normal40 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Καλά εννοείται απλά απάντησα γιατί τα έχω αγοράσει σχεδόν όλα εκτός Galaxy s6. Έχω ρίξει χρήμα όχι αστεία. 1
kalvar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία ο καθένας αγοράζει ότι νομίζει αυτός καλύτερο,οτι του κάθεται καλύτερα στο μάτι στο χέρι στο αυτί στο κεφάλι,δεν έχει νόημα η σύγκριση και αν γίνει θα φέρει αντιπαράθεση Ακριβως ετσι ειναι sotos 1. Εχεις απόλυτο δικιο. Εγω απλά εξεφρασα προσωπικο γουστο. Εξαλου το τονισα οτι ετσι φανηκε στα δικα μου ματια. Ολα θεμα γουστου ειναι. Εμενα ας πουμε δεν μου αρεσε το p8 lte. Μου φανηκε οπως ανεφερα ξεπλυμενο. Προτιμω το s60 ή s90 ή το k3 note. 1
sotos 1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ακριβως ετσι ειναι sotos 1. Εχεις απόλυτο δικιο. Εγω απλά εξεφρασα προσωπικο γουστο. Εξαλου το τονισα οτι ετσι φανηκε στα δικα μου ματια. Ολα θεμα γουστου ειναι. Εμενα ας πουμε δεν μου αρεσε το p8 lte. Μου φανηκε οπως ανεφερα ξεπλυμενο. Προτιμω το s60 ή s90 ή το k3 note. καλα εκανες φίλε και δεν χρειαζόταν να πεις κάτι άλλο είναι φανερό ότι το τηλέφωνο δεν έκανε για σένα,αυτοί που το έχουνε πάρει ξέρουν ακριβώς τι έχουν αγοράσει πόσο το έχουν αγοράσει και πόσο ξεπλυμενο είναι 1
normal40 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για το s90 θα συμφωνήσω φοβερή οθόνη amoled. 1
gpapaiosif Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ακριβως ετσι ειναι sotos 1. Εχεις απόλυτο δικιο. Εγω απλά εξεφρασα προσωπικο γουστο. Εξαλου το τονισα οτι ετσι φανηκε στα δικα μου ματια. Ολα θεμα γουστου ειναι. Εμενα ας πουμε δεν μου αρεσε το p8 lte. Μου φανηκε οπως ανεφερα ξεπλυμενο. Προτιμω το s60 ή s90 ή το k3 note. Και εγω προτιμώ το k3 αλλά πήρα (για τη γυναίκα μου βέβαια) το p8.. Δε ξερω για εσάς αλλά από 169 στα 239 νομίζω υπάρχει αισθητή διαφορά. Και μη μιλήσουμε για εξωτερικό γιατί προς το παρόν δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα..
normal40 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Και εγω προτιμώ το k3 αλλά πήρα (για τη γυναίκα μου βέβαια) το p8.. Δε ξερω για εσάς αλλά από 169 στα 239 νομίζω υπάρχει αισθητή διαφορά. Και μη μιλήσουμε για εξωτερικό γιατί προς το παρόν δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα.. το Κ3 ομως ειναι εντελως αλλη κατηγορια
gpapaiosif Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 το Κ3 ομως ειναι εντελως αλλη κατηγορια Γιαυτο δεν θα επρεπε καν να αναφερεται οταν μιλαμε για κινητα των 169... Γιατι με την ιδια λογικη θα πρεπει να συγκρινουμε και το k3 με αλλα των 310-320.. Κλπ κλπ..
normal40 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Γιαυτο δεν θα επρεπε καν να αναφερεται οταν μιλαμε για κινητα των 169... Γιατι με την ιδια λογικη θα πρεπει να συγκρινουμε και το k3 με αλλα των 310-320.. Κλπ κλπ.. ρε φιλε μου εννοω αλλη διασταση οθονης δεν μιλαω για λεφτα !!! Μπορουμε να συγκρινουμε το p8 lite με οποιοδηποτε 5' και κατω ασχετα ποσα λεφτα κανει ! Παλι νινητης θα ειναι το p8 lite -ακομα και τα galaxy s 4 τα κανει σκονη.
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 ...ακομα και τα galaxy s4 τα κανει σκονη. Από που προκύπτει αυτό? Π.χ κάνει σκόνη το i9506? Καλό θα ήταν να μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα....
normal40 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Από που προκύπτει αυτό? Π.χ κάνει σκόνη το i9506? Καλό θα ήταν να μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.... δες τα χαραχτηριστικα και θα σου λυθουν ολες οι αποριες!! Για το 9505 μιλαω...
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 δες τα χαραχτηριστικα και θα σου λυθουν ολες οι αποριες!! Για το 9505 μιλαω... Τα έχω δει τα χαρακτηριστικά αλλά σταμάτησα στο πρώτο και για πολλούς από εμάς ίσως το κυριότερο: ποιότητα οθόνης και ανάλυση...
normal40 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ips HD μια χαρα. Δεν χρειάζεται παραπάνω στις 5 ίντσες. Επίσης είναι dual sim και! 64 bit cpu. Εσύ λογικά βλέπεις ότι θες
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ips HD μια χαρα. Δεν χρειάζεται παραπάνω στις 5 ίντσες. Επίσης είναι dual sim και! 64 bit cpu. Εσύ λογικά βλέπεις ότι θες Το αν χρειάζεται παραπάνω ή όχι κατά την ταπεινή μου άποψη θα το κρίνει ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του. Επειδή είχα και τα 2 κινητά στην κατοχή μου αν τα βάλεις το ένα δίπλα στο άλλο θα καταλάβεις για την διαφορά στην ποιότητα της οθόνης, την ανάλυση και την απόδοση των χρωμάτων. Μην διαβάζεις μόνο τα specs της κάθε συσκευής και να βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να τα έχεις δουλέψει...
normal40 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Εγώ τα έχω πάρει όλα εκτός από s6 edge. Άσε να ξέρω λίγα πράγματα παραπάνω. Επένδυση χιλιάδων ευρώ έχω κάνει σε αυτά τα μηχανάκια.
AntiCambeR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Συγκρίνετε 2 διαφορετικούς τύπους οθονών:IPS VS Amoled. Το σωστό είναι να συγκρίνετε κινητά με τον ίδιο τύπο οθόνης. Η επιλογή τύπου οθόνης είναι θέμα γούστου.Και οι 2 έχουν μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις