Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κρίνουμε από το τρέχον build, φαίνεται ότι το λειτουργικό σύστημα είναι σχεδόν έτοιμο, αυτό το γνωρίζουν οι περισσότεροι διότι το λειτουργικό σύστημα είναι ακόμη υπο ανάπτυξη. Παρόλο αυτά υπάρχουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις σε σχέση με τα Windows 8.1 αλλά και προηγούμενα builds.

Το μενού "Έναρξη" επιστρέφει με χώρο για να καρφιτσώσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε αν διαθέτετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ή ενημερώσεις ασφάλειας. Τα Windows διαθέτουν αυτόματα τις ενημερώσεις, όταν είναι έτοιμες, απευθείας στη συσκευή σας. Επίσης διαθέτουν νέους τρόπους για να κάνετε εύκολα παράλληλες εργασίες, με θαυμάσιες δυνατότητες όπως το Κέντρο ενεργειών, όπου όλες οι ειδοποιήσεις και οι βασικές ρυθμίσεις σας βρίσκονται σε μία οθόνη με εύκολη πρόσβαση, για άμεση δράση.

Ο περιηγητής Microsoft Edge είναι ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα περιήγησης που έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνετε καλύτερη εμπειρία στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να γράψετε απευθείας σε ιστοσελίδες από τον υπολογιστή σας, να διαβάσετε άρθρα ανενόχλητοι και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες ιστοσελίδες σας, για να τις διαβάσετε αργότερα χωρίς σύνδεση.

Με το Xbox στα Windows μπορείτε να παίξετε και συνδεθείτε με τους φίλους και τα παιχνίδια σας. Όπου κι αν βρίσκεστε.

Το Store είναι ένα κατάστημα για όλες τις αγορές σας με εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές, μεταξύ των οποίων είναι παιχνίδια, μουσική, βίντεο, καθώς και μια τη τελική έκδοση του Office.

Η τελική έκδοση των Windows 10 θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου και εννοείται μόλις έχουμε νεότερα από το διαδίκτυο ή τη Microsoft θα σας ενημερώσουμε. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τρέχον build 10240 που δοκιμάσαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος

CkB2zMceTtlkrcYAzARz+1.jpg

Mh5cQDK0QAiPzGbzoQoj+2.jpg

6yWWTeH9RnOkmbX0jq4w+4.jpg

sPZOFJseRhfdpZZOQEMT+6.jpg

GYOKP5BgRO29IrM6mwgz+7.jpg

0I1sTC6pSwutr1Jqe0wl+8.jpg

Επιφάνεια εργασίας

1b7EvhE5ToGW1pT1MaVi+20.jpg

Mενού Έναρξης

0ijuh1lSnqYxNkKL1Rug+11.jpg

Οι εφαρμογές στο μενού έναρξης

xXFlIqoCTdOVHdI26YWn+28.jpg

Microsoft Edge

kdrwZSpgRTiotpcloy7g+12.jpg

EnGpbiaNTB6zxGGwnwdt+13.jpg

LC8EDg6iSzWYkburRggJ+15.jpg

3MriUCQXQBmy0p4aATaH+16.jpg

fkZovQDOEPb6nXKXHigt+17.jpg

NjjFglNbQuTJxWcncbGw+18.jpg

9pueTIZ2TWi4LnsJOdfE+19.jpg

Action Center

zPBPfdNNTsq9GA3SfWDS+21.jpg

H νέα προσωπική βοηθός Cortana

MQQBgqe3QwOckpv3CD39+1.jpg

Νέα αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων

bCZLBYHPTZqYP2evSNc6+26.jpg

Νέα εικονίδια

MhXjVkuWT6KbMBAIwDi7+22.jpg

3sjAO6J5QmyLGl40fSLO+27.jpg

To Store

KnEn7W3TRly8bCHhT975+38.jpg

3EBlqslTPqt3z61zXvgw+39.jpg

nRpQozD9SnauxrmhQMyl+40.jpg

Task Manager

BML0PR6jRzKG5P5KYQV7+2.jpg

Το εικονίδιο του ήχου

fmCMFDVQDqZhMPci7yO5+1.jpg

Εξατομίκευση

VlJHsZVVRBeLBmblrG9V+23.jpg

yDePrG70RICLcklIBaQP+24.jpg

Tw1mydRQWepuXXAjUknA+25.jpg

Γενικές ρυθμίσεις

QsWxELYiRDClhdA3jTcP+29.jpg

Αναλυτικά:

Rb1dSTe9S1fANJzovejl+30.jpg

Au18mfAlQOa6Gs4wlTRf+31.jpg

yXT19sdDRUOR1mdBkN20+32.jpg

HZMSoB3RjeGNeKKXjwq2+33.jpg

SNpmMnmTrSbIBQX6cjzM+34.jpg

Rx281QhHSKmP9BbpK2ck+35.jpg

DL3uLHRRiethPTWui9il+35.jpg

trZpOfJtTX6sSiRZtjHl+36.jpg

uopMSWepTB2jRCeSFOOb+37.jpg

Πηγή: TheGreeksEnergy

Επεξ/σία από Gi0
spoiler tags
  • Like 2
Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες δεν με εντυπωσιαζουν, ειχα δοκιμασει καποιες προηγουμενες build, τουλαχιστον στον file explore απ οτι βλεπω επανασχεδιασαν τα πλακιδια (documents, music κλπ) γιατι ηταν σαν να τα ειχαν σχεδιασει μικρα παιδια, και θα παραμεινω στα win 7.

• Like 4
Δημοσ.

Μάλιστα... δεν ξέρω πόσο καλά (ή κακά) θα είναι λειτουργικά , αλλά αυτή η "λυτή"  υπερβολικά τετραγωνισμένη σχεδίαση σε στυλ android στα παράθυρα και τα κουμπιά, τα χρώματα στα μενού , ακόμη και η ένταση ήχου είναι ξεκάθαρα για φορητές συσκευές . Θεωρώ ότι τα 7 είναι πολύ πιο εμφανίσιμα. Αν δεν υπάρξει κάποιος λόγος που να με αναγκάσει ουσιαστικά να αλλάξω, βλέπω να αλλάζω μόνο όταν ξαναβγάλουν καθαρά desktop λογισμικό

• Like 6
Δημοσ.

Και εγώ μία από τα ίδια. Θα τα δοκιμάσω για καμιά 10αριά μέρες και αν δεν αξίζουν θα κρατήσω τα 7άρια που είναι καθαρό Desktop λειτουργικό.

Στο γραφείο που έχω 7άρια εννοείτε δεν θα τα πειράξω καν.

Δημοσ.

σε raspberry pi 2 με μόλις 1gb ram θα περπατάνε για ταινίες και internet?

αν έχω καταλάβει σωστά, η έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 10 που θα κυκλοφορήσει για RPi 2 θα είναι αποκλειστικά και μόνο για προγραμματισμό εφαρμογών...

Δημοσ.

Αυτά φαίνονται χειρότερα κι από τα 8.1.. από το κακό στο χειρότερο πάμε.

Διαφωνώ μαζί σου

Είμαι 20 χρόνια προγραμματιστής και έχω δει πολλά, έχω δουλέψει και με Macosx (xcode).

Από ότι φαίνεται η Microsoft άργησε λίγο αλλά τα κατάφερε. Έχω ακούσει τουλάχιστον 10  φίλους  που περιμένουν πώς και πώς να βάλουν τα 10.

Για τα 8 την έβριζα την Microsoft αλλά για τα 10 λέω Μπράβο.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ηρθε η ώρα να τρολάρω: Ας τα γιατρέ. Τα σωστά παράθυρα τα δίνει επιτέλους άλλος. Περάστε απο Link.png Site: εδώ

Δημοσ.

Πλάκα μας κάνουν; Ας χωνέψω τα άθλια Icons (Search icon in bar), ο ΚΑΔΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ???@@@@ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ WINDOWS 95

Ε, οι μόδες κανουν κύκλους!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...