας οχι usb 3 δηλαδή ?
gaspari Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν λειτουργούν καθόλου και είναι usb 2(στη διαχείρηση εμφανίζεται με σφάλμα code 43).
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δές λιγο στο device manager στα windows αν στις usb φαίνεται να υπάρχει καποιο θαυμαστικό ή κατι αλλο που να υποδηλώνει πρόβλημα , μετα το αλλο που μπορείς να δεις ειναι να βρείς κατι που να μπουτάρει απο usb stick και να δείς ετσι αν στην αρχή λειτουργεί η μπροστά usb αλλιως μετα το αλλο ειναι να μην εχεις συνδέσεις σωστά επάνω στην motherboard ή να ειναι ανάποδα
Silverage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ρεύμα δίνουνε ή απλά δεν αναγνωρίζουν συσκευές;
gaspari Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δίνει ρεύμα κανονικά αλλά δεν τις αναγνωρίζει.Αυριο θα κοιτάξω μήπως το έχω βάλει ανάποδα όπως λέει κι ο spank.
panos0100 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα, εχω μια μητρικη της asrock 1150 fatality οταν παει πχ να τρεχει κανενα live linux ή να κανω εγκατασταση τα windows δεν δινει ρευμα στις θυρες usb ουτε το ποντικι λειτουργει ουτε το πληκτρολογιο τιποτα, αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση και ετσι χανω και την εγκατασταση γιατι πρεπει να ξεκινησει απο την αρχη, γιατι γινεται αυτο; καμια θυρα δεν λειτουργει ουτε η πισω ουτε οι μπρωστα
mitsus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δοκιμασες να βαλεις κανενα στικακι? Βρες, τουλαχιστον για την εγκατασταση, κανενα πληκτρολογιο PS2
panos0100 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 απο στικακι κανω εγκατασταση οχι απο cd επισης και απο cd παλι τα ιδια κανει, ειναι μαλον καποιο θεμα με τις θυρες δεν ξερω, εχω το τελευταιο bios της μητρικης, εκανα και clear cmos δεν ξερω τι φταιει
Roger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μετά από το στήσιμο νέου συστήματος,έπαψαν να αναγνωρίζουν οι θύρες usb 3 στο μπροστινό πάνελ οποιοδήποτε στικάκι κι αν συνδέσω,υπάρχει κάποια λύση; Το τροφοδοτικο σου το εχεις ελεγξει?ειναι παλιο ή καινουργιο?
gaspari Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Το πρόβλημα ήταν ότι είχα συνδέσει ανάποδα το βύσμα του καλωδίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα