Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγα να βγαλω το 50ρικο απο ατμ και καθυστερησα να παρω την καρτα οταν ολοκληρωθηκε η συναλλαγη με αποτελεσμα να μου κρατησει την καρτα το ΑΤΜ.

οι επομενοι που ηταν στην σειρα μπορουσαν μετα να βαλουν την δικια τους καρτα και να κανουν τις συναλλαγες τους

πηρα στην υποστηριξη και μου ειπαν οτι καθε μερα τσεκαρουν τα ατμ ανθρωποι της τραπεζας και θα την βρουν και θα με παρουν τηλεφωνο αυριο η την δευτερα.... παρολο που το καταστημα αυτες τις μερες ειναι κλειστο ...μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας για να την ακυρωσω και οτι αμα την ακυρωνα θα επαιρνε πιο πολλες μερες για να βγει καινουρια..

τι να κανω? να περιμενω τηλεφωνο μεχρι αυριο? να παω αυριο σε καταστημα που ειναι ανοιχτο να πω τα ιδια? να την ακυρωσω?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμένεις. Η καθυστέρηση νομίζω οφείλεται στο ότι δε μπορούν να ανοίγουν το μηχάνημα όποτε θέλουν. Λογικά το ανοίγουν ή πολύ πρωί πριν αρχίσει η πελατεία ή μετά το κλείσιμο.

• Like 1
Δημοσ.

να περιμενω δεν εχω θεμα...

αρκει να μην την πεταξει το ατμ ξερω γω! ακουγεται γελοιο αλλα σε κατι τετοιες περιπτωσεις σκεφτομαι το απιθανο..

λογικα αφου οι υπολοιποι μπορουσαν να βαλουν την δικια τους μετα και αν τραβηξουν, σημαινει οτι η συναλλαγη μου ακυρωθηκε ( δεν πηρα το 50ρικο ) και οτι η καρτα εχει γινει stored στο ατμ.. σωστα?

Δημοσ.

Σωστά, μένει εκεί δεν πάει πουθενά! Αν πας αύριο πρωί στην τράπεζα με την ταυτότητά σου λογικά θα σου τη δώσουν, δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς! :)

• Like 1
Δημοσ.

οπως ειπα και πιο πανω αλλα και σε αυτους.. το καταστημα που εχει το ατμ που εγινε η φαση, ειναι κλειστο για το κοινο, μου ειπε οτι απλα τσεκαρουν καθημερινα τα ατμ.. οποτε δε μπορω να παω στο καταστημα που εχει το ατμ... εχει παρακατω ενα αλλο αλλα φανταζομαι θαναι ασχετο με την ολη φαση.. αρα δεν εχω και πολλες επιλογες απο το να περιμενω τηλεφωνο.. αμα πηγαινα στο αλλο καταστημα και τους το ελεγα θα κερδιζα τπτ? καποιο τηλεφωνο τσεκαρισματος εκ μερους τους στο αλλο υποκαταστημα ισως?

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα που σου ρούφηξε την κάρτα εργάσιμη ώρα ,ίσως σε ανοίξουν, μέσα είναι αυτοί ούτως η άλλως. Το την πετάξει δεν παίζει ούτε μια στο εκατομμύριο, γι αυτό άλλωστε τη ρουφάει αν μείνει για λίγο εκεί, με το σκεπτικό ότι μπορεί να ξεχάστηκε εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις δικιο θα παρω το πρωι στο καταστημα που ειναι το ατμ - παρολο που ειναι κλειστο - μπορει να βρω κανεναν, ποτε δε ξερεις.. αλλιως θα περιμενω τηλεφωνο τους

οπως καταλαβαινετε ειναι η πρωτη μου φορα σε παρακρατηση καρτας γιαυτο και οι ανησυχες χαζες ερωτησεις.. νταξει λεφτα ειναι αυτα .. το καταλαβα οτι γιαυτο την κρατησε.. με το σκεπτικο οτι ξεχαστηκε.. απλα δε μουχει ξανατυχει..

Δημοσ.

Μου την έχει φάει και μένα έτσι στη Eurobank. Το μηχάνημα δεν έκανε ποτέ ΤΟΥΤ-ΤΟΥΤ-ΤΟΥΤ. Η διευθύντρια επέμενε ότι πάντα κάνει. Τέλος πάντων, την πήρα μετά από δύο ημέρες. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν νομίζω να σε ειδοποιούν, τουλάχιστον όχι αν δεν περάσουν κάποιες μέρες.

• Like 2
Δημοσ.

η συναλλαγη ακυρωθηκε αυτοματα που εκανες ή πρεπει να κανω κατι απο μερους μου?

ημουν τοσο κοντα με το 50ρικο, 2 δευτερολεπτα μακρυα μου :P

ε ναι σε κανονικες συνθηκες θα πηγαινα απο το καταστημα.. τωρα ειναι κλειστα ολα εκτος καποιων επιλεγμενων

Δημοσ.

πηγαινε αυριο και ζητα την την κρατανε οι υπαλληλοι μεσα δειχνεις ταυτοτητα και την παιρνεις.Μεσα ειναι παρτους τηλ κτλ τα ξερεις

• Like 1
Δημοσ.

ειναι μεσα παρολο που ειναι κλειστο το καταστημα? ναι θα τους παρω αυριο.. εμενα η μονη εννοια μου ηταν η καρτα μην ξεβραστει απο το ατμ, αφου οχι τοτε κομπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...