safer97 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 κανονική τιμή του p8 lite δεν είναι 170 και ούτε θα ξαναβγεί στα 170 μίλησα με wind εξάλλου με το vodafone ξεφεύγεις από 5inch και πας 8pyrino , δεν έχει καμια σχέση με το πατατάκι το p8lite και το p8 lite 8πύρηνο είναι φίλε μου. Και τα παιδιά πρότειναν το p8 lite στα 170 ευρώ κι όχι το p8 lite γενικώς σε οποιαδήποτε τιμή, ίσα ίσα που είδα πολλές φορές γραμμένο εδώ πως στην αρχική του τιμή υπάρχουν πολλά καλύτερα κινητά. Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους, έχει κανένας θέμα με την εφαρμογή του ραδιοφώνου (στο δικό μου σταματάει μόνο του στο άσχετο, κάτι που έχει παρατηρηθεί γενικά και σε άλλους από όσο ξέρω) και αν ναι, υπάρχει κάποια λύση; 3
x_vagos_x Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαίωσε κάποιος άλλος αν όντως θα υπάρξει στοκ σε κάποιο κατάστημα πέρα από τον ένα φίλο παραπάνω; Παίρνω τηλέφωνο στα καταστήματα Ηρακλείου Κρήτης αλλά με σνομπάρουν. Δεν απαντάει κανένας.
FKLDS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαίωσε κάποιος άλλος αν όντως θα υπάρξει στοκ σε κάποιο κατάστημα πέρα από τον ένα φίλο παραπάνω; Παίρνω τηλέφωνο στα καταστήματα Ηρακλείου Κρήτης αλλά με σνομπάρουν. Δεν απαντάει κανένας. σε 2 καταστήματα που επικοινώνησα (Ηράκλειο), και στα δυο δεν ήξεραν πότε ακριβώς θα τους φέρουν στοκ. Αλλά με διαβεβαίωσαν πως μεσα στο Σεπτέμβρη θα έχουν νέα παραλαβη. 1
x_vagos_x Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Thanks. Έδωσες όνομα κτλ για όοοοοταν παραλάβουν; Ή απλά σου είπαν ότι θα φέρουν;
FKLDS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Thanks. Έδωσες όνομα κτλ για όοοοοταν παραλάβουν; Ή απλά σου είπαν ότι θα φέρουν; αυτο που μου ειπε συγκεκριμενα μια υπάλληλος, ειναι πως δεν εχουν ούτε κωδικούς, οπότε δεν μπορείς ούτε και παραγγελία να κάνεις. 3
Pseudwnumo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο που μου ειπε συγκεκριμενα μια υπάλληλος, ειναι πως δεν εχουν ούτε κωδικούς, οπότε δεν μπορείς ούτε και παραγγελία να κάνεις. Ακριβως το ιδιο εγινε και με μενα εχθες απο καταστημα στην Αθηνα
alexiko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα σήμερα παραγγελία από την wind στην Πάτρα στην Μαιζώνος 127-129 και Πατρέως. 1
crom251 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως καποιοι εχουν γραψει πως το εκλεισαν απο wind στα 169. Οποιος δεν το βιαζεται πολυ καλο ειναι να περιμενει καποιες μερες γιατι μπορει να πεταξει 60 ευρω τζαμπα παιρνοντας το vodafone και να τα κλαιει...
Daenerys. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν λιγο στα public μου ειπε 199 ευρω, απο 15 Σεπτεμβρη. Θα παω κ wind να ρωτησω αυριο πρωι.
terry308 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 σιγα το σπαμ ρε φιλε αμεσως τρεξατε να τον φατε ...ελεος ! Μια προταση εκανε ο φιλος ηρεμηστε. Spam είναι διότι είναι το θέμα του P8 lite και μόνο ! Αν το νήμα αφορούσε βοήθεια στο να αποφασίσει κάποιος με ένα Α εύρος τιμής τότε οποιεσδήποτε αντιπροτάσεις θα ήταν δεκτές ! 3
Nyo30 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα κι εγώ προπαραγγελία σήμερα και θα με ενημερώσουν μόλις έρθει. Αν δείτε στο site το έχουν στα 169,00 ευρώ, και στο facebook που ρώτησε κάποια για την διαθεσιμότητα, της απάντησαν οτι σύντομα θα είναι διαθέσιμο και online.
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Υπομονη θα ελεγα σε οσους ενδιαφερονται μεχρι 15 περιπου Σεπτεμβριου μηπως τελικα υπαρξει αποθεμα απο καποια καταστηματα.
alexiko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το δινει με δοσεις η wind? Εμένα μου είπαν όχι (δεν με ενδιέφερε απλά το ρώτησα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις