Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Δεν είμαι ειδικός στα smartphones, αλλά πρέπει να κάνω δώρο ένα σχετικά καλό κινητό, περίπου στα χρήματα που αναφέρονται στον τίτλο του topic.

Η φίλη (μέλλουσα νονά της δεύτερης κόρης μου...) που θα το πάρει θα θέλει :

1. αξιοπιστία

2. όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία

3. καλές ταχύτητες στο διαδίκτυο

4. καλή κάμερα

Αποκλείεται να το φορτώσει με παιχνίδια ή άλλες απαιτητικές εφαρμογές. Η χρήση του θα είναι : τηλέφωνα, μηνύματα, νετ, φωτογραφίες, άντε και καμιά μουσικούλα σε σπάνιες περιπτώσεις.

Μέγεθος τριγύρω στο 5.

Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz διαβάζοντας τις κριτικές και εντελώς βιαστικά "ξεχώρισα" τα ακόλουθα : 

http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html#reviews

http://www.skroutz.gr/s/5293077/Sony-Xperia-Z3-Compact-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/4503613/Samsung-Galaxy-S5-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/5246521/Samsung-Galaxy-Alpha.html

αλλά επειδή δεν είμαι γνώστης ζητάω και τη δική σας γνώμη που μπορεί να περιλαμβάνει κι άλλες προτάσεις. Εγώ π.χ. έχω το LG L90 που είναι σαφώς φτηνότερο με μπαταρία που κρατάει το λιγότερο 5 μέρες με πολύ μέτρια χρήση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από ταχύτητα και από αξιοπιστία και από φωτογραφίες και από ήχο (μουσική με ακουστικά, όταν τρέχω). Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θέλω να της πάρω κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια

Δημοσ.

Το Alpha ειναι πολυ καλη επιλογη και ομορφο για γυναικα!

το G2 στην τιμη που εχει φτασει εχει φυγει απο αυτο που λεμε value for money...εγω το πηρα περυσι τον Απριλιο 330 και τωρα το εχουν 320 ενω επαιζε στα 260!

Τα sony απλα δεν μου αρεσουν ουτε σαν ομορφια ουτε σαν τιμη (προσωπικη αποψη μετα απο 3 κινητα)

Το S5 αποτελει κ αυτο πολυ καλη λυση αλλα προτιμω το Alpha οπως λεω πιο πανω λογω του οτι το θελεις για γυναικα και μου φαινεται πιο στυλατο!

Επισης κοιτα και το lenovo X2 στα 300 ευρο παιζει με δυνατα χαρακτηριστηκα και πολυ ομορφο κατ'εμε

Δημοσ.

Ευχαριστώ Αλέξανδρε. 

Το μεγάλο αρνητικό που διάβασα για το lenovo και το Alpha είναι ότι η μπαταρία κρατάει με το ζόρι μια μέρα. Επειδή η κοπέλα συχνά δουλεύει εκτός γραφείου, δεν θα είναι ό,τι καλύτερο να μένει από μπαταρία...

Εγώ από τότε που πήρα το L90 ησύχασα...Από εκεί που με το προηγούμενο κινητό φόρτιζα κάθε μέρα, με το νέο 1 φορά την εβδομάδα...

Εφόσον θέλει δυνατή μπαταρία οι επιλογές 2 είναι. G2, Z3c

Με το Z3c εννοείς το compact?

Δημοσ.

Ευχαριστώ Αλέξανδρε. 

Το μεγάλο αρνητικό που διάβασα για το lenovo και το Alpha είναι ότι η μπαταρία κρατάει με το ζόρι μια μέρα. Επειδή η κοπέλα συχνά δουλεύει εκτός γραφείου, δεν θα είναι ό,τι καλύτερο να μένει από μπαταρία...

Εγώ από τότε που πήρα το L90 ησύχασα...Από εκεί που με το προηγούμενο κινητό φόρτιζα κάθε μέρα, με το νέο 1 φορά την εβδομάδα...

Με το Z3c εννοείς το compact?

οτι εχει απο τις καλυτερες μπαταριες. Οπως και το l90 που λες και το g2.οι μπαταριες τους ειναι τρομερες σε σχεση με αλλα τηλ.Βεβαια ολα καπου κερδιζουν , καπου χανουν :D

(Πες μας αλεξανδρε τα 3 σονυ κινητα σου μπας και δουμε ποια δεν ειναι καλα. Γτ το ζ3/ζ3 κομπακτ ειναι κατηγορια μονα τους απο την σονυ,καμμια σχεση με ολα τα αλλα )

εγω θα προτεινα ζ3 κομπακτ ,g2 αλλα επισης ισως και το g3 που εχουν ιδια τιμη με το g2(Για την μπαταρια που ολοι λενε,ναι μεν αδειαζει γρηγορα , αλλα με τον ταχυφορτιστη που εχει γεμιζει σε 1 ωρα).

Δημοσ.

Εγω πιστευω  η καλυτερη επιλογη ειναι το Samsung galaxy alpha. Πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι το lg g2  στα 319 €(τοσο εχει αυτη τη στιγμη)  δεν αξιζει. ΟΚ το ειχα και εμεινα 100% ευχαριστημενος τρομερη μπαταρια αλλα το alpha για εμενα ειναι καλυτερη επιλογη!

Υ.Γ.Απο οτι καταλαβα βεβαιια απο τη χρηση που το θελει  οποιο  απο αυτα που ειπες και να παρεις θα την καλυψει.....

Δημοσ.

Δεν έχω δει πως διαμορφώθηκαν οι τιμές, και συμφωνώ πως το G2 είναι πανάκριβο πλέον. Γενικά όσο υπάρχει capital control θεωρώ λάθος να αγοράσει κάποιος συσκευή. κάνε υπομονή 2-3 βδομάδες να υπάρξει μια σταθεροποίηση στην οικονομία και μετά να δούμε που θα πάνε οι τιμές

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω πολύ, γιατί είναι δώρο για τα βαφτίσια προς τη νονά...πρέπει να κάνω αγορά μέχρι το τέλος του μήνα...Πάντως, δεν έχεις άδικο για τις τιμές και τα capital controls...

Δημοσ.

Τελικά, αφού αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα σε G2, G3, alpha και Ζ3 compact και μελετώντας κυρίως τις αρνητικές κριτικές για το καθένα, η ζαριά έπεσε στο G3 αν και η μπαταρία δεν είναι η καλύτερη...Χρήστες που κάνουν μέτρια χρήση γράφουν για 1μιση με 2 μέρες. Θέλω να πιστεύω ότι τόσο θα κρατάει και στη...νονά!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...