DjAkis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 http://prntscr.com/7tht0cδεν με αφηνη να περασω το driver στο λαπτοπ acer aspire 5750G καμια ιδεα ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 καλά λέει. Κατέβασε τον driver απο την acer που δίνει για το συγκεκριμένο μοντέλο. το λάπτοπ έχει 2 κάρτες γραφικών μια ιντελ και μια Nvidia. Η ιντελ είναι και θα είναι η βασική κάρτα,η nvidia πάντα θα είναι δευτερεύουσα.
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μια βοηθεια ρε παιδια, εχω asus z97 pro acwifi και κατρα γραφικων nvidia 560ti cpu i5 4670k και οταν επιλεγω την ενσωματωμενη καρτα γραφικων μετα το ποστ δεν μπενει κανει επανεκινησεις ουτε το σημα των windows δεν φτανει. Τι να φταιει? Εχω δοκιμασει και χωρις την καρτα γραφικων πανω τα ιδια παλι
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μια βοηθεια ρε παιδια, εχω asus z97 pro acwifi και κατρα γραφικων nvidia 560ti cpu i5 4670k και οταν επιλεγω την ενσωματωμενη καρτα γραφικων μετα το ποστ δεν μπενει κανει επανεκινησεις ουτε το σημα των windows δεν φτανει. Τι να φταιει? Εχω δοκιμασει και χωρις την καρτα γραφικων πανω τα ιδια παλι Θα σε παρακαλούσα να ανοίξεις καινούργια θέμα δεν ειναι σωστό να μπερδευόμαστε στα θέματα αλλων και ετσι θα πάρεις και περισσότερες απαντήσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα