Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω εκανα νεα παραγγελια απο Public λογο καποιου λαθους που προέκυψε και στην νεα παραγγελια μου εβγαλε αυτοματα το Power Bank στην παραγγελια με κοστος 0,01 ευρω. Στην προηγουμενη παραγγελια ηταν μονο η συσκευη χρεωμενη. Οποτε πιστευω οτι για να στο δωσουν πρεπει να ειναι και στην παραγγελια σου. Αν και πιστευω δεν ειναι δικαιο για καποιους αλλους που πηραν μονο συσκευη διοτι η προσφορα τρεχει αλλα το λαθος ειναι δικο τους και γινεται στις παραγγελιες μεσου του site τους. Αν πας να αγορασεις κατευθειαν απο το καταστημα δεν ξερω τι γινεται....

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα στις 10:20 το παρέλαβα από κουριερ χωρίς το power bank. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές και μάλιστα είμαι εντυπωσιασμενος από την συσκευή. Δεν έχει κάποιο brand π.χ. Wind κ.τ.λ. Δέχομαι ερωτήσεις αλλά μην με βομβαρδισετε όλοι μαζί!

Η συσκευασία από public έχει μέσα ακουστικά ;

Δημοσ.

Η συσκευασία από public έχει μέσα ακουστικά ;

Ναι είναι τύπου iphone σε λευκό χρώμα. Δεν τα δοκίμασα καθώς έχω aftermarket.

• Like 1
Δημοσ.

Γι αυτούς που δεν το γνωρίζουν, στα dual sim (όπως και στα single sim φαντάζομαι) η δεύτερη θέση της SIM είναι και θέση της κάρτας μνήμης. Που σημαίνει αν θες να έχεις 2 SIM, τότε δεν έχεις κάρτα μνήμης.

Για εμένα ήταν αποτρεπτικός παράγοντας να το αγοράσω και ευτυχώς που μου το είπε ο πωλητής.

Δημοσ.

Στα branded (Vodafone, Cosmote) μόνο μία sim είναι ενεργή...

Σωστα, στα public μονο ειναι dual sim, αλλα επι της ουσιας και εκει χανεις το προνομιο της δευτερης SIM.

Δημοσ.

Εγώ το παρήγγειλα από Cosmote σε άσπρο. Βασικά προσπαθούσα να κάνω αίτηση για συμβόλαιο με επιδότηση συσκευής και το βρήκα στο ζάπινγκ μου στην λίστα της Cosmote στα 169. Πάτησα αυτό για συσκευή αλλά στο checkout μου το εμφάνισε 269 - 30 ευρώ το πακέτο με το συμβόλαιο. Δηλαδή η συσκευή είναι μόνο διαθέσιμη για σκέτη αγορά.

ΥΓ: Στα καταστήματα Cosmote έχει μόνο το μαύρο και μόνο 270 ευρώ. Online αγορά έχει μόνο το άσπρο στα 170 ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...