Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με αυτη την μπαταρια δεν παει πουθενα

Δημοσ.

Ενθουσιασε τους χρήστες.....μαλιστα.....για αυτό και θα κανει ρεκόρ πωλήσεων και θα ξελασπωσει την htc που πάει ξεκάθαρα για φουντο....

Γιατί προσπαθει ο συντάκτης του άρθρου να παραπλανήσει ?

Δημοσ.

Για τις μπαρες εχει παρει θεση η HTC και ειπε οτι δεν γίνεται να τις βγαλει γιατι δεν μπορει να χωρεσει το hardware που θελει αλλιώς. Οποτε με την τεχνολογια που εχρι δεν μπορει να κανει shrink.

Δημοσ.

Να αναφερω μονο οτι και στο M9 παρολο που η καμερα πλεον ειναι 20mp στα χαρτια δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

Επισης αθλια μπαταρια για την αναλυση αυτη.Εδω αλλες εταιριες εχουν βαλει 3000 και δεν ειναι αρκετη και η Htc βαζει χαμηλοτερη???

Και φυσικα οι 2 γνωστε μαυρες μπαρες που ενω τους εχει κραξει ο κοσμος αυτοι εκει στον κοσμο τους.

Κοινως οτι καλυτερο για μενα που εχει βγαλει η εταιρια ειναι αυτη την στιγμη το m8 αν καποιος δεν χρειαζεται τοσο πολυ την καμερα. Τα υπολοιπα κινητα της δυστηχως αδιαφορα και ακριβα χωρις λογο.

Μην ξεχας οτι το s6 και s6 edge εχουν μικροτερες απο οτι θυμαμαι και απο κριτικες/reviews εχω δει οτι η battery life μπορει να μην ειναι τελεια αλλα ειναι ικανοποιητικη.

Στην τελικη αμα εχει γινει καλο optimization και σωστη διαχειριση των πορων η μπαταρια,δεν σου λεω οτι θα κραταει δυο μερες,θα βγαζει την ημερα με normal χρηση.

Επιπλεον τωρα πια με τα power banks και τα wireless charging εχεις εναλλακτικες ωστε να μην μενεις στη μεση της ημερας, χωρις βεβαια να ειναι κτ που επικροτω. Δλδ δινεις που δινεις ενα καρο λεφτα, να πρεπει να αγορασεις και περιφερειακα!!!!

Δημοσ.

παντως αυτο που κανουν με τα ηχεια πανω και κατω μεγαλωνει αρκετα το κινητο.

Τουλάχιστον προσφέρουν κάτι όμως.

Το μαμημένο το λογότυπο τι στον φούτσο θέλει εκεί;

*Εν το μεταξύ, είμαι ο μόνος που όταν βλέπει φώτο "νέου" κινητού της HTC παθαίνει ντεζα-βού;

Δημοσ.

*Εν το μεταξύ, είμαι ο μόνος που όταν βλέπει φώτο "νέου" κινητού της HTC παθαίνει ντεζα-βού;

Δεν εισαι ο μονος αλλα νομιζω πως η HTC, οπως και πολλες αλλες εταιρες, ακολουθει την τακτικη του "ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις" οσο πουλαει δεν νομιζω να μπει στον κοπο να αλλαξει design.

Δημοσ.

Δεν εισαι ο μονος αλλα νομιζω πως η HTC, οπως και πολλες αλλες εταιρες, ακολουθει την τακτικη του "ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις" οσο πουλαει δεν νομιζω να μπει στον κοπο να αλλαξει design.

Όσο τί;

Δημοσ.

Για ποιο λογο δεν εκαναν το fingerprint home button, μπορει να μου εξηγησει καποιος??

Δεν ξερω αμα υπαρχει καποιος τεχνικης φυσεως λογος, αλλα εγω αναρωτιεμαι γτ δεν βαλανε τον αισθητηρα στο πισω μερος (βλεπε mate 7). Αισθητικα κατ'εμε θα ηταν πολυ πιο ωραιο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aπο το Μ7 και μετά όλο και πιο άσχημα τα κάνει

Δημοσ.

Πουλαει :P εεε ολο και καπου θα πουλαει. Δεν νομιζω να θελουν να βγαλουν με τα χερακια τους τα ματακια τους :P

Ποια ματάκια μωρέ τα ξεβγαλμένα, αφού όλοι εκεί πάνε ομαδικά για φούντο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...