philos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τις απόψεις σας για το HP Stream 5900NV (το βρίσκω 230ευρώ Ελλάδα). Μερικές απορίες: 1. Αξίζει τα χρήματά του και αν όχι, γιατί; Μπορώ να το αναζητήσω σε χαμηλότερη τιμή και μεταχειρισμένο... απλά δε θέλω να πέσω κάτω από 8ιντσο tablet. 2. Μπορεί να δεχτεί πράγματι Windows 10 όταν έρθει η ώρα; 3. Ο λόγος που είπα να το επιλέξω είναι κυρίως επειδή θέλω Windows tablet με 3G (έχω φοιτητικό usb stick της Vodafone, αλλά θέλω να βάζω τη SIM στο tablet και να γίνεται δουλειά, όχι να συνδέω το usb). Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με τη κάρτα SIM της Vodafone. 4. Θα το ρωτήσω κι αυτό γιατί δεν έχω δουλέψει ποτέ με tablet. Δέχεται ποντίκι/εμφανίζει κέρσορα αν του βάλεις ποντίκι; Το συγκεκριμένο tablet ενσωματώνει Bluetooth, οπότε μήπως να επιλέξω και ένα bluetooth ασύρματο ποντίκι, ώστε να μη δεσμεύσω τη usb θύρα; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2015 από philos
packo70 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 1.Πιστευω λογω συμμετοχης στην ψηφιακη αλληλεγγυη ,τωρα που τελειωσε να πεσει η τιμη του, το καλο ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις το flash adobe player,και οποιοδηποτε αλλη εφαρμογη υπαρχει σε desktop εκδοση των windows κατι που δεν συμβαινει σε android, ios 2.Νομιζω ναι 3.Νομιζω πως δεν θα εχει προβλημα με sim εγω χρησιμοποι usim 4.Δεχεται ποντικι, και ειναι καλυτερα να το χρησιμοποεις με ποντικι καθως ειναι μικρογραφια υπολογιστη desktop , και με το δαχτυλο θα εχεις προβλημα... Καποια αρνητικα που βλεπω σε σχεση πχ με το samsung tab 3 ειναι :ειναι αρκετα βαρυ, ζεσταινεται λιγο παραπανω η μπαταρια,καταναλωση μπαταριας. 1
philos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Το πήρα τελικά, μιας που το βιαζόμουν για τις διακοπές. Έχω μια ερώτηση: στις οδηγίες λέει οτι δέχεται καρτα μνημης μέχρι 32GB. Λέτε να μπορω να βαλω μεγαλυτερη? Θα εχω προβληματα?
packo70 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) για το ερωτημα με καρτα μνημης δε γνωριζω.Κατεβασες, τα windows10; , αν ναι γνωριζεις, με ποιο τροπο επαναφερεις τα 8,1; Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2015 από packo70
philos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Από τότε που γύρισα από τις διακοπές, το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια και οπότε δεν έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση σε Windows 10.. Επίσης κάρτα μνήμης δεν έχω αγοράσει γιατί μάλλον δεν μου χρειάζεται για την απλή χρήση που το θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα