gedgr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μόλις παρήγγειλα κι εγώ από Public. Κάνει και δόσεις. Ευχαριστώ τον T.S. και όλα τα παιδιά που ενημερώνουν το θέμα!
Status_1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τελικά δεν απάντησε κάποιος... Led notification έχει;
Dev1l Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τελικά δεν απάντησε κάποιος... Led notification έχει; Ναι!
Dev1l Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ξανά διαθέσιμο και στο Public!! Αν και έχει δοθεί το Site: link και από προηγούμενο χρήστη, το επαναλαμβάνω και εδώ. (Μόλις πήρα ένα κομμάτι!) Απ'οτι φαίνεται πλέον υπάρχει κυρίως από Public (ΜΜ και Vodafone έχουν εξαντληθεί). Μήπως ο TS να άλλαζε τον τίτλο ή τουλάχιστον να έβαζε και το link του Public στο 1ο post για να μην ψάχνονται οι χρήστες? Και ξανά εξαντλημένο! Τι γίνεται ρε παιδιά ? Πάλι καλά που είχαμε προλάβει! Εγώ ανησυχώ πάντως γιατί λέει ακόμα στα public οτι είναι σε διαδικασία συλλογής από το Σάββατο.... φοβάμαι μην φάω άκυρο η μην αργήσω για παραλαβή! Το θέλω και το θέλω τώρα!!!!! Μόλις το παρέλαβε φίλος και έπαθα την πλάκα μου! Special!!! Πόσα χρώματα βγάζει; Λευκό / Μαύρο / Χρυσό!
8elwADSL Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εφαγα άκυρο από mm για το μάυρο μου είπαν θα το έχουν μετά τον 15 Αυγουστο και έτσι την ακύρωσα.
Dev1l Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εφαγα άκυρο από mm για το μάυρο μου είπαν θα το έχουν μετά τον 15 Αυγουστο και έτσι την ακύρωσα. Καθυστέρηση παραλαβής η απλά είχαν εξαντληθεί όλα τα αποθέματα ? Σου είπαν ? Πόσα χρώματα εννοώ το Led notification Δεν ξέρω, αλλά σε ένα video που είδα έβλεπα πράσινο, πιθανώς να έιναι RGB, κράτα μικρό καλάθι!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=71551&selectedCategoryId=93 Γράφει 169. Άντε πάλι σας έφτιαξα..... Μίλησα με κατάστημά τους. Δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί η καινούργια τιμή. Καλύτερα να πάτε σε ένα κατάστημα.
Dev1l Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ναι καλά στο Γερμανό ποτέ δεν είχαν κάτι άσε Πότε δεν ξέρεις! Πιθανώς να το είχαν καθυστερήσει για να πάνε πρώτα τα αποθέματα στα καταστήματα και μετά να το έβγαζαν σε προσφορά!
8elwADSL Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Πως το παραγγέλνεις στα 169; 269 μου βγάζει όταν πάω να κάνω την παραγγελία. (Γερμανός)
Προτεινόμενες αναρτήσεις