Paulostge Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν κρίνουμε από το τρέχον build, φαίνεται ότι το λειτουργικό σύστημα είναι σχεδόν έτοιμο, αυτό το γνωρίζουν οι περισσότεροι διότι το λειτουργικό σύστημα είναι ακόμη υπο ανάπτυξη. Παρόλο αυτά υπάρχουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις σε σχέση με τα Windows 8.1 αλλά και προηγούμενα builds.Το μενού "Έναρξη" επιστρέφει με χώρο για να καρφιτσώσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε αν διαθέτετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ή ενημερώσεις ασφάλειας. Τα Windows διαθέτουν αυτόματα τις ενημερώσεις, όταν είναι έτοιμες, απευθείας στη συσκευή σας. Επίσης διαθέτουν νέους τρόπους για να κάνετε εύκολα παράλληλες εργασίες, με θαυμάσιες δυνατότητες όπως το Κέντρο ενεργειών, όπου όλες οι ειδοποιήσεις και οι βασικές ρυθμίσεις σας βρίσκονται σε μία οθόνη με εύκολη πρόσβαση, για άμεση δράση.Ο περιηγητής Microsoft Edge είναι ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα περιήγησης που έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνετε καλύτερη εμπειρία στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να γράψετε απευθείας σε ιστοσελίδες από τον υπολογιστή σας, να διαβάσετε άρθρα ανενόχλητοι και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες ιστοσελίδες σας, για να τις διαβάσετε αργότερα χωρίς σύνδεση.Με το Xbox στα Windows μπορείτε να παίξετε και συνδεθείτε με τους φίλους και τα παιχνίδια σας. Όπου κι αν βρίσκεστε.Το Store είναι ένα κατάστημα για όλες τις αγορές σας με εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές, μεταξύ των οποίων είναι παιχνίδια, μουσική, βίντεο, καθώς και μια τη τελική έκδοση του Office.Η τελική έκδοση των Windows 10 θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου και εννοείται μόλις έχουμε νεότερα από το διαδίκτυο ή τη Microsoft θα σας ενημερώσουμε. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τρέχον build 10240 που δοκιμάσαμε και σας τα παρουσιάζουμε.Εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος Επιφάνεια εργασίας Mενού Έναρξης Οι εφαρμογές στο μενού έναρξης Microsoft Edge Action Center H νέα προσωπική βοηθός Cortana Νέα αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων Νέα εικονίδια To Store Task Manager Το εικονίδιο του ήχου Εξατομίκευση Γενικές ρυθμίσεις Αναλυτικά: Πηγή: TheGreeksEnergy Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2015 από Gi0 spoiler tags 2
vag_del Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Σε γενικες γραμμες δεν με εντυπωσιαζουν, ειχα δοκιμασει καποιες προηγουμενες build, τουλαχιστον στον file explore απ οτι βλεπω επανασχεδιασαν τα πλακιδια (documents, music κλπ) γιατι ηταν σαν να τα ειχαν σχεδιασει μικρα παιδια, και θα παραμεινω στα win 7. 4
guardianx71 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μάλιστα... δεν ξέρω πόσο καλά (ή κακά) θα είναι λειτουργικά , αλλά αυτή η "λυτή" υπερβολικά τετραγωνισμένη σχεδίαση σε στυλ android στα παράθυρα και τα κουμπιά, τα χρώματα στα μενού , ακόμη και η ένταση ήχου είναι ξεκάθαρα για φορητές συσκευές . Θεωρώ ότι τα 7 είναι πολύ πιο εμφανίσιμα. Αν δεν υπάρξει κάποιος λόγος που να με αναγκάσει ουσιαστικά να αλλάξω, βλέπω να αλλάζω μόνο όταν ξαναβγάλουν καθαρά desktop λογισμικό 6
Δημοφιλής ανάρτηση revolver1990 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Και εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου.Νομίζω ότι και φέτος θα προτιμήσω τα windows 3.1. 32
Avatar_GR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Και εγώ μία από τα ίδια. Θα τα δοκιμάσω για καμιά 10αριά μέρες και αν δεν αξίζουν θα κρατήσω τα 7άρια που είναι καθαρό Desktop λειτουργικό. Στο γραφείο που έχω 7άρια εννοείτε δεν θα τα πειράξω καν.
kinq1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αυτά φαίνονται χειρότερα κι από τα 8.1.. από το κακό στο χειρότερο πάμε. 2
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 σε raspberry pi 2 με μόλις 1gb ram θα περπατάνε για ταινίες και internet?
katsikoula Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 σε raspberry pi 2 με μόλις 1gb ram θα περπατάνε για ταινίες και internet? αν έχω καταλάβει σωστά, η έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 10 που θα κυκλοφορήσει για RPi 2 θα είναι αποκλειστικά και μόνο για προγραμματισμό εφαρμογών...
pcos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 αν ειχα μια δεκαρα για καθε φορα που εστεινα λειτουργικο... το καρασυχαθηκα λεμε
bbirbo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αυτά φαίνονται χειρότερα κι από τα 8.1.. από το κακό στο χειρότερο πάμε. Διαφωνώ μαζί σου Είμαι 20 χρόνια προγραμματιστής και έχω δει πολλά, έχω δουλέψει και με Macosx (xcode). Από ότι φαίνεται η Microsoft άργησε λίγο αλλά τα κατάφερε. Έχω ακούσει τουλάχιστον 10 φίλους που περιμένουν πώς και πώς να βάλουν τα 10. Για τα 8 την έβριζα την Microsoft αλλά για τα 10 λέω Μπράβο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ηρθε η ώρα να τρολάρω: Ας τα γιατρέ. Τα σωστά παράθυρα τα δίνει επιτέλους άλλος. Περάστε απο Site: εδώ
Vector2D Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πλάκα μας κάνουν; Ας χωνέψω τα άθλια Icons (Search icon in bar), ο ΚΑΔΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ???@@@@ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ WINDOWS 95 1
thanosAIAS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πλάκα μας κάνουν; Ας χωνέψω τα άθλια Icons (Search icon in bar), ο ΚΑΔΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ???@@@@ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ WINDOWS 95 Ε, οι μόδες κανουν κύκλους!!!
Paulostge Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 H δυνατότητα εγκατάστασης ελληνικής γλώσσας είναι πλέον εφικτή. Πάρτε μία γεύση με τις παρακάτω εικόνες. http://www.thegreeksenergy.com/t67591-topic#368689
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα