mary-blackrose Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αν υπάρχει κάποιος που το έχει παραγγείλει σε μαύρο χρωμα και δεν θέλει να το παραλάβει ας στείλει ένα πμ..Δεν το βρίσκω πουθενά :(
sotos 1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Να υποθέσω ότι 2 κάρτες ενεργές σημαίνει ότι έχεις unbranded από Public. Βασική λοιπόν λεπτομέρεια: Είναι και οι 2 κάρτες ενεργές ή χρησιμοποιώντας την μία ή άλλη είναι ανενεργή (offline) και επομένως χάνεις τος κλήσεις προς αυτήν? Ναι είναι από public,το τηλέφωνο δεν είναι dual active είναι dual standby και συμβαίνει αυτό που αναφέρεις όταν μιλάς στην μία γραμμή χάνεις τις κλήσεις από την άλλη 1
skouf26 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 είχα πάει την περασμένη βδομάδα voda και μου είπαν ότι θα φέρουν 2 κομμάτια οπότε τους είπα να κρατήσουν το ένα ,το θέμα είναι ότι το πήρα cosmote από οπότε θα πάω να το ακυρώσω...
geofak Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Οποιος το αγορασε απο Vodafone (οπως εγω) ή δεν ειναι unbranded υπαρχει οδηγος στο myphone οπου με 2 απλα φλασαρισματα μεσω official firmware επανερχεται στα φυσιολογικα του.
Tomahawk Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μόνο με το ακουστικό έχω θεματάκι, μου φαίνεται αρκετά χαμηλής έντασης.
mataragas24 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, μόνο με το ακουστικό έχω θεματάκι, μου φαίνεται αρκετά χαμηλής έντασης. Μία μέρα μπαταρία σου κρατάει εσενα φίλε?
coyote2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Οριακά μία μέρα με σκάλισμα το βράδυ στο wifi Γυρνάω σπίτι με 50-60% γιατί δε το σκαλίζω στη δουλειά και σπίτι διαβάζω νεά.. κλπ... και μετά το βράδυ φόρτιση
original_B Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εγώ τελικά το δίνω. Οποίος είναι Θεσσαλονίκη ας στείλει τηλέφωνο του να τον πάρω τώρα.
coyote2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κι εγώ θέλω να το δώσω. Από Αθήνα. Ηταν να το πάρει κα΄ποιος και δε το πήρε. Παρακαλώ μήνυμα από χρήστη παλίο και όχι νέο γιανα το βάλει αγγελία. Περιμένει σε κατάστημα Κέντρο
original_B Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Το δίνω όσο το πήρα. Πριβε μήνυμα. Θεσσαλονίκη
Inler Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Για οποιον θελει εχει γινει κρατηση ενα στο Μοσχατο σε μαυρο χρωμα και δεν το θελω γιατι θα παρω το ασπρο....
Themos3 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εγώ τελικά το δίνω. Οποίος είναι Θεσσαλονίκη ας στείλει τηλέφωνο του να τον πάρω τώρα. Κι εγώ θέλω να το δώσω. Από Αθήνα. Ηταν να το πάρει κα΄ποιος και δε το πήρε. Παρακαλώ μήνυμα από χρήστη παλίο και όχι νέο γιανα το βάλει αγγελία. Περιμένει σε κατάστημα Κέντρο Τόσο χάλια ρε παιδιά? Καταλαβαίνετε οτι όταν 3 άτομα(και ενας πριβέ) θέλουν να το δώσουν καρφί απο την ώρα που το πήραν δημιουργείται η εντύπωση ότι το προιόν δεν αξίζει τα λεφτά του... Θα μπορούσατε να αναφέρετε τους λόγους που το δίνετε ώστε να ξέρει και ο άλλος τι αγοράζει. Εντελώς φιλικά το λέω αν και με βάλατε σε πολλές σκέψεις καθώς ακόμα περιμένω επιβεβαιωτικό ή ακυρωτικό απο public όπου έκανα την παραγγελία....
tiniakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αν το έπαιρναν στην κανονική του τιμή λίγοι θα το έδιναν...
narta Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Τόσο χάλια ρε παιδιά? Καταλαβαίνετε οτι όταν 3 άτομα(και ενας πριβέ) θέλουν να το δώσουν καρφί απο την ώρα που το πήραν δημιουργείται η εντύπωση ότι το προιόν δεν αξίζει τα λεφτά του... Θα μπορούσατε να αναφέρετε τους λόγους που το δίνετε ώστε να ξέρει και ο άλλος τι αγοράζει. Εντελώς φιλικά το λέω αν και με βάλατε σε πολλές σκέψεις καθώς ακόμα περιμένω επιβεβαιωτικό ή ακυρωτικό απο public όπου έκανα την παραγγελία.... Δεν αξίζει τα λεφτα του. Αξιζει περισσοτερα. Εγω το πηρα και με βολεψε για την χρηση που ηθελα. Εχω παραλληλα Nexus 6, Lumia 930, Lumia 640XL Διαφορετικες συσκευες με διαφορετικη χρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις