Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να είμαι πιο σαφής, εννοώ πως χάνεται όταν θέλει κάποιος να κάνει scroll για να πάει προς τα πάνω! Με αποτέλεσμα εάν βρίσκομαι στο κάτω μέρος της σελίδας και θέλω να μεταβώ σε ένα νέο site να πρέπει να scrollάρω πάνω για να εισάγω στην tab bar. Όμοια ακόμα και για να εμφανιςτεί νέο tab πρέπει πάλι να scrollάρω τέρμα πάνω!

Δημοσ.

Για να είμαι πιο σαφής, εννοώ πως χάνεται όταν θέλει κάποιος να κάνει scroll για να πάει προς τα πάνω! Με αποτέλεσμα εάν βρίσκομαι στο κάτω μέρος της σελίδας και θέλω να μεταβώ σε ένα νέο site να πρέπει να scrollάρω πάνω για να εισάγω στην tab bar. Όμοια ακόμα και για να εμφανιςτεί νέο tab πρέπει πάλι να scrollάρω τέρμα πάνω!

μα....έτσι γίνεται κανονικά. 

Δημοσ.

<p>Μηνσκρολαρεις μεχρι πανω, αλλα κανε ταπ στο ρολοι μα ανεβαινει αυτοματα ( σε οκες τις εφαρμογες,οχι μονο safari).</p>

Δημοσ.

Δεν θα ήταν το ιδανικό να είναι όπως ο browser στα desktops? Να μένει σταθερή δηλαδή η μπάρα και να κινείται πάνω κάτω μόνο το παράθυρο!

Δημοσ.

Γιατί υποκειμενικό, όταν λοιπόν έχεις scrollάρει τέρμα κάτω και θες να κάνεις bookmark της σελίδα, γιατί θα πρέπει να scrollάρεις πάλι πάνω για να βρείς τη μπάρα και το κουμπί για τα bookmarks?

Δημοσ.

<p>με ενα απλο μικρο σκρολ στη σελιδα (ios8) εμφανιζει το bookmarks, share etc, δεν χρειαζεται να σκρολαρεις στην αρχη της σελιδας. Ολο αυτο εμενα δεν μου ειναι προβλημα, γι αυτο λεω υποκειμενικο.</p>

Δημοσ.

Εννοεί να τραβήξεις με το δάχτυλο προς τα κάτω (να σκρολάρεις δηλαδή) τη σελίδα έστω και λίγο και θα εμφανιστεί η μπάρα. Δε χρειαζεται να πας μέχρι στην κορυφή.

Επίσης και ένα απλό ταπ να κάνεις πάνω προς το ρολόι θα εμφανιστεί αμέσως η μπάρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έιναι bug, είναι feature. :) Με αυτόν τον τρόπο βλέπεις όσο περισσότερη από τη web page μπορείς, χωρίς να σου "κλέβουν" χώρο η address bar και η tab bar.

• Like 2
Δημοσ.

Θα το κοιτάξω αυτό που λέτε γιατί δεν το είχα προσέξει, βέβαια θα μου κάνει τρομερή εντύπωση να μην το έχω προσέξει!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το θέμα είναι όντως υποκειμενικό και μάλιστα εαν το συνηθίσεις δεν σε ενοχλεί καθόλου..Αυξάνεται άλλωστε ο ωφέλιμος χώρος οθόνης στο surfing..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...