Προς το περιεχόμενο

μtorrent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θέλω την βοήθεια σας...όταν πάω να κατεβάσω ταινία ή παιχνίδι από το kickass Torrents και ανοίγει δεν μου το κατεβάζει και μου λέει αυτό

http://prntscr.com/7tgphs

τι μπορώ να κάνω για να τελειώσει η εγκατάσταση του παιχνιδιού μου;;;επίσης και σε οτιδήποτε κατεβάζω απο εκεί ή από το PirateBay μου βγάζει αυτό....

Υ.Γ.:Αυτό άρχισε να μου το βγάζει 2 εβδομάδες...πιο πριν όλα ήταν μια χαρά

παρακαλώ βοηθήστε με

Δημοσ.

Ψάξε στις ρυθμίσεις του μTorrent ποια τοποθεσία έχει οριστεί για να αποθηκεύονται τα torrent. Ίσως είχες επιλέξει κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο που δεν είναι τώρα συνδεδεμένος.

Δημοσ.

Ψάξε στις ρυθμίσεις του μTorrent ποια τοποθεσία έχει οριστεί για να αποθηκεύονται τα torrent. Ίσως είχες επιλέξει κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο που δεν είναι τώρα συνδεδεμένος.

και μόνο που απάντησες χαρά στο κουράγιο σου.

απο εμένα report(όχι σε σένα ε :Ρ)

Δημοσ.

EDIT:ευχαριστώ το έκανα και κατεβαίνει κανονικά τώρα

Δημοσ.

και παλι δεν τα κατεβάζεις απο αυτές τις ιστοσελίδες που αναφέρει.

:P

Εντάξει Xristara εσυ αγοράζεις τα πάντα δηλαδή ;

Δημοσ.

Εντάξει Xristara εσυ αγοράζεις τα πάντα δηλαδή ;

το θέμα δεν είναι τι κάνω εγώ,το θέμα είναι ότι το ρημαδι το φόρουμ έχει κάποιους κανόνες.

Αν δεν τους σέβεστε μην ζητάτε ρέστα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμενα παλι μου βγαζει αυτο "Τροφοδοσία-Feed" οταν εχει κατεβει το αρχειο και μετα  :-D

Δημοσ.

Γιατί χρησιμοποιήστε ακόμα το μTorrent; Εκτός από το θέμα με της διαφημίσεις και το ότι μαζεύει πληροφορίες για τον χρήστη. Επίσης συνεργάζονται με την MPAA.

Δημοσ.

Γιατί χρησιμοποιήστε ακόμα το μTorrent; Εκτός από το θέμα με της διαφημίσεις και το ότι μαζεύει πληροφορίες για τον χρήστη. Επίσης συνεργάζονται με την MPAA.

γιατί μερικοί είναι αγκασμένοι απο τράκερς :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...