Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πως το παραγγέλνεις στα 169;

269 μου βγάζει όταν πάω να κάνω την παραγγελία.

(Γερμανός)

Μου είπαν ότι έχει αλλάξει πρόσφατα η τιμή και δεν έχει ανανεωθεί ακόμα. Αλλα μου επιβεβαίωσαν ότι σε κατάστημα το δίνουν στα 169

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το λευκό του πήρα από puplic...

Το έχει πάρει κανείς στο λευκό του να μας πει πως δείχνει;

Δημοσ.

Μου είπαν ότι έχει αλλάξει πρόσφατα η τιμή και δεν έχει ανανεωθεί ακόμα. Αλλα μου επιβεβαίωσαν ότι σε κατάστημα το δίνουν στα 169

Αν το παραγγείλω μέσω ιντερνετ θα το πάρω στα 169; (Και ας λέει 269);

Δημοσ.

Έκανα κράτηση ένα! Σήμερα είναι ξανά διαθέσιμο άλλα όποιος προλάβει και πάλι! Επίσης όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm γιατί αν δε μου αρέσει συγκριτικά με το Nexus 5 που έχω θα το δώσω όσο το πήρα μέσα στη βδομάδα

Δημοσ.

με πηραν τηλεφωνο στην media mrkt μιλαμε οι τυποι ειναι τελιος μα.......  ειχα παραγγυλη το κινητο απο την πεμπτη το απογευμα και μου λενε οτι δεν ειναι διαθεσιμο το κινητο θα ειναι μετα τις 15 αυγουστου τελος δεν προκειτε να ξανα πατισο ποτε στην media mrkt η τυπη δεν παιζοντε κοροιδευουν τον κοσμο

Δημοσ.

Εφαγα άκυρο από mm για το μάυρο μου είπαν θα το έχουν μετά τον 15 Αυγουστο και έτσι την ακύρωσα.

Τουλάχιστον μας είπαν το ίδιο :P

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα,το κινητό για τα χρήματα πολύ καλό! Μενού α λα iphone, χάνεσαι λίγο στις ρυθμίσεις,έχει πολλά πράγματα που θέλουν ψάξιμο.Η Huawei το έχει φορτώσει με αρκετές λειτουργίες. Για τους φίλους που ρωτούσαν,έχει NFC. Όποιος βρει και θήκη (και τρόπο να την πάρουμε χωρίς paypal) ας ποστάρει...

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα,το κινητό για τα χρήματα πολύ καλό! Μενού α λα iphone, χάνεσαι λίγο στις ρυθμίσεις,έχει πολλά πράγματα που θέλουν ψάξιμο.Η Huawei το έχει φορτώσει με αρκετές λειτουργίες. Για τους φίλους που ρωτούσαν,έχει NFC. Όποιος βρει και θήκη (και τρόπο να την πάρουμε χωρίς paypal) ας ποστάρει...

http://www.bestprice.gr/cat/6349/oem-thikes-kinitwn.html?q=Huawei+P8+Lite&many=1

• Like 1
Δημοσ.

με πηραν τηλεφωνο στην media mrkt μιλαμε οι τυποι ειναι τελιος μα.......  ειχα παραγγυλη το κινητο απο την πεμπτη το απογευμα και μου λενε οτι δεν ειναι διαθεσιμο το κινητο θα ειναι μετα τις 15 αυγουστου τελος δεν προκειτε να ξανα πατισο ποτε στην media mrkt η τυπη δεν παιζοντε κοροιδευουν τον κοσμο

Μια από τα ίδια και με εμένα...

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κάποιος τηλέφωνο επικοινωνίας της vodafone; Γιατι εχω κάνει τη παραγγελία από Πέμπτη πρωί κι ακόμη δεν εχω ενημέρωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...