GioMak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Σε εμένα μια χαρά παίζει το YouTube στην αρχή δεν αναγνώριζε τον λογαριασμό μου για να συνδεθεί(Αγορασμένο από public)
Tomahawk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Έχει κανείς θέμα με corruption φωτογραφιών που τραβάει; Σε κάποιες που έχω τραβήξει μου εμφανίζονται κομμένες, με χαμένη πληροφορία, το 20% πχ χαμένο, γκρι ή κόκκινο. Αποθηκεύονται στην SD, καινούργια Lexar. Έβαλα αποθήκευση στο κινητό να δω αν θα αλλάξει κάτι, ίσως προχωρήσω και σε format της microsd. Επίσης εχθές παρατήρησα πως σε φόρτιση, με ανοιχτά δεδομένα, gps, google maps, μουσική και συνδεδεμένο με bluetooth στο αμάξι για αναπαραγωγή είχε φοβερά κολλήματα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από Tomahawk
barman_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη που παρέλαβε η το σκέφτεται και δεν, ας στείλει πμ
Zandim Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 αν καποιος ενδιαφερεται για ανταλλαγη με λαπτοπ και διαφορα απο μενα ας μου στειλει μηνυμα
illicit. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Υπάρχει κανείς να έχει κάνει κράτηση/περιμένει παραλαβή κάποιο μαύρο και να το μετάνιωσε στα Ιωάννινα;
Themos3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν ειναι να συνεχισουν αυτου του ειδους τα μηνυματα πειτε να παρω ποπ κορν.
greekbusters Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Πάρε ποπ κορν τότε και καλή σ όρεξη. Και εγώ ψάχνω από Αθήνα αν είναι τπτ σε πμ. Θενξ
woofwoofwoof Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Να ρωτησω εγω κατι.. Τελικα το κινιτο στα 170 ευρω ειναι πολυ καλη προσφορα ή οχι? Γιατι ολο για προβληματα γραφετε. Ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα?
MiJ16 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Αν το single SIM το κάνεις dual sim με την καινούρια rom,θα συνεχίσει να παίρνει official updates από την HUAWEI;
anivas11 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Αφου βάζουμε official rom, λογικό είναι να έχουμε official updates
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 ^^ OXI Αν υπαρχει καποιος που εχει κανει φλασαρισμα από μονοκαρτο σε δικαρτο και βλεπει ειδοποιηση για την επισημη Β132 ας το πει. Εγω πιστευω κανενας (σε μενα -και όχι μονο σε μενα- δεν την δινει παντως). Σε οσους ηταν δικαρτο εξαρχής την δινει μια χαρα την 132.
8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Υπάρχει πουθενά η Β132 να την περάσουμε; Γιατί και σε μένα που το έκανα από branded μονοκαρτο σε δικαρτο δεν μου την βγάζει.
xetasa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Και σε μένα δεν εμφανίζει την Β132. Με την Β052 είμαι, περασμένη από μένα μετά το φλασαρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις