geofak Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Εδω η 132 -> http://www.huaweiblog.de/huawei/huawei-p8-firmware-update/ με τη γνωστη μεθοδο του dload
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ναι, το παραπανω λινκ φαινεται ότι είναι για το μεγαλο p8, αλλα από την φωτογραφια παρακατω φαινεται ότι βγαινει ειδοποιηση σε lite δικαρτο από την μανα του:
Timewalker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Σε Cosmote ,μονόκαρτο φυσικά , δίνει την ALE-L21GRCC150B130.
Smoulis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Να ρωτησω εγω κατι.. Τελικα το κινιτο στα 170 ευρω ειναι πολυ καλη προσφορα ή οχι? Γιατι ολο για προβληματα γραφετε. Ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα? Για 170 ευρώ είναι αξιοπρεπές. Από εμένα στα αρνητικά του το κακό GPS (τουλάχιστον για sportstracking καθώς χάνει σήμα και γραφει ότι νά ναι) και το bluetooth που κάνει αποσυνδέσεις τόσο με το headset όσο και με το αυτοκίνητο. Μπαταρία καλή με μέτρια χρήση βγάζω άνετα 2η ημέρα.
MiJ16 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 PM όποιος θέλει μαύρο, single sim (υποθέτω), από Vodafone Γέρακα. Με ειδοποίησαν χθες οτι παρέλαβαν.
nkw Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Διαπιστωσα πως δεν λαμβανω ειδοποιησεις απο διαφορες εφαρμογες οπως viber. Οι ρυθμυσεις ειναι ολες ενταξει, τι μπορει να φταιει?
gampros Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Διαπιστωσα πως δεν λαμβανω ειδοποιησεις απο διαφορες εφαρμογες οπως viber. Οι ρυθμυσεις ειναι ολες ενταξει, τι μπορει να φταιει? πρέπει να το έχεις ανοικτό το viber στης προστατευμενες εφαρμογές όταν κλείνει η οθόνη άλλα θα σου καταναλώνει πιο γρήγορα την μπαταρία
pseira Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Και γώ θα ήθελα από Θεσσαλονίκη αν κάποιος δεν παρέλαβε , ώστε να το κόψω τιμολόγιο
MiJ16 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μπορεί κάποιος που έχει εργοστασιακο δικαρτο να μου πει αν του έχει δύο διαφορετικά ΙΜΕΙ και αντίστοιχα κάποιος που το έκανε από μονοκαρτο σε δικαρτο;
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Eνα. (χωρις δευτερη καρτα εγω πανω αφου ακομα δεν πηγα να παρω nano sim, αλλα ολοι για ένα μιλανε χωρις να εχουν ομως διευκρινησει αν εχουν περασει 2 σιμ μεσα) 1
sotos 1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δ Διαφορετικά; Ναι διαφορετικά αγορασμένο απο Public
MIKermit Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Βγήκε το update για το lite...είναι ανεβασμένο σε διπλανό forum, όσοι πιστοί προσέλθετε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις