Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα κι εγώ από Public. Κάνει και δόσεις. 

Ευχαριστώ τον T.S. και όλα τα παιδιά που ενημερώνουν το θέμα!

Δημοσ.

Ξανά διαθέσιμο και στο Public!!

Αν και έχει δοθεί το Link.png Site: link και από προηγούμενο χρήστη, το επαναλαμβάνω και εδώ.

(Μόλις πήρα ένα κομμάτι!)

Απ'οτι φαίνεται πλέον υπάρχει κυρίως από Public (ΜΜ και Vodafone έχουν εξαντληθεί). Μήπως ο TS να άλλαζε τον τίτλο ή τουλάχιστον να έβαζε και το link του Public στο 1ο post για να μην ψάχνονται οι χρήστες?

Και ξανά εξαντλημένο! Τι γίνεται ρε παιδιά ? Πάλι καλά που είχαμε προλάβει! Εγώ ανησυχώ πάντως γιατί λέει ακόμα στα public οτι είναι σε διαδικασία συλλογής από το Σάββατο.... φοβάμαι μην φάω άκυρο η μην αργήσω για παραλαβή! Το θέλω και το θέλω τώρα!!!!! Μόλις το παρέλαβε φίλος και έπαθα την πλάκα μου! Special!!!

Πόσα χρώματα βγάζει;

Λευκό / Μαύρο / Χρυσό!

Δημοσ.

Εφαγα άκυρο από mm για το μάυρο μου είπαν θα το έχουν μετά τον 15 Αυγουστο και έτσι την ακύρωσα.

Δημοσ.

Εφαγα άκυρο από mm για το μάυρο μου είπαν θα το έχουν μετά τον 15 Αυγουστο και έτσι την ακύρωσα.

Καθυστέρηση παραλαβής η απλά είχαν εξαντληθεί όλα τα αποθέματα ? Σου είπαν ? 

Πόσα χρώματα εννοώ το Led notification

Δεν ξέρω, αλλά σε ένα video που είδα έβλεπα πράσινο, πιθανώς να έιναι RGB, κράτα μικρό καλάθι! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=71551&selectedCategoryId=93

Γράφει 169. 

post-226424-0-11953000-1437380371_thumb.png

Άντε πάλι σας έφτιαξα.....

Μίλησα με κατάστημά τους. Δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί η καινούργια τιμή. Καλύτερα να πάτε σε ένα κατάστημα.

Δημοσ.

Ναι καλά στο Γερμανό ποτέ δεν είχαν κάτι άσε

Πότε δεν ξέρεις! Πιθανώς να το είχαν καθυστερήσει για να πάνε πρώτα τα αποθέματα στα καταστήματα και μετά να το έβγαζαν σε προσφορά!

Δημοσ.

Πως το παραγγέλνεις στα 169;

269 μου βγάζει όταν πάω να κάνω την παραγγελία.

(Γερμανός)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...