Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Officially Announced, First Details + Teaser Trailer Η NeocoreGames ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο Action-RPG, το Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr. Πόσα διαφορετικά θα βγάλουν άραγε..Από ότι λένε θα 'ναι στυλ Diablo απλά με 40K στοιχεία. 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Eίδα Inquisitor και για μια στιγμή χάρηκα. Εξαιρετικός κόσμος με μπόλικη μυθολογία και ίντριγκα που παρακαλάει για ένα στιβαρό RPG ή ένα tactical tbs. Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει ένα diablo clone. Ούτε μπορώ να καταλάβω την εμμονή τους να μεταφέρουν ένα κλασικό turn-based παιχνίδι σε rts, hack 'n' slash ή ό,τι άλλο. Δυστυχώς, έτσι όπως το πάει η Games Workshop, σύντομα θα έχουμε και Warhammer 40K: Hidden Object.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ενδιαφέρον φαίνεται. Καλά, μην κοιτάτε τι κάνει η GW στα videogames, παρά στα δικά της του Tabletop αφού είχα καιρό να κοιτάξω πράγματα και...Imperial Guard ASTRA MILITARUM ?!?! Επίσης, let's reboot WH:FB, hello Age of Sigmar, να δούμε πότε θα ψοφήσει ο Golden Throne και πάπαλα for good o Emperor (star child, κλπ δεν ξέρω) να μας κάνουν κι εκεί reboot. Αν και στο 40k, πιο απλά αλλάζουν την ιστορία του κάθε φορά με τι έκανε ποιος στην Horus Heresy. Εdit: @Skull, fatality. 1
InfinitySurfer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα Warhammer παιχνίδια και ο κόσμος τους, και δεν έχω παίξει κανένα... αλλα παίζω παιχνίδια action-hack'n'slash τύπου Diablo και Grim Dawn, και αυτό δεν δείχνει άσχημα για pre-alpha built. To animation θέλει ακόμα δουλειά απ'ότι φαίνεται, αλλα μου αρέσει το destructable environment όπως το έχουν κάνει. Και αυτά τα red-outlines στους εχθρούς με χαλάνε λίγο(ελπίζω να βάλουν option για απενεργοποιηση). Γενικά, οπτικά μου αρέσει αυτό που είδα... αν του δώσουν ένα καλό campain, και κυρίως ένα καλό gameplay να το συνοδεύει, θα αξίζει για τα γούστα μου. Θα δείξει. Μακάρι να βγεί ωραίο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα Warhammer παιχνίδια και ο κόσμος τους Αν γουστάρεις grimdark, you should read / play.
Greygore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς, έτσι όπως το πάει η Games Workshop, σύντομα θα έχουμε και Warhammer 40K: Hidden Object. Έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση νομίζω... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Nαι, δεν παύει να μου προκαλεί εντύπωση αυτό που συμβαίνει: έχεις ένα παιχνίδι με ξεκάθαρους μηχανισμούς και καταβολές, με μυθολογία που ευνοεί συγκεκριμένα είδη παιχνιδιού, και είναι (πολλές) φορές που η GW μοιάζει αποφασισμένη να παραχωρήσει το licence για οτιδήποτε εκτός από αυτό για το οποίο πολύ λογικά και αβίαστα προσφέρεται το licence. Θέλω να πω, ένα rpg μπορεί να εκμεταλευτεί ουσιαστικά τη μυθολογία του inquisitor. Ένα hack 'n' slash, παρότι μπορεί να βγει αξιοπρεπέστατο (ή και εξαιρετικό) ως δείγμα του είδους του, πετάει στα σκουπίδια το καλύτερο κομμάτι του license. Βέβαια, μετά έχεις άλλα θέματα: τα καλά studio προσπαθούν να φτιάξουν δικούς τους κόσμους, ώστε να έχουν μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία και καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα, οπότε είναι και ένα θέμα, σε ποιον θα το δώσεις. Απλά, μου φαίνεται κρίμα να πηγαίνει εκεί το inquisitor. Σαν να πάρεις το necromunda που παρακαλάει να γίνει tactical tbs με strategic map, και να το κάνεις rts. Tέλος πάντων, ας βγει καλό το παιχνίδι, και βλέπουμε. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr – E3 2016 Screenshots 2
LongTom Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο φαίνεται, αλλά από trailer μπουχτίσαμε.... Ελπίζω να μην είναι σαν το Dawn of War III.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Έχει ξεκινήσει η Alpha, αλλά είναι αν έχεις πληρώσει πακετάκι.
Alastor192 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν σας φαινεται καπως βαρετο,αδιαφορο? https://www.youtube.com/watch?v=gybQfJoC38I
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα