Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηρες κουτιου

Ouknos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια θα ηθελα τα φωτα σας για την αγορα  ανεμιστηρων για το εσωτερικο του κουτιου μου το οποιο ειναι το coolermaster cosmos ce http://www.coolermaster.com/case/full-tower-cosmos-series/cosmos-se/

Το pc μου εχει υδροψυξη στο πανω μερος ηδη οποτε εγω ποσους μπορω να βαλω ακομα? θα ηθελα να μου προτεινετε καποιους για αγορα μπορω να δωσω μεχρι 100 ευρω1.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες τι έχεις ήδη από ανεμιστήρες. Εγώ θα σου πρότεινα Corsair ή Noctua ή Ρrolimatech.
Τα έχω και τα τρία και είναι απλά φοβερά!
http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-af120-led-white-quiet-edition-high-airflow-120mm-fan-p-PER.641334
http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-af140-quiet-edition-high-airflow-140mm-fan-p-PER.640216
ή
http://www.e-shop.gr/prolimatech-ultra-sleek-vortex-120mm-fan-p-PER.811429
ή
NOCTUA <- εδώ δεν χρειάζεται να γράψω κάτι. Το όνομα τα λέει όλα.

...btw,

Top: 120/140mm fan x 2 (one 140mm black fan installed, 1200 RPM, 19 dBA)
Front: 120mm blue LED fan x 2 (installed; with LED on/off), or 140mm fan x 1 (optional)
Rear: 120mm fan x 1 (installed, 1200 RPM, 17 dBA)
Side: 120/140mm fan x 1 (optional)
HDD cage: 120mm fan x 2 (optional)

• Like 1

Πες τι έχεις ήδη από ανεμιστήρες. Εγώ θα σου πρότεινα Corsair ή Noctua ή Ρrolimatech.

Τα έχω και τα τρία και είναι απλά φοβερά!

http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-af120-led-white-quiet-edition-high-airflow-120mm-fan-p-PER.641334

http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-af140-quiet-edition-high-airflow-140mm-fan-p-PER.640216

ή

http://www.e-shop.gr/prolimatech-ultra-sleek-vortex-120mm-fan-p-PER.811429

ή

NOCTUA <- εδώ δεν χρειάζεται να γράψω κάτι. Το όνομα τα λέει όλα.

...btw,

δεν εχω ανεμιστηρες περα απο την υδροψυξη θα ηθελα να μαθω ποσους μπορω να βαλω

δεν εχω ανεμιστηρες περα απο την υδροψυξη θα ηθελα να μαθω ποσους μπορω να βαλω

το κουτί σου είχε μέσα τους αφαίρεσες;; 

εδώ θα τα βρεις όλα οτι σου εγραψε ο MSSB 

http://www.coolermaster.com/case/full-tower-cosmos-series/cosmos-se/ 

Top: 120/140mm fan x 2 (one 140mm black fan installed, 1200 RPM, 19 dBA)

Front: 120mm blue LED fan x 2 (installed; with LED on/off), or 140mm fan x 1 (optional)

Rear: 120mm fan x 1 (installed, 1200 RPM, 17 dBA)

Side: 120/140mm fan x 1 (optional)

HDD cage: 120mm fan x 2 (optional)

Ειναι μεταχειρισμενο το κουτι και αυτος που το ειχε,ειχε δικους του και τους εβγαλε απλα εγω θελω να μαθω ποσους παιρνει.... σημειωση οτι το κουτι μου ειναι η εκδοση windowed  side panel

Εδώ λέει:

Πάνω μπορείς 2 120άρια ή 2 140άρια

Μπροστά 2 120άρια

Πλάγια 1 120άρι ή 1 140άρι

Πίσω 1 120άρι

Και αν καταλαβαίνω καλά, κάτω από τις θήκες των HDD του κουτιού σου, μπορείς να βάλεις 2 120άρια.

Αν ήμουν εσύ, όπου είναι δυνατό θα προτιμούσα 140άρια και ένα αντί για δύο. Λιγότερος θόρυβος και καλή ροή αέρα. Το πλαϊνό αν βάλεις, βάλε το να βάζει και όχι να βγάζει.

Οπότε συνοψίζω.

Μπροστά βάζεις ένα 140άρι

Πλάγια βάλε ένα Corsair 120άρι να βάζει

Πάνω ένα 140άρι να βγάζει

Πίσω βάλε ένα φυσικά 120άρι

Και αν όλα αυτά δεν σου φτάνουν βάλε και δύο 120άρια Coolermaster silent των 4,5€/fan (πολύ καλά είναι!) κάτω από τις θήκες των σκληρών σου δίσκων, τώρα που πιάνει 40άρια εκεί έξω, να μην μασάνε και τα δεδομένα σου.

• Like 1

Εδώ λέει:

Πάνω μπορείς 2 120άρια ή 2 140άρια

Μπροστά 2 120άρια

Πλάγια 1 120άρι ή 1 140άρι

Πίσω 1 120άρι

Και αν καταλαβαίνω καλά, κάτω από τις θήκες των HDD του κουτιού σου, μπορείς να βάλεις 2 120άρια.

Αν ήμουν εσύ, όπου είναι δυνατό θα προτιμούσα 140άρια και ένα αντί για δύο. Λιγότερος θόρυβος και καλή ροή αέρα. Το πλαϊνό αν βάλεις, βάλε το να βάζει και όχι να βγάζει.

Οπότε συνοψίζω.

Μπροστά βάζεις ένα 140άρι

Πλάγια βάλε ένα Corsair 120άρι να βάζει

Πάνω ένα 140άρι να βγάζει

Πίσω βάλε ένα φυσικά 120άρι

Και αν όλα αυτά δεν σου φτάνουν βάλε και δύο 120άρια Coolermaster silent των 4,5€/fan (πολύ καλά είναι!) κάτω από τις θήκες των σκληρών σου δίσκων, τώρα που πιάνει 40άρια εκεί έξω, να μην μασάνε και τα δεδομένα σου.

Επειδη το κουτι μου ειναι μεταχειρισμενο αυτος που το ειχε ειχε δικα του ανεμιστηρια τα οποια ξηλωσε οταν το πηρα εγω εμενα το κουτι μου ειναι η windowed side panel στα πλαγια νομιζω παιρνει η αλλη εκδοση για αυτο ρωταω ποσα παιρνει ακριβως γιατι εχω μπερδευτει τελειως.

Επειδη το κουτι μου ειναι μεταχειρισμενο αυτος που το ειχε ειχε δικα του ανεμιστηρια τα οποια ξηλωσε οταν το πηρα εγω εμενα το κουτι μου ειναι η windowed side panel στα πλαγια νομιζω παιρνει η αλλη εκδοση για αυτο ρωταω ποσα παιρνει ακριβως γιατι εχω μπερδευτει τελειως.

Διάβασε το διορθωμένο κείμενο που έγραψα.

Επίσης, επειδή λες για την έκδοση με παράθυρο που είναι. Φαντάζομαι θα ισχύει το ίδιο. Τις ίδιες θέσεις έχει. Απλά η μία είναι με παράθυρο και η άλλη όχι.

Sorry ξέχασα να πω ότι επειδή έχεις την υδρόψυξη, αν είναι 120άρα, βάλε ένα ακόμα 120 να βγάζει. Αν είναι διπλού ψυγείου, τότε δεν βάζεις τίποτα πάνω.

Διάβασε το διορθωμένο κείμενο που έγραψα.

Επίσης, επειδή λες για την έκδοση με παράθυρο που είναι. Φαντάζομαι θα ισχύει το ίδιο. Τις ίδιες θέσεις έχει. Απλά η μία είναι με παράθυρο και η άλλη όχι.

Στο πανω μερος εχω ηδη υδροψυξη οποτε δεν νομιζω να παιρνει και φανα επιπλεον?λεω εγω...τωρα για τα πλαγια που λες δεν νομιζω να παιρνει γτ δεν εχει εξοδο

Sorry ξέχασα να πω ότι επειδή έχεις την υδρόψυξη, αν είναι 120άρα, βάλε ένα ακόμα 120 να βγάζει. Αν είναι διπλού ψυγείου, τότε δεν βάζεις τίποτα πάνω.

υδροψυξη εχω την corsair H100i

Άμα το τζάμι δεν έχει υποδοχή, τότε κάνε το αλλιώς. Οπότε πλάι και πάνω είναι εκτός. Έχουμε μόνο μπροστά, πίσω και κάτω. Βάλε τότε τα κλασσικά. Μπροστά 2x140 να βάζουν Corsair (2x16€), πίσω ένα Noctua να βγάζει (κάπου στο 20άρι αν θυμάμαι καλά) και κάτω βάλε τα Coolermaster που σου είπα (2x120 - 2x4,5€).

Γενικό σύνολο στα 70€ περίπου. Αν θες να πας στο 100άρικο και δεν σε πειράζει να δώσεις τα λεφτά, άλλαξε τα Corsair για Noctua.

Άμα το τζάμι δεν έχει υποδοχή, τότε κάνε το αλλιώς. Οπότε πλάι και πάνω είναι εκτός. Έχουμε μόνο μπροστά, πίσω και κάτω. Βάλε τότε τα κλασσικά. Μπροστά 2x140 να βάζουν Corsair (2x16€), πίσω ένα Noctua να βγάζει (κάπου στο 20άρι αν θυμάμαι καλά) και κάτω βάλε τα Coolermaster που σου είπα (2x120 - 2x4,5€).

Γενικό σύνολο στα 70€ περίπου. Αν θες να πας στο 100άρικο και δεν σε πειράζει να δώσεις τα λεφτά, άλλαξε τα Corsair για Noctua.

Αν είναι να δω καλύτερη ροή δεν υπάρχει θέμα με τα λεφτά τώρα για Noctua που λες είναι πολλές εκδόσεις νομίζω μιλάς για κάποια συγκεκριμένη?

Τώρα είμαι από κινητό οπότε λίγο δύσκολο να σου πω ποια. Στο e-shop είναι αυτή που κάνει λίγο πάνω από 22€ (23 και κάτι νομίζω ή 24 και κάτι.. κάπου εκεί πάντως).

Πάντως τα Noctua είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Μεγάλη εγγύηση, μεγάλο airflow, ελάχιστο θόρυβο αλλά και υψηλές τιμές.

Το κουτί σου συγνώμη κιόλας αλλά είναι άθλιο! Στο συγκεκριμένο η Cooler Master με απογοήτευσε. Δεν το είχα ποτέ αλλά το έχει φίλος. Από airflow ότι μπορείς να κάνεις θα το κάνεις στο πίσω μέρος. Το μπροστά άμα βάλεις 2x12cm ο ένας το 1/3 θα χτυπάει σε λαμαρίνα και τα υπόλοιπα πάνω στα brackets για τους δίσκους.

Όποιον ανεμιστήρα και να πάρεις από τους παραπάνω που σου είπαν τα παιδιά θα είσαι πλήρες ευχαριστημένος. Αν θες πάρε και ανεμιστήρες για να κάνεις push pull το ψυγείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...