MikeJ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Ήταν περίεργο αρκετά.. σε φάση Δε μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε και τόσο. Ούτε καν πρόλαβα να πατήσω κάτι στην οθόνη. Προς το παρόν την έχω απλά παγώσει. Εντελώς ξέμπαρκο δεν ήταν. Ήταν σε μαγαζί τύπου μπουγατσάδικο το οποίο είναι και 24ωρο αν δε κάνω λάθος κοντά στο σταθμό της Καλλιθέας.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 57 λεπτά πριν, MikeJ είπε Η αλήθεια είναι το είχα άχτι να βγάλω μια visa (λόγω αεροπορικών όπου για κάποιο λόγο έχεις καλύτερη τιμή) γιατί by default όλοι mastercard βγάζουν. Έκανα αίτημα έκδοσης VISA και τώρα εμφανίζει 2 κάρτες στο λογαριασμό ως ενεργές. Φυσικά ξέρω ότι μπορείς να έχεις μόνο μία κάρτα (αν δε κάνω λάθος), οπότε δε ξέρω αν η άλλη θα ακυρωθεί αυτόματα ή όχι. μπορεις να εχεις δυο παραλληλα στην εθνικη, λειτουργουν ταυτοχρονα. 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε To pin πως θα το λάβεις;Πως το κάνει η Εθνική τράπεζα; 35 λεπτά πριν, MikeJ είπε Δε θυμάμαι ακριβώς. Νομίζω τελευταία φορά μέσα στο φάκελο με τη κάρτα, είχε μια αλληλουχία αριθμών και σου ερχόταν μετά sms στο κινητό (δηλωμένο για τέτοιες υποθέσεις) με τις θέσεις στις οποίες ήταν το πιν. ακριβως ετσι. μεσα εχει μια επιστολη με 15 ψηφια, ερχεται ενα sms που λεει τις θεσεις που ειναι το πιν και μετα σε ενα οποιοδηποτε atm κανεις ενεργοποιηση
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μάλλον έπρεπε να πατήσεις το "cancel" για να την πετάξει έξω.
MikeJ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Το πάτησα προφανώς αλλά τίποτα. Διάβαζα ότι μπορεί να στην κρατήσει αν έχει φθορά κλπ πχ αλλά ήταν μια χαρά αφού δεν τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Τέλος πάντων απλά ήταν ότι πιο random μου έχει τύχει σε σημείο να σε βάζει σε σκέψεις για πειραγμένο μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα