status Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Τώρα να πω ότι τη βρίσκω πίνοντας μαυροδάφνες στο τζάκι του δίπλα; Ρε συ, ένα γαμημενο βάψιμο δεν είχε κάνει την τελευταία φορά που πήγα, ημαρτον δηλαδή, και το μαγαζί πάει τρένο.
Backpacker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μην προσπαθείτε να αλλάξετε την Γκουέρνικα...αγαπήστε την για αυτό που είναι...
status Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Λεωφορεία έχει αρκετά συχνά(κάθε ~10') με κόστος στα 0.75€(Β'ζώνη).Το θέμα είναι πως σε ώρες αιχμής θα είστε κάπως έτσι 'Eνα scooter και θα είσαι άρχοντας.. 0.60 εδώ και 2 χρόνια περίπου:Ρ
Chriss19 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά έδωσα φέτος πανελλήνιες και δεν πέτυχα όσο θα ήθελα και τώρα θα παω σε ιδιωτικό ιεκ. Είμαι από τα χανιά κρήτης και είμαι ανάμεσα για φοιτητική ζωή Αθήνα και Ηρακλειο(που τόσα χρόνια δεν έτυχε να παω ποτέ..:-P) , επίσης ηρακλειο εχω πιο πολλές παρέες από ότι στην αθήνα(εντάξει εχω και συγγενείς αλλά σαν φίλους δεν θα είναι :-P) οπότε μπορείται να με διευκολύνεται για να πάρω επιτέλους μια απόφαση..και ωστόσο στην αρχή έλεγα ότι θέλω μόνο Αθήνα..τώρα όμως το εχω σκεφτεί και για τι Ηρακλειο
sargus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά έδωσα φέτος πανελλήνιες και δεν πέτυχα όσο θα ήθελα και τώρα θα παω σε ιδιωτικό ιεκ. Είμαι από τα χανιά κρήτης και είμαι ανάμεσα για φοιτητική ζωή Αθήνα και Ηρακλειο(που τόσα χρόνια δεν έτυχε να παω ποτέ..:-P) , επίσης ηρακλειο εχω πιο πολλές παρέες από ότι στην αθήνα(εντάξει εχω και συγγενείς αλλά σαν φίλους δεν θα είναι :-P) οπότε μπορείται να με διευκολύνεται για να πάρω επιτέλους μια απόφαση..και ωστόσο στην αρχή έλεγα ότι θέλω μόνο Αθήνα..τώρα όμως το εχω σκεφτεί και για τι Ηρακλειο Αν θες φοιτητική ζωή να επιλέξεις επαρχιακή πόλη. Η Αθήνα είναι για άλλα γούστα...Σα φοιτητής χάνεσαι και δε μπορείς να την απολαύσεις (εκτός εάν εσύ και η παρέα σου έχετε πολλά λεφτά και μεταφορικά μέσα). Το Ηράκλειο (θεωρώ προσωπικά) ότι έχει από τις καλύτερες φοιτητικές ζωές ανάμεσα στις επαρχιακές πόλεις. Οπότε από εμένα, διάλεξε Ηράκλειο με τα μάτια κλειστά. 2
Chriss19 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ναι κατάλαβα..έτσι όπως τα λες Ηρακλειο θα με βόλευε..ο κόσμος και τα μαγαζιά γενικότερα πως είναι; ωστόσο το ιεκ μου είναι κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο,κέντρο από ότι μ είπαν, τα σπίτια στο κέντρο αξίζουν;
sargus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ναι κατάλαβα..έτσι όπως τα λες Ηρακλειο θα με βόλευε..ο κόσμος και τα μαγαζιά γενικότερα πως είναι; ωστόσο το ιεκ μου είναι κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο,κέντρο από ότι μ είπαν, τα σπίτια στο κέντρο αξίζουν; Το Ηράκλειο είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με κόσμο κάθε μέρα (τηρουμένων των συνθηκών της εποχής πάντα). Έχει πάρα πολλά μαγαζιά (ειδικά καφέ και καφέ μπαρ). Εγώ είμαι άνθρωπος απλός στη διασκέδαση μου. Θυμάμαι όμως συμφοιτητές μου πιο ψαγμένοι (πριν 20 χρόνια που σπούδαζα) που μου έλεγαν ότι τους λείπουν πράγματα που δεν τα έχει το Ηράκλειο (σε σχέση με Αθήνα Θεσσαλονίκη) στο θέμα της διασκέδασης. Όμως και αυτοί καλά πέρασαν και δεν το αλλάζουν το Ηράκλειο. Το αρχαιολογικό μουσείο είναι στο κέντρο. Το Ηράκλειο έχει πολλά καινούργια και παλιά σπίτια και στο κέντρο και έξω. Μπορείς να βρεις ότι θέλεις και όπου το θέλεις. Έχε όμως υπόψιν σου ότι είναι ακριβή πόλη και έχει πολύ ακριβά ενοίκια. Οπότε στο θέμα του σπιτιού, έρχεσαι, ψάχνεις και καταλήγεις ανάλογα με την τσέπη σου και τα γούστα σου. Όπου και να μείνεις καλά είναι.
status Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το Ηράκλειο είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με κόσμο κάθε μέρα (τηρουμένων των συνθηκών της εποχής πάντα). Έχει πάρα πολλά μαγαζιά (ειδικά καφέ και καφέ μπαρ). Εγώ είμαι άνθρωπος απλός στη διασκέδαση μου. Θυμάμαι όμως συμφοιτητές μου πιο ψαγμένοι (πριν 20 χρόνια που σπούδαζα) που μου έλεγαν ότι τους λείπουν πράγματα που δεν τα έχει το Ηράκλειο (σε σχέση με Αθήνα Θεσσαλονίκη) στο θέμα της διασκέδασης. Όμως και αυτοί καλά πέρασαν και δεν το αλλάζουν το Ηράκλειο. Το αρχαιολογικό μουσείο είναι στο κέντρο. Το Ηράκλειο έχει πολλά καινούργια και παλιά σπίτια και στο κέντρο και έξω. Μπορείς να βρεις ότι θέλεις και όπου το θέλεις. Έχε όμως υπόψιν σου ότι είναι ακριβή πόλη και έχει πολύ ακριβά ενοίκια. Οπότε στο θέμα του σπιτιού, έρχεσαι, ψάχνεις και καταλήγεις ανάλογα με την τσέπη σου και τα γούστα σου. Όπου και να μείνεις καλά είναι. Αυτό είναι σχετικό, κοντά στο ΤΕΙ ενοικιάζονται και με 170 ευρώ οι γκαρσονιέρες..κέντρο φυσικά είναι άλλη φάση.
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα που μου ήρθαν αλλιώς τα πράγματα και πέρασα Αθήνα ενώ περίμενα Ηράκλειο, η γνώμη μου είναι ότι αν θες διασκέδαση και δεν θες να πουληθείς στα ταξί να νοικιάσεις κοντά στο κέντρο για να είσαι κοντά στο γκάζι που γίνεται γενικά ο χαμός και πάει ο πιο πολύς κόσμος, επίσης περιστέρι είναι καλά. Εγώ είμαι Χαϊδάρι, το μόνο μου παράπονο είναι ότι το κοντινότερο μετρό είναι στην Αγία Μαρίνα και θέλω λεωφορείο να πάω και το κυριότερο να γυρίσω, που αν αργήσω το βράδυ δεν έχει και πρέπει να πάρω ταξί
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δασος; Αφου εισαι ΑΘηναιος, μαθε να οδηγεις. Συνηθως ετσι γινεται. Πρεπει να εισαι πολυ κωλοφαρδος για να εισαι Αθηναιος και να εισαι απο το Μετρο (Κοκκινο/Μπλε) σε αποσταση που περπατιεται
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δασος; Αφου εισαι ΑΘηναιος, μαθε να οδηγεις. Συνηθως ετσι γινεται. Πρεπει να εισαι πολυ κωλοφαρδος για να εισαι Αθηναιος και να εισαι απο το Μετρο (Κοκκινο/Μπλε) σε αποσταση που περπατιεται Ναι Δάσος. Δεν είμαι Αθηναίος και σίγουρα δεν έχω λεφτά για να βγάλω δίπλωμα και να πάρω αμάξι
status Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι Δάσος. Δεν είμαι Αθηναίος και σίγουρα δεν έχω λεφτά για να βγάλω δίπλωμα και να πάρω αμάξι Υπάρχουν προσφορές για φοιτητές, κατά καιρούς θα δεις στην σχολή σου διάφορα διαφημιστικά από σχολές οδήγησης, εδώ, Ηράκλειο, μηχανή και αυτοκίνητο κάνουν περί τα 650€ Τα οποία φυσικά δεν τα πληρώνεις άπαξ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι Δάσος. Δεν είμαι Αθηναίος και σίγουρα δεν έχω λεφτά για να βγάλω δίπλωμα και να πάρω αμάξι Περα απο αυτο που σου εγραψε το παιδι απο κατω για τις τιμες στα μαθηματα, δεν εισαι Αθηναιος και μενεις στο Δασος; Για ποιο λογο;
Chriss19 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 εχω δει στα site από μεσίτες καλά σπίτια γυρω στα 170€ , μήπως ότι δείχνουν στς φοτο δν ισχύουν τόσο; και επίσης η πιο στενή μου φίλοι περασαν ηρακλειο και όχι μόνο εχω κολλιτες π έχουν περάσει ρεθυμνο κ θα πηγαίνω τα σ/κ , απλώς η αθήνα μαρεσει σαν πόλη και το μόνο μείον είναι ότι εκεί έχουν περασει απλώς γνωστοί μου..μ επίσης θα είμαι και σε ιδιωτικό οπότε πι παρέες θα είναι ελάχιστες από ότι σκέφτηκα και θα είναι σκορπιοι στην αθήνα..ενώ ηρακλειο έτσι όπως το βλέπω μάλλον πως θα παω..
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Περα απο αυτο που σου εγραψε το παιδι απο κατω για τις τιμες στα μαθηματα, δεν εισαι Αθηναιος και μενεις στο Δασος; Για ποιο λογο; Γιατί εκεί βρήκα, δεν έχω όρεξη να τρέχω κάθε πρωί για να πάω στο ΤΕΙ, εκεί περνάει το λεωφορείο έξω από το σπίτι και με πάει έξω από το ΤΕΙ Περιστέρι και Αιγάλεω δεν βρήκα, κυρίως επειδή στο Αιγάλεω ζήτησαν τον μπαμπά και τη μαμά τους για σπίτι 25 τμ και στο περιστέρι δεν εψαξα πολύ επειδή ήμουν κομμάτια, πήρα μια θεία μου και μου βρήκε εκεί, ήταν και γνωστός της ο ιδιοκτήτης. 60 τμ 250 ευρώ με αυτόνομη θέρμανση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα