Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις "εκλεισα" ενα λευκο απο Public με δωρο powerbank για παραλαβη απο κατάστημα. Ευχαριστω για την ειδοποίηση οπως βέβαια και τον Ts.

• Απαντ. 958
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα με πηραν απο media markt για την διαθεσιμοτητα του p8 lite.

Το εχω παραγγειλει απο την αρχη της προσφορας που βγηκε αλλα δεν ειχα προλαβει διαθεσιμοτητα οποτε εκανα κρατηση με αντικαταβολη.

Σημερα λοιπον, με ενημερωσαν οτι περιμενουν νεα κομματια στις 15 Αυγουστου.

Δημοσ.

Το λευκό από PUBLIC έρχεται με κάποιο brand η είναι τελείως ξεκλείδωτο; Αν έχει παραλάβει κανείς ας ενημερώσει αν λειτουργεί με τη μία το dual sim.

τελείως ξεκλείδωτο, δύο sim και δώρο powerbank..

Δημοσ.

Παίδες μόλις πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά στα public γιατί έκανα χθες την παραγγελία και δεν είχα κάποια ενημέρωση και μου είπαν έχει εξαντληθεί εδώ και 3 ημέρες και του λέω έχω καταχωρήσει κανονικά την παραγγελία θα γίνει ακύρωση και μου λέει δώστε μου τον κωδικό και του τον δίνω.Μετά κοιτάει και μου λέει έχετε δίκιο ήταν σε κάποιο μαγαζί διαθέσιμο και το προλάβατε.Θα σας σταλεί πιστεύω τος επόμενες μέρες.Από ότι έχω καταλάβει τα δίνουν σε όσους πηγαίνουν από εκεί και σε εμάς που βάλαμε αντικαταβολή όταν θυμηθούν.Απαράδεκτο δεν είναι επαγγελματικές κινήσεις αυτές από μία αλυσίδα.

Δημοσ.

θηκες-ζελατινες που θα βρουμε οεο? 

Εγώ θα περιμένω να ενεργοποιήσει πάλι τις αγορές το paypal και θα πάω απο ebay.

Μέχρι τότε χωρίς θήκη...

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα στις 10:20 το παρέλαβα από κουριερ χωρίς το power bank. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές και μάλιστα είμαι εντυπωσιασμενος από την συσκευή. Δεν έχει κάποιο brand π.χ. Wind κ.τ.λ. Δέχομαι ερωτήσεις αλλά μην με βομβαρδισετε όλοι μαζί!

Δημοσ.

Εγω δυστηχως ενω η συσκευη ειναι καταπληκτικη θα το δωσω.Μονο η οθονη του με χαλαει.Αν ειχε ενα κλικ καλυτερη οθονη κ τα βασικα 3 πληκτρα ηταν εκτως οθονης θα ηταν προσφορα αντιστοιχη με lg g στα 120Ε.

Δημοσ.

Εγώ θα περιμένω να ενεργοποιήσει πάλι τις αγορές το paypal και θα πάω απο ebay.

Μέχρι τότε χωρίς θήκη...

ειναι πολυς καιρος ομως... ποιος ξερει ποτε θα ανοιξουν οι αγορες για εξω, κ αλλο ποσο καιρο να ερθουν. :/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...