greeneye Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Επειδη θα ειμαι στην Τηνο ακουσα οτι υπαρχουν καραβακια που πανε σε κανα 20λεπτο μυκονο, ισχυει? αν ναι καθε ποση ωρα εχει και ποιο ειναι το τελευταιο δρομολογιο? κοστος? οποιος ξερει σχετικα ας ενημερωσει, ευχαριστω! Με ενδιαφερει να παω βραδακι για 1 ποτακι και να γυρισω ιδιο βραδυ! Ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Κατεβαίνεις στο λιμανι μπαινεις σε ενα πρακτορείο και ρωτάς 2
Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ισχύει ναι! Όταν το έκανα εγώ πήγαινα Μύκονο το απόγευμα και γυρνούσα Τήνο με το πρώτο πρωινό 7 το πρωί! Δεν έχει βραδινά, Λεφτά κτλ δεν θυμάμαι..
greeneye Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 θα τα δω και εκει αλλα επειδη ο χρονος μου ειναι 1 μερα θα ηταν καλο να γνωριζα μερικα πραγματα. Τι σιγουρο ειναι οτι θα θελω να γυρισω το ιδιο βραδυ Τηνο και οχι το πρωι!!!
Valerie_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πάρε τηλέφωνο σε ταξιδιωτικό πρακτορείο της Τήνου και ρώτα
paularas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εκει στις 8 το πρωι που μπερδεύονται στο καράβι οι προσκυνητές της τήνου με τους clubers της μυκόνου θα έχει πλάκα 18
haris_216 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εκει στις 8 το πρωι που μπερδεύονται στο καράβι οι προσκυνητές της τήνου με τους clubers της μυκόνου θα έχει πλάκα Ομοίως καλή φάση ήταν στην Σαμοθράκη στα λουτρά. Έβγαιναν απ' τα λουτρά οι (μεγάλης ηλικίας οι περισσότεροι) λουόμενοι και πήγαιναν με ρόμπες και μπουρνούζια προς τα κοντινά ξενοδοχεία αλλά έπρεπε να περάσουν κοντά από το καφενεδάκι που είχε εκεί κοντά με τους αραχτούς φοιτητο"αναρχικούς" ταβλαδόρους. Όλα τα λεφτά ήταν η φωτογραφία (που δυστυχώς δεν έβγαλα!!!) Βέβαια όλα αυτά προ 15ετίας. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει, αν υπάρχει ακόμα το καφενείο ή αν οι φοιτητές του τότε έχουν αρχίσει τα...ιαματικά!!!
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Όλα τα πλοία της γραμμής από Ραφήνα και Πειραιά κάνουν 20-30 λεπτά. Έχει πάνω από 5 την ημέρα (ακόμα και στισ 2300 το βράδυ). Κόστος 7€ περίπου. 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 θα τα δω και εκει αλλα επειδη ο χρονος μου ειναι 1 μερα θα ηταν καλο να γνωριζα μερικα πραγματα. Τι σιγουρο ειναι οτι θα θελω να γυρισω το ιδιο βραδυ Τηνο και οχι το πρωι!!! Μια μερα Τηνο και θες να πας και Μύκονο, τραβα κατ´ ευθειαν Μύκονο τι το κουράζεις, 2
greeneye Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αμα ελειπε η εκκλησια σιγουρα! Παω ιερο σκοπο! * Παυλιδις ευχαριστω
Apoll Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Αμα ελειπε η εκκλησια σιγουρα! Παω ιερο σκοπο! * Παυλιδις ευχαριστω Ρε φίλε, αφού πας την Παναγία της Τήνου, στην Μυκόνο γιατί πας; Για να τους κάνεις να μετανοήσουν; Ή για να ακυρώσεις το τάμα;
greeneye Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 απλα για 1 ποτακι με τη δικια μου λεγαμε. Τελικα το τελευταιο δρομολογιο απο Μυκονο προς Τηνο ειναι καπου 5-6 το απογευμα! Οποτε δε βολευει!!!!!! Ενω τηνος μυκονος εχει και 11 το βραδυ να πας!!!
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 <p> απλα για 1 ποτακι με τη δικια μου λεγαμε. Τελικα το τελευταιο δρομολογιο απο Μυκονο προς Τηνο ειναι καπου 5-6 το απογευμα!<br /> Οποτε δε βολευει!!!!!! Ενω τηνος μυκονος εχει και 11 το βραδυ να πας!!!<br /> <br />Εξαρτάται απο την ημέρα. Εχει πχ τις παρασκευές νυχτερινό Μύκονο Τήνο στις 00.05</p>
Isminivas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αξίζει. Σύντομο ταξίδι αλλά όπως σου είπαν παραπάνω, εξαρτάται πολύ από την ημέρα και από το ποσο κόσμο θα εχει..καιφυσικα από τον καιρό. Εγώ το έκανα φέτος, έκλεισα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από εδώ https://www.zaplous.gr/GR/services/destinations/destination-display/tinos και πήγα. Δεν ξέρω αν το ξαναέκανα γιατί είχα και τα παιδιά μαζί και κουράστηκα πολύ αλλά ήταν σουπερ σαν εμπειρία.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Isminivas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα