kogi4ever Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Καλησπερα,Εχω ενα LG G3 mini και πριν λιγο καιρο μου επεσε μεσα στην θαλασσα.Μετα που μου επεσε το επλυνα με κανονικο νερο και το αφησα στον Ηλιο να στεγωνσει.Το κινητο δουλευει κανονικα εκτος το οτι δεν συνδεεται σε δικτυο κινητης τηλεφωνιας.Δηλαδη βαζεις την SIM Την αναγνωριζει αλλα σου βγαζει το σηματακι οτι ψαχνει για σημα για παντα δηλαδη τελικα δεν βρισκει ποτε σημα.Καθαρισα τις επαφες της Sim μπας και εχει μεινει αλατι αλλα τιποτα...Τι λετε να φταει;
kogi4ever Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Το ξεβειδωσα να δω μηπως οι επαφες εχω αλατι και εμποδιζεται η επαφη με την Κεραια.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιο απο ολα ειναι της κεραιας για τα δεδομενα.
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αλλη σιμ δοκιμασες;;;ισως βραχυκυκλωσε... Αν στο κανει και με αλλη ,πας για sim card reader...
manefalos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Θαλασσινο νερο ειναι πολυ δυσκολο προτεινω να το αποσυναρμολογισεις εντελος και να πλυνεις την πλακετα με αντισκοριακο και ισοπροπηλικη αλκοολη. νομιζω οτι η κεραια ειναι αυτοκολητη στο πισω καπακι, να καθαρισεις και τις επαφες εκει. Το οτι δεν εχει δεικτιο δεν εχει να κανει με τον αναγνωστη της σιμ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα