Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, φετος εδινα πανελληνιες και εβγαλα 13300 μορια, αρκετα για να πιασω την πρωτη μου επιλογη που ειναι το τμημα Επιστημης Υπολογιστων στο Ηρακλειο Κρητης. Η επιλογη μου εγινε λογω του τμηματος και οχι λογω της πολης, οποτε θα ηθελα να μου πει καποιος που μενει εκει πως ειναι; Τι να περιμενω μολις βγουν τα αποτελεσματα και παω να ψαξω για σπιτι εκει; Η νυχτερινη ζωη οπως την εννοει ο πιο πολυς κοσμος δεν με ενδιαφερει ουτε στο ελαχιστο, ειμαι τυπος που θα βγει σε ενα μπαρακι η ενα ροκαδικο και θα κατσει ησυχα για μια μπυρα με ενα φιλο η φιλη, εχει τετοια μαγαζια; Ευχαριστω

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή το Ηράκλειο με πολύ κόσμο και φοιτητούπολη. B)

Εχω ακουσει οτι ειναι και πολυ καλος ο καιρος all year long, ενας φιλος μου εκανε μπανιο τα Χριστουγεννα στη θαλασσα

Δημοσ.

Προσυπογράφω για την φοιτητική ζωή εκεί, η αδελφή μου τελείωσε ΑΕΙ πριν καμία δεκαετία και ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένη με το μέρος και το πανεπιστήμιο.

Από την άλλη από ότι είδα τα σπίτια ήταν άθλια, οι δρόμοι χάλια και οι ταρίφες σκατά. :ph34r:

Δημοσ.

Προσυπογράφω για την φοιτητική ζωή εκεί, η αδελφή μου τελείωσε ΑΕΙ πριν καμία δεκαετία και ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένη με το μέρος και το πανεπιστήμιο.

Από την άλλη από ότι είδα τα σπίτια ήταν άθλια, οι δρόμοι χάλια και οι ταρίφες σκατά. :ph34r:

Θα κυκλοφορω με ποδηλατο οταν εχει καλο καιρο οποτε και καλοι να ηταν οι ταριφες...

Αλλα μιλας και για μια δεκαετια πριν. Σπιτι ελπιζω να βρω κατι που να μην ειναι ερειπιο και να εχει καλη καλωδιωση για το internet

Δημοσ.

Όπα ρε συ,δεν πας και σε κανα ξερονήσι.Χαλάρωσε. :-)

Μακαρι αλλα απ'οτι ειδα σε αγγελιες στο νετ δεν ειχε και πολλα καλα σπιτια. Μαλλον αυτοι που τα εβαλαν ηταν απεγνωσμενοι και ειπαν να προσπαθησουν μπας και βρουν καποιον online, ειδα 200 σπιτια και ηταν 4-5 καλα

Δημοσ.

Καλησπερα, φετος εδινα πανελληνιες και εβγαλα 13300 μορια, αρκετα για να πιασω την πρωτη μου επιλογη που ειναι το τμημα Επιστημης Υπολογιστων στο Ηρακλειο Κρητης. Η επιλογη μου εγινε λογω του τμηματος και οχι λογω της πολης, οποτε θα ηθελα να μου πει καποιος που μενει εκει πως ειναι; Τι να περιμενω μολις βγουν τα αποτελεσματα και παω να ψαξω για σπιτι εκει; Η νυχτερινη ζωη οπως την εννοει ο πιο πολυς κοσμος δεν με ενδιαφερει ουτε στο ελαχιστο, ειμαι τυπος που θα βγει σε ενα μπαρακι η ενα ροκαδικο και θα κατσει ησυχα για μια μπυρα με ενα φιλο η φιλη, εχει τετοια μαγαζια; Ευχαριστω

Εχει και ροκαδικα και μεταλαδικα το Ηρακλειο..Η Guernica ηταν απο τα καλα ροκαδικα οταν ημουν εγω φοιτητης..

Απο εκει και περα κατα την γνωμη μου κοιτα να βρεις ενα σπιτι κοντα στην σχολη σου ετσι ωστε να γλιτωσεις τις

μετακινησεις με τα λεωφορεια και να εισαι και κοντα στη λεσχη,αν βεβαια δεν εχεις σκοπο να μαγειρευεις μονος σου..

Καλη φοιτητικη ζωη ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εχει και ροκαδικα και μεταλαδικα το Ηρακλειο..Η Guernica ηταν απο τα καλα ροκαδικα οταν ημουν εγω φοιτητης..

Απο εκει και περα κατα την γνωμη μου κοιτα να βρεις ενα σπιτι κοντα στην σχολη σου ετσι ωστε να γλιτωσεις τις

μετακινησεις με τα λεωφορεια και να εισαι και κοντα στη λεσχη,αν βεβαια δεν εχεις σκοπο να μαγειρευεις μονος σου..

Καλη φοιτητικη ζωη ;)

Λεσχη ειναι σα φοιτητικη εστια;

Δημοσ.

Καλη φοιτητικη ζωη ;)

To πανεπιστήμιο έχει μετακομισει πλέον σε άλλες εγκαταστάσεις, στην Ιατρική απέναντι, το κοντά στη σχολή ειναι εκτός ηρακλείου πλέον.;ρ

Η Γκουερνικα, πλέον, δυστυχώς παίζει μόνο κάτι αλτερνατίβ που είναι κάπως, αλλα μην παρεξηγηθώ, ανακαινίση δεν έχει κάνει ακόμα.;ρ

Θα κυκλοφορω με ποδηλατο οταν εχει καλο καιρο οποτε και καλοι να ηταν οι ταριφες...

Αλλα μιλας και για μια δεκαετια πριν. Σπιτι ελπιζω να βρω κατι που να μην ειναι ερειπιο και να εχει καλη καλωδιωση για το internet

Τα περισσότερα σπίτια στο κέντρο δεν έχουν τέτοια φασιλιτιζ, τα σπίτια στα πέριξ του πανεπιστημίου και του τει έχουν τουλάχιστον wifi στην πολυκατοικία.

Για ροκαδικο, υπάρχει το route που είναι του κλασσικού, υπάρχει το rolling stone που παίζει κάτι πιο mainstream και το jailhouse που παίζει πιο ψαγμένα πράματα.

• Like 2
Δημοσ.

To πανεπιστήμιο έχει μετακομισει πλέον σε άλλες εγκαταστάσεις, στην Ιατρική απέναντι, το κοντά στη σχολή ειναι εκτός ηρακλείου πλέον.;ρ

Η Γκουερνικα, πλέον, δυστυχώς παίζει μόνο κάτι αλτερνατίβ που είναι κάπως, αλλα μην παρεξηγηθώ, ανακαινίση δεν έχει κάνει ακόμα.;ρ

Τα περισσότερα σπίτια στο κέντρο δεν έχουν τέτοια φασιλιτιζ, τα σπίτια στα πέριξ του πανεπιστημίου και του τει έχουν τουλάχιστον wifi στην πολυκατοικία.

Για ροκαδικο, υπάρχει το route που είναι του κλασσικού, υπάρχει το rolling stone που παίζει κάτι πιο mainstream και το jailhouse που παίζει πιο ψαγμένα πράματα.

Καλα τα ροκαδικα τα βρισκουμε, το σπιτι ειναι το κυριο θεμα. Δεν ξερω τι παιζει με συγκοινωνιες οποτε και δεν ξερω αν ειναι καλυτερο να κοιταξω για σπιτι κοντα στο κεντρο για να εχω ευκολη προσβαση στα παντα ή κοντα στο πανεπιστημιο για να πηγαινω ευκολα εκει

Δημοσ.

Το θέμα "σπίτι" στο Ηράκλειο είναι δύσκολο. Μεγάλη ζήτηση, μικρή προσφορά (στα καλά σπίτια).

Δημοσ.

Ημουν πριν 4 χρονια φοιτητης ηρακλειο,πολυ καλη πολη για φοιτητη

παντως τυπου.Τα ειχε ολα,κουτουκια,κλαμπ,ροκαδικα,ταβερνες.Πραγματικα

τα συνδιαζει ολα.

Το μονο που με χαλασε προσωπικα ηταν η συγκοινωνία

και η πολυ ζεστη.

Το παν στο ηρακλειο ειναι να εχεις ενα σκουτερακι.

Νοικιαζεις σπιταρονα σχετικα φθηνα εξω απο τα τειχη

και απο εκει και περα κανεις οτι θες.Προς θεου μην

μπλεξεις με λεωφορια.

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν πριν 4 χρονια φοιτητης ηρακλειο,πολυ καλη πολη για φοιτητη

παντως τυπου.Τα ειχε ολα,κουτουκια,κλαμπ,ροκαδικα,ταβερνες.Πραγματικα

τα συνδιαζει ολα.

Το μονο που με χαλασε προσωπικα ηταν η συγκοινωνία

και η πολυ ζεστη.

Το παν στο ηρακλειο ειναι να εχεις ενα σκουτερακι.

Νοικιαζεις σπιταρονα σχετικα φθηνα εξω απο τα τειχη

και απο εκει και περα κανεις οτι θες.Προς θεου μην

μπλεξεις με λεωφορια.

Δυστυχως ειναι αναγκαιο κακο τα λεωφορεια, δεν σκοπευω να παρω σκουτερακι τωρα κοντα, αν ειναι 3-4ο ετος μπορει, θα φροντισω να παω αμεσως αφου βγουν τα αποτελεσματα για να βρω καλο σπιτι 

Το θέμα "σπίτι" στο Ηράκλειο είναι δύσκολο. Μεγάλη ζήτηση, μικρή προσφορά (στα καλά σπίτια).

Πως εννοεις το καλα; Δεν ψαχνω σπιταρονα, ενα μικρο διαμερισμα για να μενω μονος μου θελω

Δημοσ.

Δυστυχως ειναι αναγκαιο κακο τα λεωφορεια, δεν σκοπευω να παρω σκουτερακι τωρα κοντα, αν ειναι 3-4ο ετος μπορει, θα φροντισω να παω αμεσως αφου βγουν τα αποτελεσματα για να βρω καλο σπιτι 

Πως εννοεις το καλα; Δεν ψαχνω σπιταρονα, ενα μικρο διαμερισμα για να μενω μονος μου θελω

Πάρε ένα παπί ή ένα σκούτερ, μην είσαι μαλάκας, το Πανεπιστήμιο από το κέντρο είναι 5~ χλμ και είναι απ την άλλη μεριά του αεροδρομίου (σύνολο για να ταξιδέψεις με αεροπλάνο περί τα 7 λχμ), με λεωφορείο, οι συγκοινωνίες εδώ είναι ιδιωτικές , θα έχεις περίσσια ταλαιπωρία.

Για σπίτι τώρα, στις Βούτες (εκεί που είναι το πανεπιστήμιο) κάνουν ΠΕΡΙΠΟΥ στα 220-270 τα σπίτια, δύχωρη γκαρσονιέρα.

Στα πέριξ του ΤΕΙ (κοντά είναι το ΤΕΙ με το πανεπιστήμιο) πάνε στα 170€ περίπου. ΑΛΛΑ γκαρσονιέρες, θα δεις και θα καταλάβεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...