ERMIS83 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους!Επειδή δεν σκαμπάζω πολλά από τεχνολογια, θέλω παρακαλώ την βοήθειά σας.Χρησιμοποιώ ένα δέκτη, μάλλον της πλάκας, για εγγραφές από την τηλεόραση αποκλειστικά, τον Crypto ReDi 40 MP (SD) , και μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες:1) Τα αρχεία (όχι HD) περνώντας τα στον η/υ είναι της τάξεως των 3-4 Gb για μιάμιση περίπου ώρα εγγραφής. Είναι φυσιολογικό να είναι τόσο μεγάλα τα αρχεία; Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να είναι σε λογικό μέγεθος; Σε όλους τους δέκτες έτσι είναι; 2) Κατά την διάρκεια της εγγραφής δεν έχω καμμιά δυνατότητα να κάνω παύση, πχ στις διαφημίσεις, και να συνεχίζω την εγγραφή κατά βούληση. Υπάρχουν δέκτες με τέτοια δυνατότητα, γενικώς δυνατότητες επεξεργασίας που είχαν τα ΄βίντεο και τα dvd recorder?3) Ποιές δυνατότητες επεξεργασίας υπάρχουν στον η/υ; Μπορώ μέσω η/υ να κόβω τις διαφημίσεις και τα σημεία που δεν με ενδιαφέρουν ή/και να μειωσω το μέγεθος του αρχείου;4) Μπορούν αυτά τα αρχεία να μεταφερθούν σε dvd ως επι πλέον backup; Δοκιμασα την απ`ευθείας εγγραφή από τον δέκτη σε dvd μέσω παλαιού dvd recorder αλλά το αποτέλεσμα είναι επιεικώς μέτριο (ποιότητα ήχου και εικόνας).5) Αυτά τα αρχεία θα παίζουν πάντα μόνον στον συγκεκριμένο δέκτη και όχι σε άλλους; Σε όλους τους δέκτες ισχύει αυτό; 6) Ανά 2 περίπου ώρες εγγραφής δημιουργείται και νέο αρχείο με αποτέλεσμα στην περιπτωση που γράφεις ένα πρόγραμμα π.χ. 3 ωρών, να στο κόψει στην μέση (2 ωρες και μια ωρα). Σε όλους τους δέκτες έτσι συμβαίνει;Συγγνώμη για το κουραστικό κείμενο. Θα ήθελα πολύ κάποια κατεύθυνση. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα