Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είμουν στη θέση ενός από τους admin ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τέτοιες αγγελίες θα τις έσβηνα τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η προσφορά....

Τώρα στη φάση αυτή επειδή ο Ελληνάρας νομίζει ότι είναι μάγκας και οι υπόλοιποι τρώνε κουτόχορτο, όταν πάει να το πουλήσει ας ζητήσει ο αγοραστής απόδειξη αγοράς.....μόνο έτσι.

Δημοσ.

Αν είμουν στη θέση ενός από τους admin ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τέτοιες αγγελίες θα τις έσβηνα τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η προσφορά....

Τώρα στη φάση αυτή επειδή ο Ελληνάρας νομίζει ότι είναι μάγκας και οι υπόλοιποι τρώνε κουτόχορτο, όταν πάει να το πουλήσει ας ζητήσει ο αγοραστής απόδειξη αγοράς.....μόνο έτσι.

Ο admin δεν μπορεί να σβήσει από μόνος του την αγγελία.Εαν θεωρεί κάποιος πως μια αγγελία είναι παράτυπη μπορεί να χρησιμοποιήσει το κουμπί "Αναφορά" και από εκεί και πέρα  και ο admin θα έχει κάποιο πάτημα να διερευνήσει το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικοί κάνουν και το άλλο. Δεν το πουλάν, αλλά ζητάνε ανταλλαγή με καλύτερα (κι ακριβότερα) κινητά, όπως Α5 και G2 32άρια...

Δημοσ.

Έχει σχολιαστεί πολλές φορές το θέμα με αυτούς που παίρνουν πράγματα με σκοπό την αισχροκέρδεια,στο χέρι του καθένα μας είναι να ζητήσει απόδειξη και να βάλει στη θέση του καθε τυπάκι που προσπαθεί να ξεφύγει από τη μιζέρια του με 40 και 50 ευρώ

Σημαντικό είναι ότι έχουμε ξεφύγει από το θέμα

Δημοσ.

Χαχαχα..Ωρες ενεργής οθόνης...

Εγώ με δύο κάρτες ενέργες,μιάμιση ώρα ομιλία,ανοιχτό το wifi και κλειστα τα data 2.45 οθόνη μου βγάζει κάπου 12 ώρες αυτονομία

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με δύο κάρτες ενέργες,μιάμιση ώρα ομιλία,ανοιχτό το wifi και κλειστα τα data κάπου 2.45 οθόνη μου βγάζει κάπου 12 ώρες αυτονομία

Ευχαριστώ για την απάντηση. Να υποθέσω ότι 2 κάρτες ενεργές σημαίνει ότι έχεις unbranded από Public. Βασική λοιπόν λεπτομέρεια: Είναι και οι 2 κάρτες ενεργές ή χρησιμοποιώντας την μία ή άλλη είναι ανενεργή (offline) και επομένως χάνεις τος κλήσεις προς αυτήν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...