Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 958
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω εχω ριξει και στη Vodafone αμεσως μολις βγηκε η αγγελια και τωρα απο Public...Αν ερθουν και τα 2 θα προτιμησω το μαυρο και το αλλο ας παει καποιο παιδι που το θελει να το παραλαβει....

Δημοσ.

Πάντως όποιος το θέλει ας περάσει απο τις αγγελίες εχει λαβράκια πάλι  :whistle:

Το λιγότερο αξιοθρήνητο για ακόμη μια φορά..

• Like 3
Δημοσ.

Σε εμένα που έκανα παραγγελία δεν έλεγε κάτι για powerbank αλλά όπως λένε τα public και ο red21 λογικά θα μου το στείλουν! Αντε να δούμε. Εγώ το ήθελα βέβαια σε μαύρο και όχι άσπρο αλλά καλό είναι και το άσπρο. Ξέρουμε αν η κάμερα του είναι καλή ? Το 13MP δεν μου λέει κάτι γιατί είχα και το MLS color και ήταν χειρότερη από 2 άρα. O cpu είναι 64bit? Για πείτε μου αν είναι γιατι με τρώει η απορία!

Θήκη και ζελατίνα από που μπορώ να βρω ? Σκοπεύει κάνεις να κάνει παραγγελία από ebay να του δώσω τα χρήματα και να μου τα παραγγείλει ?

Δημοσ.

Σε εμένα που έκανα παραγγελία δεν έλεγε κάτι για powerbank αλλά όπως λένε τα public και ο red21 λογικά θα μου το στείλουν! Αντε να δούμε. Εγώ το ήθελα βέβαια σε μαύρο και όχι άσπρο αλλά καλό είναι και το άσπρο. Ξέρουμε αν η κάμερα του είναι καλή ? Το 13MP δεν μου λέει κάτι γιατί είχα και το MLS color και ήταν χειρότερη από 2 άρα. O cpu είναι 64bit? Για πείτε μου αν είναι γιατι με τρώει η απορία!

Θήκη και ζελατίνα από που μπορώ να βρω ? Σκοπεύει κάνεις να κάνει παραγγελία από ebay να του δώσω τα χρήματα και να μου τα παραγγείλει ?

Πως θα κανει παραγγελια απο ebay αφου εχουμε ακομα Capital Control ? :D

Επισης οσον αφορα τις φωτο κλπ τα παιδια εχουν ηδη ανεβασει review ελληνικα πιο πισω,ριξε μια ματια.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το πακέτο έχει ακουστικά ψείρες μέσα ? Γιατί σε ξένο unboxing δεν είδα!

Δημοσ.

προσωρινά εξαντλημένο και στα Public.

Υπάρχει περίπτωση να πάω από κατάστημα και να το έχουν ετοιμοπαράδοτο και να το πάρω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...