kostas8080 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Σκέφτομαι να πάρω Google cardboard το οποίο είναι πολύ φθηνό σε σχέση με το gear vr αξίζει, το έχετε χρησιμοποιείσει;
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Έχω πάρει το Homido και το ColorCross. Σαν κινητό έχω το OnePlus One. Πέρα από το "wow factor" στην αρχή, τίποτα άλλο. Πλέον τα έχω πεταμένα και κάθονται. Πάρε καλύτερα ένα Google Cardboard για να πάρεις απλά μία γεύση -σίγουρα βέβαια το Gear VR είναι πολύ, πολύ ανώτερο-.
newsformobiles Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Το Google cardboard μπορείς να το βρεις από το ebay για 2-3$.Το είχα πάρει και εγώ σε κάποια φάση, είχα κατεβάσει και τα αντίστοιχα demo από το playstore, εντυπωσιάστηκα με το 3d περιβάλλον και έως εκεί. Μετά σκέφτηκα μπας και έβλεπα 3D ταινίες μέσω του Google cardboard, αλλά δεν τα κατάφερα και το παράτησα. Αν θέλεις να το πάρεις μόνο για την αρχική εντύπωση, είναι καλό. Λογικά, ίσως κάποια στιγμή βγει και κάποιο add-on στο mxplayer (για αυτό διάβαζα ότι μπορεί μέσω κάποιων ρυθμίσεων να γινόταν κάτι), οπότε να βλέπεις και 3D ταινίες, τότε θα αξίζει. Ότι αποφασίσεις....
kostas8080 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Και γω για cardboard μιλάω υπάρχει και με 10-15 ευρώ στο Skroutz - Bestpice για μια δοκιμή πιστεύω αξίζει , άλλωστε δεν είναι Και ακριβό, βρίσκεται σε πειραματικο στάδιο ... Ίσως όταν αναπτυχθεί περαιτέρω να πάρω gr vr προς το παρών μια δοκιμή αξίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα