BlueMaffin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Γεια σας θέλω την βοήθεια σας...όταν πάω να κατεβάσω ταινία ή παιχνίδι από το kickass Torrents και ανοίγει δεν μου το κατεβάζει και μου λέει αυτό http://prntscr.com/7tgphs τι μπορώ να κάνω για να τελειώσει η εγκατάσταση του παιχνιδιού μου;;;επίσης και σε οτιδήποτε κατεβάζω απο εκεί ή από το PirateBay μου βγάζει αυτό.... Υ.Γ.:Αυτό άρχισε να μου το βγάζει 2 εβδομάδες...πιο πριν όλα ήταν μια χαρά παρακαλώ βοηθήστε με
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ψάξε στις ρυθμίσεις του μTorrent ποια τοποθεσία έχει οριστεί για να αποθηκεύονται τα torrent. Ίσως είχες επιλέξει κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο που δεν είναι τώρα συνδεδεμένος.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ψάξε στις ρυθμίσεις του μTorrent ποια τοποθεσία έχει οριστεί για να αποθηκεύονται τα torrent. Ίσως είχες επιλέξει κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο που δεν είναι τώρα συνδεδεμένος. και μόνο που απάντησες χαρά στο κουράγιο σου. απο εμένα report(όχι σε σένα ε :Ρ)
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον να κατεβάσει κάποια διανομή Linux μέσω torrent.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 και παλι δεν τα κατεβάζεις απο αυτές τις ιστοσελίδες που αναφέρει.
BlueMaffin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ψάξε στις ρυθμίσεις του μTorrent ποια τοποθεσία έχει οριστεί για να αποθηκεύονται τα torrent. Ίσως είχες επιλέξει κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο που δεν είναι τώρα συνδεδεμένος. EDIT:ευχαριστώ το έκανα και κατεβαίνει κανονικά τώρα
drhistory Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 και παλι δεν τα κατεβάζεις απο αυτές τις ιστοσελίδες που αναφέρει. Εντάξει Xristara εσυ αγοράζεις τα πάντα δηλαδή ;
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εντάξει Xristara εσυ αγοράζεις τα πάντα δηλαδή ; το θέμα δεν είναι τι κάνω εγώ,το θέμα είναι ότι το ρημαδι το φόρουμ έχει κάποιους κανόνες. Αν δεν τους σέβεστε μην ζητάτε ρέστα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εμενα παλι μου βγαζει αυτο "Τροφοδοσία-Feed" οταν εχει κατεβει το αρχειο και μετα
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εμενα παλι μου βγαζει αυτο "Τροφοδοσία-Feed" οταν εχει κατεβει το αρχειο και μετα Και που είναι το πρόβλημα;
Shadow Vortex Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Γιατί χρησιμοποιήστε ακόμα το μTorrent; Εκτός από το θέμα με της διαφημίσεις και το ότι μαζεύει πληροφορίες για τον χρήστη. Επίσης συνεργάζονται με την MPAA.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Γιατί χρησιμοποιήστε ακόμα το μTorrent; Εκτός από το θέμα με της διαφημίσεις και το ότι μαζεύει πληροφορίες για τον χρήστη. Επίσης συνεργάζονται με την MPAA. γιατί μερικοί είναι αγκασμένοι απο τράκερς :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα