zoranb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Θέλω να σβήσω το λογαριασμό gmail που έχω εισάγει στο κινητό προκειμένου να βάλω άλλο gmail account. Έχω πατήσει τη διαγραφή του αλλά δεν σβήνεται, κανω κάτι λάθος?
Iris_89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αν έχεις Android με έκδοση 4.2 και άνω πας settings>general>accounts>google πατάς τον λογαριασμό που θες να διαγράψεις και remove account.
zoranb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ναι εκεί πάω ,αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα πως κάποιες εφαρμογές απαιτούν τη χρήση αυτού του λογαριασμού και για να τον καταργήσω πρέπει να επαναφέρω το τηλ στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ... Τι πρέπει να κάνω τώρα?
zoranb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω, μου την έδωσε κάποιος που δεν έχει ιδέα παντως.
Iris_89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αν είναι rooted θα έχει μία εφαρμογή που θα λέγεται SuperSU. Αν δεν είναι και δεν σβήνεται ο λογαριασμός μέσα από τις ρυθμίσεις και το google accounts, μία εναλλακτική είναι να δημιουργήσεις άλλο gmail και να συνυπάρχουν. Άλλη λύση είναι να πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, google app και clear data. Μετά πας για root (αν δεν έχει εγγύηση) και hard reset..
stevengreeceGR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εγώ στο Lumia έπαθα το ίδιο. Βαριόμουν να ψάχνω και έκανα hard reset καιωολα καλά.
leo06 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Tι χάνω εάν κάνω hard reset? όλα,είναι σαν να το βγάζεις απο το κουτί του
stevengreeceGR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Tι χάνω εάν κάνω hard reset?Σου διαγράφονται όλα τα αρχεία, εφαρμογές, φωτογραφίες και άλλα.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δοκιμασε πριν κανεις επαναφορά να προσθέσεις τον νεο λογαριασμό και μετα να σβήσεις αυτον που δεν θελεις
zoranb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Προσέθεσα τον δικό μου και επιχείρησα να σβήσω τον άλλο αλλά δεν σβήνει!
newsformobiles Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μόνο έτσι θα καθαρίσει σίγουρα.
zoranb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Έκανα επαναφορά και ρυθμίστηκε το θέμα, έχασα βέβαια ότι είχα και δεν είχα! Τις επαφές μόνο διατήρησα γιατί τις είχα στο google account!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα