Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Λίγο είδα και δεν με τρελαίνει... Το ότι περνάει chainsword τον άλλον και γίνεται χαρτοπόλεμος και όχι κομμένα κομμάτια σώματος, μου την δίνει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Cabbage the watermelon, που λέγαμε και στο χωριό μου. Υ.Γ. Μα, το Inquisitor, κλίκι-κλίκι; Έλεος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλλά πρόσφατο βίντεο που είδα δεν με τρέλανε (edit: Τώρα είδα ότι το ίδιο είχα γράψει και σε προηογύμενο ποστ στο πάνω μέρος της σελίδας. :P). Επίσης άπειρο exposition συνέχεια: π.χ. "I found a dead Adeptus Astartes" "Oh, you found a dead Space Marine? What could possibly kill one of the Imperium's greatest champions?!" (κάπως έτσι). Τουλάχιστον οι εχθροί φαινόντουσαν ωραίοι, αλλά πραγματικά οι διάλογοι και το ότι loot είδα κυρίως στο τέλος των αποστολών...ε, not a great fan. Oh, also gore and stuff. Always good. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από GhostRiderLSOV 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Τελικά το πήρα μιας και είναι σε sale, και πρόσφατα βγήκε και το νέο 2.0 update. Εχμ...τι να πω, κάνω backflip σαν τους Eldar (δεν είναι μέσα ακόμα, αλλά έχουμε τα σκοτεινά αδερφάκια τους). Γενικά βλέπω ότι έχει πολλά πράγματα σε αποστολές, crafting, κλπ. Το gore που κορόιδευα, τελικά μου αρέσει ( και φυσικά όποτε βλέπω gore/blood, σκέφτομαι @{TDi}Dj2k..infc ). Ισχύει ακόμα ότι μερικά πράγματα στους διαλόγους είναι...κάπως. Π.χ. o Crusader (Fighter) Inquisitor προφέρει το xenos (έχω συνηθίσει να το ακούω σαν ζίνος) σαν "ζένος" ενώ η Metrodora (Magos Biologis / γιατρός μας) "ζίνοξ". Πού το βρήκε το Ξ δεν "Ξ"έρω. To voice acting γενικά πάει από good/passable σε "ugh...". Επίσης ο Crusader Inquisitor έχει μια μανία όποτε σκοτώνει Dark Eldar να πετάει ολόκληρα κατεβατά που τους την λέει. O ήχος πάντως, είναι σχετικά μια χαρά, εκτός π.χ. από Baneblade που ακούγεται λες και είναι υβριδικό ή τα plasma guns που κάνουν σαν ...πιου πιου. Τα φλογοβόλα πάντως ακούγονται ωραία και ότι πριονίζει επίσης. Έχει πάντως πολύ lore και μπλα μπλα που στάζει 40k συνέχεια ή όταν κάνεις non-campaign αποστολές που υπάρχουν αυτά τα self-parodying κομμάτια σε briefings "Adequate meat shield in the form of Imperial Guardsmen will be provided by the Astra Militarum" , "Imperial Guard troops did not participate in glorious dying, wash their shame with their blood"(κάπως έτσι). Τα στόρυ campaigns δεν έχουν τίποτα τρελά twists, αλλά έχουν την πλάκα τους. Νομίζω όμως ότι το Dark Eldar campaign έχει λάθος σειρά στις αποστολές. Το ίδιο και σε κάποιες φάσεις της main campaign. Δηλαδή, να γνωρίζεις πράγματα για πρώτη φορά, ενώ τα έχεις κάνει ήδη... Τα περιβάλλοντα είναι πολύ καλοφτιαγμένα και σε εσωτερικούς χώρους, με μια ματιά καταλαβαίνεις σε τι σύμπαν βρίσκεσαι, από τις νεκροκεφαλές, τα εικονίσματα στο πάτωμα, διάφορα χερουβείμ εδώ κι εκεί. Επίσης φαίνεται ωραίο, όταν αστοχούν βολές από lasguns και αφήνουν εδώ κι εκεί τα σημάδια τους. Πολλά πράγματα καταστρέφονται, γίνεται πανικός. Aποστολές υπάρχουν με αρκετά modes και μπορείς να βάζεις τις διάφορες tarot cards που βγάζεις για να "σπρώξεις" τα rewards εκεί που θες, αλλά σου βάζουν και αντίστοιχες δυσκολίες, π.χ. Heavily Armored enemies (που σε κάτι elites -βλέπε oversized units/vehicles, αν δεν έχεις armor breaking moves, δεν τους κάνεις ζημιά-, μεγαλύτερα cooldowns, κλπ. Βαράνε bugs πάντως, και νομίζω ότι στις tarot cards καμιά φορά δεν πιάνει το penalty (π.χ. 1 life only και δείχνει κανονικά 3, ενώ άλλη φορά έδειχνε μόνο μία). Γενικά Τι μου αρέσει: - Gore. Ναι, τελικά έχει πλάκα να μπαίνεις σε δωμάτιο και να το βάφεις κόκκινο (ή κιτρινοπράσινο από Nurgle). - Γραφικά. Όχι τόσο η λεπτομέρεια στα μοντέλα, αλλά στα περιβάλλοντα. - Βolters και φλογοβόλα ακούγονται ωραία. - Το ότι κάποια passive trees και perks είναι πίσω από challenges. Δίνει κάτι να κάνεις και γι'αυτά. - Ευτυχώς τα reskill items δεν κοστίζουν πολύ. Παίζει όμως να υπάρχει bug με αυτά; Εμένα (νομίζω) δεν μου έκατσε. - 40k flavor everywhere. - Οι αποστολές που έχουμε το Imperial Knight. - Οκ, παίζω Crusader Inquisitor με Greatsword, οπότε πάω ντου melee και it feels good (ήθελα λίγο itemisation φυσικά, γιατί σε δύσκολες αποστολές με έλιωναν στην αρχή. :P), Γενικά, όρεξη να έχετε να σκοτώνετε. - Mission variety και game modes. Ενδιαφέρον έχει το Void Crusade (mode που κάνεις αποστολές και στο τέλος -αν κερδίσεις- ανοίγεις chests με πολύ καλό loot. Μπορείς να την τελειώσεις με 3 αποστολές ή ~25 αποστολές, ανάλογα πώς θα πας στις διακλαδώσεις. Όσο πιο πολλές κάνεις και βρεις και κάποια πραγματάκια, τόσο καλύτερο loot στο τέλος. - Αρκετοί εχθροί και θα μπουν και άλλοι. Μέχρι στιγμής έχουμε Chaos με έμφαση σε Nurgle στο campaign και σε Khorne σε warzone/void crusade (δεν έχω δει Great Unclean One ή Bloodthirster) με διάφορα οχήματα σαν elite units (Hellbrute, Dreadnought, Decimator). Dark Eldar (ή Drukhari) με τα συναφή τους, Rebel Imperial Guard (δεν έχω αντιμετωπίσει Baneblade, αλλά έχω πάει ενάντια σε Sentinel και Leman Russ). Με το Inquisitor Prophecy standalone expansion, θα μπουν και Eldar (ή Aeldari πια) και Tyranids. - Customisable "health potion". - Στην αρχή νόμιζα το Fate (currency για πολλά πράγματα), ότι θα πήγαινε με το σταγονόμετρο, αλλά φαίνεται ότι στο δίνουν πολλά πράγματα. - Πολλά στο crafting, reroll πολύ πράγμα. Θέλει όμως να τα ξεκλειδώσεις πρώτα με Fate. - Τα διάφορα DLCs του παιχνιδιού μπορούν να αγοραστούν και με Fate. Προτιμότερο από το να τα πληρώνουμε, αφού άλλωστε λένε ότι κάποια είναι τα must. Ignore (?) the rest. Τι δεν μου αρέσει: - I want orks. - To voice acting είναι άνισο σε πολλά σημεία. - Βugs και δεν ξέρω αν μου έχουν τύχει. Άλλες φορές τα βλέπω, π.χ. invisible character model στο inventory screen ή μια φορά που σκότωσα έναν plaguebearer και το μοντέλο έγινε γιγάντιο (έχω και screenshots αλλά όχι εδώ που είμαι τώρα). - Morality system και τα rewards του. Μέχρι στιγμής, όλες σχεδόν οι επιλογές του "Αυτό θα έκανε ένας σοβαρός / good guy" σε άλλα RPGs, είναι Radical. Οι "δεν ακούω, DIE HERETIC" είναι Puritan. Για να βγάλετε τα καλά skills του κάθε tree, καλό είναι να διαλέξετε έναν δρόμο, όχι μισά-μισά. Puritan path λένε έχει καλύτερα skills (not sure) αλλά σίγουρα τα items που μπορείς να πάρεις βασισμένα σε αυτό είναι "holy", ενώ Radical είναι "daemonforged" και ναι, στο lore οι Radicals μπορούν να είναι από "κάνω συνεργασία με Eldar" μέχρι "είμαι borderline αιρετικός". Και το πήγα Radical... Δεν έχω δει πάντως να κάνει κάτι στο στόρυ μέχρι στιγμής που να έχει καμιά επίπτωση εκτός του "fight him" / "don't fight him". - Cabal (clan) του ενός ατόμου, πρέπει να παίρνει πολύυυυ καιρό για να ανεβάσει το tech tree. - Τέλειωσε η εβδομάδα και ενώ είχα πολύ glory (φουλ την μπάρα) τα rewards σε items ήταν "meh". - Baneblade (ξεχνάω τον τύπο) mission. Λες στην αρχή "ουάου, Baneblade" και μετά βλέπεις ότι είναι ένα θεόαργο πράγμα + ότι έχει ένα μεγάλο lascannon που σκοτώνει στην ευθεία τα πάντα, αντί για ένα πιο συμβατό για AOE. Χμ... κάπως έτσι για τώρα. 4
SPANK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Το πήραν κατι φίλοι που ειναι σε προσφορά ολα τα warhammer games αλλα χάθηκα λίγο , το main game πιο ειναι χωρίς dlc , expansions κτλπ ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Inquisitor: Martyr είναι το main game και έχεις τα 3 αρχικά classes (Crusader, Assassin, Psyker). Inquisitor: Prophecy είναι το expansion που είναι και stand-alone, αλλά έχεις μόνο 1 class (Tech Adept). 1
SPANK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Inquisitor: Martyr είναι το main game και έχεις τα 3 αρχικά classes (Crusader, Assassin, Psyker). Inquisitor: Prophecy είναι το expansion που είναι και stand-alone, αλλά έχεις μόνο 1 class (Tech Adept). Άρα ουσιαστικά μιλάμε για ενα class , έχουν πάρει φίλοι μου και τα 2 και παίζουν το Prophecy αλλα δεν με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση , θέλω να παίξω το main game να δω αν με τραβήξει , μπορούμε να παίξουμε co op αν παίζουν το prophecy και εγώ το Martyr ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, SPANK είπε Άρα ουσιαστικά μιλάμε για ενα class , έχουν πάρει φίλοι μου και τα 2 και παίζουν το Prophecy αλλα δεν με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση , θέλω να παίξω το main game να δω αν με τραβήξει , μπορούμε να παίξουμε co op αν παίζουν το prophecy και εγώ το Martyr ? Στο campaign σίγουρα όχι, γιατί αν πούμε ότι τα 3 πρώτα classes έχουν το Path A, ο Tech Adept έχει το Path B (βασικά έρχεται στο στόρυ μετά τα events του Martyr) και δεν μπορεί να κάνει co-op με τα άλλα classes. Στα non-campaign missions λένε ότι μπορεί. Δεν έχω παίξει co-op εγώ... Πάντως σαν παιχνίδι, αν και το είχα δει με κακό μάτι πριν το παίξω με τα διάφορα που έλεγαν και αφού το ξεκίνησα μετά την έκδοση 2.0, είναι πολύ σεβαστό για Warhammer 40k game και έχει και αρκετό exposition να εξηγεί πράγματα για όσους δεν ξέρουν από 40k. Edit: Τώρα είδα που είχα γράψει και πιο πάνω. Είχα ξεχάσει. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από GhostRiderLSOV 1
koularasss Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Αξιζει η αγορα του τωρα που ειναι σε sale?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Spoiler Ένα βαρβάτο RPG με πρωταγωνιστή έναν inquisitor, να έχεις για party-members διάφορους χαρακτήρες, Battle Sisters, Tech Priests, servo skulls, Marines... Έρευνα σε κάποιο underhive, αναζήτηση cultists/xenos, σκόρπιες υποθέσεις που τελικά αποκαλύπτουν μια συνομωσία ενός corrupted by chaos τοπικού κυβερνήτη... Τόνοι lore, όπλα, ιστορίες, ηθικά διλήμματα, άπειρα πράγματα. Τι κακό είναι αυτό με τα τα real-time πίου-πίου; Έχεις έναν κόσμο που φωνάζει για κλασικό RPG και τον χαλαλίζεις σε diablo clone. Δώσε εκεί στη Larian να σου κάνει παπάδες. 1
koularasss Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Ναι αυτο μονο με χαλαει, που δεν ειναι rpg..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Γενικά όπως είχα γράψει πιο πριν, το morality system που έχει, δεν μου άρεσε. Και αν θες να "αλλάξεις", θέλει πολύ κόπο, οπότε όποιον δρόμο διαλέξεις, κράτα πορεία. Δεν έχουμε 50-50.
spiritclay Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Σε τί φάση βρίσκεται σήμερα το game; αξίζει πιστευετε η αγορά στην προσφορά που το έχουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα