Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ολα αυτα τα ερωτηματα.....θα καταφερετε να το κλειδωσετε το θεμα και να μην μπορει καποιος να ποσταρει κατι σημαντικο για το τηλεφωνο της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.....υπαρχει αλλο τοπικ στα κινητα για τις ερωτησεις σας για μοντελα......http://www.insomnia.gr/forum/10-smartphones/

• Like 1
Δημοσ.

εχω Α5 να το δωσω για το P8 η δεν αξιζει η αλλαγη ;

Δεν θα κερδίσεις κάτι από αυτή την αλλαγή. Και τα 2 ανήκουν ουσιαστικά στην ίδια κατηγορία (5ιντσα midrange)...

Δημοσ.

Δεν θα κερδίσεις κάτι από αυτή την αλλαγή. Και τα 2 ανήκουν ουσιαστικά στην ίδια κατηγορία (5ιντσα midrange)...

θα κερδισω καμια 50-70 ευρω ομως :)  

Δημοσ.

Δηλαδη η μπαταρια απο το κινητο ειναι τοσο χαλι ρε παιδια;

Με χρηση wifi περιπου 3 ωρες ας πουμε, δεν σε βγαζει μια.μερα; Θα χρειαστει να φορτισεις κατα την διαρκεια.της ημερας;

Δημοσ.

Εννοείς πουλώντας το A5? Εσύ ξέρεις...

ναι ετσι σκεφτομαι να το κανω...εφοσον ειναι ισαξια γιατι να εχω τοσο ακριβω κινητο στο χερι μου και οχι ενα στα 169;;;;

Δηλαδη η μπαταρια απο το κινητο ειναι τοσο χαλι ρε παιδια;

Με χρηση wifi περιπου 3 ωρες ας πουμε, δεν σε βγαζει μια.μερα; Θα χρειαστει να φορτισεις κατα την διαρκεια.της ημερας;

κατσε ρε συ που ειδες οτι ειναι χαλια ; Του αλλου του εβγαλε 2,5 ωρες οθονη με data ...μια χαρα ειναι-τοσο βγαζουν ολα!

Αν εισαι σπιτι ομως τι σε χαλαει για την μπαταρια ; Διπλα σου ειναι η πριζα! Στο λεω γιατι λες για wi-fi

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λετε με data τι εννοειται;

ΥΓ. Σπιτι δεν μπαινω καν internet με κινητο. Αλλα χρησιμοποιω πολυ wifi οταν ειμαι στη δουλεια π.χ.

Δημοσ.

Σαββάτο το πήρα και πήρα κανονικά και το pwer bank  

δεν ισχύει αυτό εκτός αν σε βρήκαν μπόσικο  

Βασικά αν διαβάσεις ποιό πάνω δεν ξέρουν τι λένε ούτε αυτοί για το power bank, δεν πειράζει εγώ συνεχίζω και πιέζω αφού ακόμα απάντηση δεν πήρα!

όποιος το πήρε από public του δώσανε και το power bank?

Στην παραγγελία σου, πέρα από την συσκευή που αναφέρει γράφει και για ένα power bank σαν τεμάχιο ? Αν δεν γράφει λυπάμαι αλλά δεν θα το πάρεις χωρίς πίεση!

Δημοσ.

δεν δίνουν power bank , πρέπει η παραγγελία να έχει γίνει από σήμερα λένε ....

Εγώ σήμερα το παρήγγειλα αλλά δεν προστέθηκε αυτόματα στην παραγγελία μου. τελικά τι ισχύει? μάλλον το δίνουν ΑΝ τους το υπενθυμισεις...

ΥΓ βασικά μου έχουν στείλει SMS στο κινητό οπότε αν δεν μου το δώσουν το power bank θα τους το δείξω. εδώ το link

http://mms-campaigns.public.gr/default.aspx?id=F0A34BC3-3680-4D23-BAFD-9E8CB70DC0C7-DJRFMSFMB

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σήμερα το παρήγγειλα αλλά δεν προστέθηκε αυτόματα στην παραγγελία μου. τελικά τι ισχύει? μάλλον το δίνουν ΑΝ τους το υπενθυμισεις...

ΥΓ βασικά μου έχουν στείλει SMS στο κινητό οπότε αν δεν μου το δώσουν το power bank θα τους το δείξω. εδώ το link

http://mms-campaigns.public.gr/default.aspx?id=F0A34BC3-3680-4D23-BAFD-9E8CB70DC0C7-DJRFMSFMB

Και εγώ που το έδειξα ξέρεις τι πήρα!

Δημοσ.

Και εγώ που το έδειξα ξέρεις τι πήρα!

παρε τηλεφωνο τα κεντρικα..ζητα ενα υπευθυνο πωλησεων....και απετησε να στο στειλουν,ετσι απλα!

κρατα ονοματεπωνυμο...για συνεχεια

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες δεν αναφέρεται πουθενά σε καμία παραγγελία όταν πας να παραλάβεις το τηλέφωνο εκείνη την ώρα σου δίνει και το power bank μαζί, αυτό έγινε τουλάχιστον σε μένα που παρέλαβα απο το κατάστημα,τώρα για παραγγελίες οι οποίες είναι με κούριερ ή άλλο τρόπο δεν ξέρω

Δημοσ.

παρε τηλεφωνο τα κεντρικα..ζητα ενα υπευθυνο πωλησεων....και απετησε να στο στειλουν,ετσι απλα!

κρατα ονοματεπωνυμο...για συνεχεια

Αύριο φτάνει η συσκευή μου , αν δεν είναι μέσα αυτό θα κάνω! Αφού δεν απαντάνε στο email

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...