saleit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, έχει κανείς την παραπάνω συσκευή,ή έστω γνωρίζεται γι αυτή κάτι;;;Διάβασα ότι έχει προβλήματα με οθόνη, αληθεύει;;;από ανάλυση κάμερας πως πάει;;;Είναι καλή η 5αρα του,και το φλας κάνει δουλειά στο σκοτάδι ή είναι για πέταμα;;;
stevengreeceGR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Έχει την χειρότερη οθόνη. Τα βίντεο δεν βγαίνουν και τόσο καλά. Πήγαινε στο 635, ή αν φωσεις παραπάνω χρήματα στο 640.
saleit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ. Το επέλεξα πιο πολύ για τις κάμερές του. Όπως έγραψα και σε άλλο άρθρο μου, αξίζει να δώσω 300-400 ευρώ για iphone 5- 5s, και να μου μείνει για 2-3 χρόνια, ή να περιοριστώ σε φθηνή συσκευή για ένα χρόνο;; (συγγνώμη για το offtopic)
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ. Το επέλεξα πιο πολύ για τις κάμερές του. Όπως έγραψα και σε άλλο άρθρο μου, αξίζει να δώσω 300-400 ευρώ για iphone 5- 5s, και να μου μείνει για 2-3 χρόνια, ή να περιοριστώ σε φθηνή συσκευή για ένα χρόνο;; (συγγνώμη για το offtopic) Αν μιλας για μεταχειρισμενα Iphone οχι δεν αξιζουν τοσα πολλα λεφτα οταν μπορεις να παρεις τουμπανο Android(εκτως αν ειναι κανενος συγγενη ξερω γω με Full εγγυηση). Iphone γενικα αξιζουν απο 5s και πανω.
saleit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αν μιλας για μεταχειρισμενα Iphone οχι δεν αξιζουν τοσα πολλα λεφτα οταν μπορεις να παρεις τουμπανο Android(εκτως αν ειναι κανενος συγγενη ξερω γω με Full εγγυηση). Iphone γενικα αξιζουν απο 5s και πανω. Όχι δεν έχει συγγενής μου iphone..και γενικά πιστεύω σε θέματα iphone,θα αξίζει πάντα η τελευταία έκδοσή του (δλδ σχεδόν κάθε 6 μήνες με νέο αριθμό ή με ένα s)....και εγώ στο τέλος για android με κόβω...!!! Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον!
darksider13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 iphone 5-5s δεν αξιζει με την καμια specs απαρχαιομενα 4ετιας οθονη πολυ μικρη, για βιντεο σερφαρισμα και youtube πεταμενα λεφτα....παρε με ενα 300αρι ενα android και θα το εχεις 2-3 χρονια ανετα για παραδειγμα το lg g2 δυο χρονων κινητο αντεχει μια χαρα, επισης τα windows phone σαν κινητα εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης θα εχεις για χρονια αναβαθμισεις, αποφασισε σε τι ποσο θες να κιυμαινεται το τηλ σου και γραψε για να σου πουμε προτασεις για android κ windows phone...
saleit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 iphone 5-5s δεν αξιζει με την καμια specs απαρχαιομενα 4ετιας οθονη πολυ μικρη, για βιντεο σερφαρισμα και youtube πεταμενα λεφτα....παρε με ενα 300αρι ενα android και θα το εχεις 2-3 χρονια ανετα για παραδειγμα το lg g2 δυο χρονων κινητο αντεχει μια χαρα, επισης τα windows phone σαν κινητα εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης θα εχεις για χρονια αναβαθμισεις, αποφασισε σε τι ποσο θες να κιυμαινεται το τηλ σου και γραψε για να σου πουμε προτασεις για android κ windows phone... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων αρχικά! Ψάχνω κάτι μέχρι και 180 ευρώ περίπου. Τώρα κοιτάω πιο πολύ το sony xperia e4, αλλά ψάχνομαι ακόμα! Όλες οι απόψεις δεκτές! Όσο για iphone, το ακύρωσα τελείως, πολλά τα λεφτά, και σε 6 μήνες, αλλάζει μοντέλο..
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 iphone 5-5s δεν αξιζει με την καμια specs απαρχαιομενα 4ετιας οθονη πολυ μικρη, για βιντεο σερφαρισμα και youtube πεταμενα λεφτα....παρε με ενα 300αρι ενα android και θα το εχεις 2-3 χρονια ανετα για παραδειγμα το lg g2 δυο χρονων κινητο αντεχει μια χαρα, επισης τα windows phone σαν κινητα εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης θα εχεις για χρονια αναβαθμισεις, αποφασισε σε τι ποσο θες να κιυμαινεται το τηλ σου και γραψε για να σου πουμε προτασεις για android κ windows phone... Στα μισα παραπανω συμφωνω στο πρωτο κομματι δυστηχως διαφωνω καθετα και δειχνει πιο πολυ γνωμη fanboy παρα αντικειμενικου ατομου. Ξερεις υπαρχουν ατομα που δεν θελουν ουτε Phablet ουτε καν 5 ιντσα κινητα,αρα μια χαρα τους καθεται η 4αρα οθονη του iphone 5-5s. Απαρχαιομενα Specs τα Iphone,γιαυτο και το Iphone 5 δεν κολλαει καθολου με το τελευταιο Ios και θα παρει και το επομενο Ios κλπ ενω το αντιστοιχο τοτε Galaxy S4 και που πηρε Lollipop σε πολυ κοσμο κολλαει αρκετα. Επισης οσον αφορα το σερφαρισμα κλπ οπως και να το κανουμε μονο σε tablet ή ακομα καλυτερα σε Desktop το ευχαριστιεσαι πραγματικα. Στα 180ευρω παντως παιζουν μπαλα τα Lumia 640,730-735 και απο Android moto g 2nd gen ή http://www.insomnia.gr/topic/576009-smartphone-huawei-p8-lite-vodafonegr-169euro-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF/αν βγαλεις ακρη.
darksider13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Στα μισα παραπανω συμφωνω στο πρωτο κομματι δυστηχως διαφωνω καθετα και δειχνει πιο πολυ γνωμη fanboy παρα αντικειμενικου ατομου. Ξερεις υπαρχουν ατομα που δεν θελουν ουτε Phablet ουτε καν 5 ιντσα κινητα,αρα μια χαρα τους καθεται η 4αρα οθονη του iphone 5-5s. Απαρχαιομενα Specs τα Iphone,γιαυτο και το Iphone 5 δεν κολλαει καθολου με το τελευταιο Ios και θα παρει και το επομενο Ios κλπ ενω το αντιστοιχο τοτε Galaxy S4 και που πηρε Lollipop σε πολυ κοσμο κολλαει αρκετα. Επισης οσον αφορα το σερφαρισμα κλπ οπως και να το κανουμε μονο σε tablet ή ακομα καλυτερα σε Desktop το ευχαριστιεσαι πραγματικα. Στα 180ευρω παντως παιζουν μπαλα τα Lumia 640,730-735 και απο Android moto g 2nd gen ή http://www.insomnia.gr/topic/576009-smartphone-huawei-p8-lite-vodafonegr-169euro-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF/αν βγαλεις ακρη. φιλε αν ημουν fanboy θα υποστηριζα μια μαρκα μονο κινητου εγω του προτεινω διαφορετικες μαρκες android ακομα και windows phone, γνωμη μου ειναι οτι το iphone 5-5s ειναι πεταμενα λεφτα ειναι κινητο 4ετιας οπως αν με ρωτουσε για το sony xperia s π.χ που ειναι και αυτο τετραετιας ή το samsung galaxy s2-s3, ή το nokia lumia 800 το οποιο και αυτο με windows λειτουργικο που ειναι ελεφρυ σιγουρα δεν κολαει, προφανως εσυ εισαι fanboy με τα iphone, επισης ολες οι εταιριες με τα νεα μοντελα οι ναυρχιδες τους ειναι 5,2 με 5,7 ιντσες και υπαρχουν και αρκετα 6ιντσα, το παιδι θα παρει εν ετη 2015 ενα κινητο και το θελει για μια τριετια δηλαδη θα εχει το 2018 ενα μικροσκοπικο κινητο με 4" οθονη με 1gb ram μνημη και δυπηρινο επεξεργαστη, φανταζεσαι τι specs θα εχουν τα κινητα το 2018;
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Το Iphone 5s ειναι κινητο 4ετιας?????Το προηγουμενο μοντελο του τελευταιου κινητου Iphone 6 ειναι τι γραφεις??? Επισης ξαναδιαβασε παραπανω τι γραφει ο ts για τα περι 3τιας και Budget και δες τι μολις εγραψες οπως επεισης για το αν προτεινω ή οχι διαφορετικα κινητα και το αν ειμαι fanboy.... Τελος υπαρχει και αρκετο μερος του κοσμου που δεν θελει κινητα ταμπλετες που να μην χωρανε ουτε σε τσαντακι ουτε σε παντελονι,καλη ωρα τα Phablet γιαυτο και κοιτανε σε κινητα βολικα,γιατι και το Phablet που αναφερεις μετα δυσκολιας μπορεις να το κρατησεις οταν μιλας στο τηλεφωνο και γενικα δεν μπορεις να το λειτουργησεις με το 1 χερι. Επισης μεγαλυτερη απολαυση βρισκω εγω προσωπικα οταν καθομαι στο Monitor του desktop(οπως τωρα που γραφω)παρα να στραβωνομαι στην οθονη του κινητου. Επισης για το αν ειμαι ή οχι fanboy στα κινητα,στους επεξεργαστες,καρτες γραφικων κλπ ασε καλυτερα να το ξερει κοσμος που με εχει δει περισσοτερο καιρο στο Insomnia απο ατομο που εφτιαξε λογαριασμο πριν μερικες μερες....
darksider13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Το Iphone 5s ειναι κινητο 4ετιας?????Το προηγουμενο μοντελο του τελευταιου κινητου Iphone 6 ειναι τι γραφεις??? Επισης ξαναδιαβασε παραπανω τι γραφει ο ts για τα περι 3τιας και Budget και δες τι μολις εγραψες οπως επεισης για το αν προτεινω ή οχι διαφορετικα κινητα και το αν ειμαι fanboy.... Τελος υπαρχει και αρκετο μερος του κοσμου που δεν θελει κινητα ταμπλετες που να μην χωρανε ουτε σε τσαντακι ουτε σε παντελονι,καλη ωρα τα Phablet γιαυτο και κοιτανε σε κινητα βολικα,γιατι και το Phablet που αναφερεις μετα δυσκολιας μπορεις να το κρατησεις οταν μιλας στο τηλεφωνο και γενικα δεν μπορεις να το λειτουργησεις με το 1 χερι. Επισης μεγαλυτερη απολαυση βρισκω εγω προσωπικα οταν καθομαι στο Monitor του desktop(οπως τωρα που γραφω)παρα να στραβωνομαι στην οθονη του κινητου. Επισης για το αν ειμαι ή οχι fanboy στα κινητα,στους επεξεργαστες,καρτες γραφικων κλπ ασε καλυτερα να το ξερει κοσμος που με εχει δει περισσοτερο καιρο στο Insomnia απο ατομο που εφτιαξε λογαριασμο πριν μερικες μερες... κοιτα φιλε εγω εχω ειμαι μηχανικος πληροφορικης πιθανον να ξερω και κατι παραπανω λογο επαγγελματος απο σενα αλλα εδω δεν κανουμε επιδειξη γνωσεων οπως εσυ νομιζεις ή παλαιοτητας στο forum, εχω για κυριο υπολογιστη ενα macbook pro και δεν το αλλαζω με τιποτα, και τωρα εχω ενα lg g3 και σε δυο χρονια περιπου θα παω μαλλον σε windows phone, εσυ με χαρακτηρισες fanboy επειδη λεω την αποψη μου και στην στηριζω σε επιχειρηματα και αναφερομαι στο iphone 5 που ειναι κινητο 4ετιας 16gb που εχει τιμη skroutz 438 e δηλαδη πρεπει να σου πω οτι ειναι ευκαιρια για να σε ικανοποιησω; σε αυτα τα λεφτα και οτι ο φιλος το θελει για τριετια ειναι η χειροτερη επιλογη. το ποιος ειναι κολλημενος και fanboy αυτος που διαβαζει το αρθρο θα κρινει καλυτερα.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 κοιτα φιλε εγω εχω ειμαι μηχανικος πληροφορικης πιθανον να ξερω και κατι παραπανω λογο επαγγελματος απο σενα αλλα εδω δεν κανουμε επιδειξη γνωσεων οπως εσυ νομιζεις ή παλαιοτητας στο forum, εχω για κυριο υπολογιστη ενα macbook pro και δεν το αλλαζω με τιποτα, και τωρα εχω ενα lg g3 και σε δυο χρονια περιπου θα παω μαλλον σε windows phone, εσυ με χαρακτηρισες fanboy επειδη λεω την αποψη μου και στην στηριζω σε επιχειρηματα και αναφερομαι στο iphone 5 που ειναι κινητο 4ετιας 16gb που εχει τιμη skroutz 438 e δηλαδη πρεπει να σου πω οτι ειναι ευκαιρια για να σε ικανοποιησω; σε αυτα τα λεφτα και οτι ο φιλος το θελει για τριετια ειναι η χειροτερη επιλογη. Το οτι εισαι μηχανικος πληροφορικης που ακριβως βοηθαει στα παραπανω. Το iphone 5 ειναι κινητο 2.5ετων οχι 4 (wiki is your friend https://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_5)και το 5s ακομα λιγοτερο αρα τα περι 4 ετων παλια κινητα ειναι οτι να ναι οπως ακριβως γραφεις,το ιδιο επεισης και για τις μικρες ιντσες κλπ οπως ακριβως σου δικαιολογησα. Επισης ειδες πουθενα να γραφω απο την αρχη του θεματος να αγορασει μεταχειρισμενα iphone ή να μην του εχω προτεινει κινητα εκτως απο Iphone οπως λες???? Για ξαναδιαβασε σε παρακαλω απο την αρχη ολο το θεμα γιατι συνεχιζεις να γραφεις οτι να ναι και ειναι κριμα.
saleit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Παιδιά, όλα οκ. Το θέμα λύθηκε. Πήρα ενα xperia e4. Πιστεύω δυνατή επιλογή, με χαμηλό buget. Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις προτάσεις. 1
darksider13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Το οτι εισαι μηχανικος πληροφορικης που ακριβως βοηθαει στα παραπανω. Το iphone 5 ειναι κινητο 2.5ετων οχι 4 (wiki is your friend https://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_5)και το 5s ακομα λιγοτερο αρα τα περι 4 ετων παλια κινητα ειναι οτι να ναι οπως ακριβως γραφεις,το ιδιο επεισης και για τις μικρες ιντσες κλπ οπως ακριβως σου δικαιολογησα. Επισης ειδες πουθενα να γραφω απο την αρχη του θεματος να αγορασει μεταχειρισμενα iphone ή να μην του εχω προτεινει κινητα εκτως απο Iphone οπως λες???? Για ξαναδιαβασε σε παρακαλω απο την αρχη ολο το θεμα γιατι συνεχιζεις να γραφεις οτι να ναι και ειναι κριμα.
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Παιδιά, όλα οκ. Το θέμα λύθηκε. Πήρα ενα xperia e4. Πιστεύω δυνατή επιλογή, με χαμηλό buget. Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις προτάσεις. Καλα Specs εχει στα χρηματα αυτα οπως και το Moto E βεβαια στα χαμηλα budget την φοβαμαι την Sony γιατι εχει βγαλει πολλες πατατες κινητα. Καλοριζικο και καλοδουλευτο παντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα