Wildrage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ενώ το pc λειτουργεί ξαφνικά σταματάει να δουλεύει η οθόνη το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.το πιο τρομακτικό ομως είναι οτι δέν κλήνει αποβτο κουμπί και ούτε κάνει επανεκίνηση.αλαξα πρόσφατα ψύκτρα και δέν ξέρω αν φτέει κάποιο λάθος που τυχόν να έκανα.
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πριν αλλάξεις την ψύκτρα το είχες το προβλημα? Για ανέβασε μια φωτογραφία από το hw monitor για να δούμε τις θερμοκρασίες.
Wildrage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Όχι δέν το είχα ποτέ. Και μου το έκανε μόνο σήμερα ενώ την εχω αλάξει εδω κ 2 βδομάδες περίπου.
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μάλιστα. Υποψιάζομαι πως δεν έχει μπει σωστά με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασία και να freezάρει. Για ανέβασε μια εικόνα από το hw monitor με τις θερμοκρασίες σου.
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αυτές είναι κατά την διάρκεια κάποιου gaming ή σε απλό σερφάρισμα?
Kostas93 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 οι 675.000 στροφές είναι όλα τα λεφτά.το να μη κλείνει απο το κουμπί να το δεχτώ αλλά δε κάνει ούτε επανεκκίνηση; Αυτό είναι ιδιαίτερα περίεργο. συμβαίνει αυτό με καποια περιοδικότητα ή ειναι τυχαία η εμφάνιση του προβλήματος;
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 οι 675.000 στροφές είναι όλα τα λεφτά. το να μη κλείνει απο το κουμπί να το δεχτώ αλλά δε κάνει ούτε επανεκκίνηση; Αυτό είναι ιδιαίτερα περίεργο. συμβαίνει αυτό με καποια περιοδικότητα ή ειναι τυχαία η εμφάνιση του προβλήματος; έγινε ελικόπτερο ο πυργος.
thanos78 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Έλεγξε ότι ακουμπά η ψύκτρα σωστά και ότι υπάρχει θερμοαγώγιμη πάστα. Επίσης δες μήπως κάποια φύσσα από τους ανεμιστήρες δεν έχει κουμπώσει καλά.
Wildrage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Απαλό σερφαρισμα... και πολλες φορες βγαζει τρελα νουμερα γιατι εχω κοιταξει και με αλλα προγραμματα και λενε διαφορετικα νουμερα..εγινε σημερα μονο 3 φορες αλλα χωρις καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα μεταξυ τους...
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αφαίρεσε την ψυκτρα, καθάρισε την παλιά πάστα, επιβεβαίωσε ότι έχεις βγάλει την ζελατίνα από την ψυκτρα (εκεί που ακουμπάει στον επεξεργαστή) (την έχουμε πατήσει πολλοί έτσι ), βάλε μια μικρή ποσότητα παστας σαν φακή στο μέγεθος και κουμπωσε Καλά την ψυκτρα (να μην κουνιέται με το χέρι) και τσέκαρε τις θερμοκρασίες και ενημέρωσε μας.
Wildrage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Περιμενω και εγω να δω αποτελεσματα...μεχρι στιγμης ειναι τα ιδια χωρις ιδιετερες αλαγες.παντος αναγκαστικα να ακουμπησω την ψυκτρα και να την επανατοποθετησω γιατι ειναι περιεργη κ δυσκολη στην τοποθετηση.πειραζει σε κατι;
Wildrage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Απο οτι φαινετε το προβλημα δεν διορθωθηκε και δοκιμασα 2 ακομα προγραμματα για την παρακολουθηση της θερμοτητας και ειχαν καποιες τεραατιες διαφορες στις τιμες της θερμοκρασιας.αλλο να εχει 15 βαθμους και αλλο 95 με μαξιμουν 235
Kostas93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Απο οτι φαινετε το προβλημα δεν διορθωθηκε και δοκιμασα 2 ακομα προγραμματα για την παρακολουθηση της θερμοτητας και ειχαν καποιες τεραατιες διαφορες στις τιμες της θερμοκρασιας.αλλο να εχει 15 βαθμους και αλλο 95 με μαξιμουν 235 235 σε ποια κλιμακα; γιατι κελσιου δεν ήταν...
Wildrage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Κελσιου ηταν αλλα σιγουρα δεν ηταν σωστο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα