MSSB Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Hi guys, μια ερώτηση/παρατήρηση. Έκανα τώρα το update του παραπάνω προγράμματος της Nvidia και μου κρασάρει όλο το σύστημα. Παγώνει το desktop, το Win. key δεν λειτουργεί τη μία - την άλλη λειτουργεί, το ίδιο και το ctrl+alt+del, δεν μου ανοίγει τα προγράμματα που έχω στο start up - την άλλη το κάνει, η επανεκκίνηση τη μία λειτουργεί την άλλα όχι, επίσης το ίδιο και στο log on screen που διαλέγω χρήστη και βάζω pass δεν έβγαλε επιφάνεια εργασίας. Όσοι έχετε Nvidia μήπως το περάσατε το update του experience; Αν ναι, έχετε πρόβλημα ή μόνο σε εμένα πείσμωσε; Υ.Γ: Έχω 8.1 pro αυθεντικά με 980 κάρτα. Για να έρθει στην κανονική του λειτουργία το σύστημά μου, απενεργοποίησα ότι Nvidia υπήρχε από τις "υπηρεσίες" του msconfig όπως και από την "εκκίνηση".
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 μια απο τα ίδια η εκδοση 2.4.6.50 έχει θέμα και κολλάει όλο το σύστημα. το έχω γράψει και στο αντίστοιχο τόπικ του nvidia .
MSSB Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αααα okay! Thanks φίλε! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2015 από MSSB
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Πληρώνει ο κόσμος ωστόσο... Μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα πάντως.
MSSB Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγώ περιμένω update για να περάσω. Αλλιώς δεν το ξανά ενεργοποιώ.
MSSB Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Επαναφέρω το θέμα. Πλέον με το v2.5.11.45 όλα είναι εντάξει, εκτός από το log-in screen. Δηλαδή λειτουργεί σωστά, αλλά από τη στιγμή που θα βάλω το κωδικό μου θέλει 30" πάνω-κάτω για να δείξει επιφάνεια εργασίας. Οι άλλοι είστε εντάξει ή έχετε τα ίδια με εμένα ή τίποτα άλλο;; Κατάντησε σπαστικό το θέμα..
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 εχω περάσει την ίδια έκδοση εδώ και 3-4 μέρες.Δεν έχω συναντήσει το παραμικρό. Βέβαια δεν έχω κάνει restart το σύστημα για να τα φορτώσει απο την αρχή μόνο τερματισμό. Win 8.1
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Λοιπόν,ναι το ίδιο βιολί. Όχι σε τέτοιο βαθμό όπως πρίν αλλα συνεχίζει τα ίδια. FFS.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 λοιπόν,είδα έχει βγει αναβάθμιση 2.5.12.11 δουλεύει όπως θα έπρεπε και δεν καθυστερεί μετά απο restart.
MSSB Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ. Φίλε papakitou, κατέβασε τη τελευταία αναβάθμιση. Εμένα εκτός από το restart δουλεύει μια χαρά. Δες στο forum της Nvidia και βρες το τελευταίο update από τη σελίδα της!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα