Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Η επιφάνεια εργασίας θυμίζει κακή αντιγραφή επιφάνειας εργασίας linux σε συνδυασμό με χρώματα και σχήματα εικονιδίων android και επιπλέον κάδο στυλ windows 95 ; Ο δε internet explorer με το πετσοκομμένο e που πάει, έλεος, σαν ψεύτικα δείχνουν τα windows 10 με αυτό το άθλιο στυλ εικονιδίων. Μένει να δούμε πόσο λειτουργικά θα είναι σε σχέση με τους προκατόχους τους, αλλά δυστυχώς και αυτά έχουν το rtc bug όπως τα 8 και τα 8.1 κάτι το οποίο τα καθιστά ακατάλληλα για benchmarking. 2
drhistory Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 μου αρέσει που απαντάτε σε κάποιον, που στόχος του δεν είναι να ενημερώσει και πραγματικά να μας παρουσιάσει τις εντυπώσεις του από τα Windows 10, αλλά να προωθήσει την ιστοσελίδα του, εκμεταλλευόμενος την μεγάλη επισκεψιμότητα του insomnia.gr. Αν ήθελε πραγματικά να μας ενημερώσει θα μπορούσε απλώς να το γράψει στο wiki και να ανοίξει ένα θέμα με τον σύνδεσμο εδώ στο windows forum για να τύχει μεγαλύτερης προσοχής, με δικό του κείμενο, χωρίς πηγές και αναφορές σε αλλα site και χωρίς τέτοιο αβαταρ. ¨Έχω βαρεθεί τέτοια άτομα. 1
MaXmaD Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 κοτσαρε 30 screenshot... εβαλε και 2 αραδες γραμμες και οριστε παρουσιαση.... και ειμαστε ακομα στην αρχη... η πτωση του ελληνικου ιντερνετ δεν θα εχει πατο...
Paulostge Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 μου αρέσει που απαντάτε σε κάποιον, που στόχος του δεν είναι να ενημερώσει και πραγματικά να μας παρουσιάσει τις εντυπώσεις του από τα Windows 10, αλλά να προωθήσει την ιστοσελίδα του, εκμεταλλευόμενος την μεγάλη επισκεψιμότητα του insomnia.gr. Αν ήθελε πραγματικά να μας ενημερώσει θα μπορούσε απλώς να το γράψει στο wiki και να ανοίξει ένα θέμα με τον σύνδεσμο εδώ στο windows forum για να τύχει μεγαλύτερης προσοχής, με δικό του κείμενο, χωρίς πηγές και αναφορές σε αλλα site και χωρίς τέτοιο αβαταρ. ¨Έχω βαρεθεί τέτοια άτομα. Ας απαντήσω και σε εσένα...Διότι και εγώ έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με άτομα που ασχολούνται με το κουτσομπολιό και όχι με την ουσία. Στόχος του δεν είναι να ενημερώσει και πραγματικά να μας παρουσιάσει τις εντυπώσεις του από τα Windows 10, αλλά να προωθήσει την ιστοσελίδα του Θα συμφωνήσω μαζί σου, όπως επίσης δεν θα συμφωνήσω στο ότι το ίδιο άρθρο το έχω και στη σελίδα μου, λες να θέλω να την εκμεταλλευτώ και αυτή; Με δικό του κείμενο, χωρίς πηγές και αναφορές σε αλλα site και χωρίς τέτοιο αβαταρ. Κάποιες πληροφορίες είναι δικές μου κάποιες από τη microsoft, όσο για το άβαταρ δεν νομίζω ότι και αυτό πρέπει να σε απασχολεί... Γενικά δεν είμαι τέτοιο άτομο, απλά παρουσιάζω την δουλειά μου μέσα από την σελίδα μου, αναγνωρίζω ότι δεν γίνεται να συγκρίνουμε μία σελίδα σαν το insomnia με τη δική μου πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Επίσης έχω μιλήσει με το διαχειριστή της σελίδας αν υπάρχει πρόβλημα και μου είπε μπορείς να τα βάζεις στo Lobby. Oι περισσότεροι αντιγράφουν από διάφορες σελίδες, εγώ αντιγράφω τη δική μου. Aπο εκεί και πέρα έχουν γίνει πολλά ορθογραφικά, συντακτικά λάθη από βιασύνη και κατα καιρούς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Τέλος πολλά άρθρα μου μπαίνουν στο portal του insomnia. Άρα δεν νομίζω πως είμαι ενοχλητικός και εγώ στηρίζω άλλες σελίδες στην σελίδα μου. Αλλά ρε γ@μωτο αυτό είναι το πρόβλημα της ζωή μας; κοτσαρε 30 screenshot... εβαλε και 2 αραδες γραμμες και οριστε παρουσιαση.... και ειμαστε ακομα στην αρχη... η πτωση του ελληνικου ιντερνετ δεν θα εχει πατο... Την επόμενη φορά θα τι κάνεις εσύ... Επίσης εδώ σε είδα ενεργό, δεν είδα θάψιμο... http://www.insomnia.gr/topic/575112-update-%CF%84%CE%B1-windows-10-rtm-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1/
MaXmaD Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 ρε μαν... τι δικαιολογεις?... επαθε λουμπαγκο ο μεσος και ο δεικτης απο το scrolling...
Avatar_GR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μου βγάλαν λίγο την πίστη να τα εγκαταστήσω τα win 10. Με καθαρό format δεν δεχόταν τον κωδικό τον windows 8. Τελικά ξαναπέρασα windows 8, έκανα όλες τις αναβαθμίσεις και τα πέρασα μετά σαν upgrade.
La_MoRt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δε μπορω να καταλάβω γιατί τόσο μεγάλο μίσος για κάθε νέα έκδοση Windows που κυκλοφορεί; Τελικά ο περισσότερος κόσμος καταλήγει να τα δουλεύει κανονικά απλά κράζουμε για να γίνεται κουβέντα. Το ίδιο συναίβει και με τα Windows 8 το ίδιο συμβαίνει και με τα 10.
Redshift Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ενταξει τα 8 χωρις καποιο third party start menu ειναι αντιπαραγωγικα βεβαια με ενα classic shell πχ μεταμορφωνονται σε ενα πολυ καλο λειτουργικο τα 10 ειναι σχεδον αριστα out of the box το μονο πραγματικο θεμα των 10 για μενα ειναι το υπερμετρο ρουφιανιλικι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα