stelrp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 πολυ ομορφο κινητακι για τα λεφτα του, γρηγορο και ωραιο το γυρω γυρω,οθονη και χρωματα αρκετα καλα, με τον ηλιο ειχαμε ενα θεματακι. Ειμαι λιγο απογοητευμενος με την μπαταρια, το εχω 3 μερες τωρα(το κινητο ειναι 1 μηνων σχεδον με αρκετες φορτισεις) την μια μερα μου εβγαλε 2.5 ωρες οθονη με την φωτεινοτητα στο αυτοματο και wifi ανοιχτο αρκετες ωρες. Και την αλλη 1.5 ωρα οθονη με 3g+wifi hotspot(αρκετες ωρες) και μεχρι το απογευμα εψαχνα να το φορτισω. To hotspot τρώει πολύ μπαταρία. Όσες φορές μου έχει χρειαστεί στο Samsung s3mini, το έχω στο καλώδιο να φορτίζει παράλληλα , και δεν το προλαβαίνει, δηλαδή το ποσοστό φόρτισης μένει σταθερό, ή αυξάνει ελάχιστα.
coyote2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) to 4G πετάει (ενεργοποιείται με τηλ στην cosmote) Είχε μία επιλογή LTE/wcdma/gsm εβαλα gsm και μετά δεν είχε πλεόν την επιλογή LTE (ισως γιατί το πηρα από vodafone και λειτουργεί αλλιως?) Παρόλα αυτά κατεβάζει με 50 Mbps! Μπορείτε να μου πείτε τι γράφει στο δικό σας Στην επιλογή Δικτυο κινητής τηλεφωνίας , Προτιμώμενος τύπος δικτύου Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2015 από coyote2
coyote2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Γενικοτερες εντυπωσεις; Εγω τα έχω γράψει πιο πάνω Αν δε πάρεις κινέζικο απ έξω δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου φτηνότερο τηλέφωνο για 2 χρόνια Μετά θα πεθάνει η μπαταρία του
gr234567 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 ξανά διαθέσιμο από vodafone http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-P8-lite/rates?menuId=610
kinezos69 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μόλις το παρήγγειλα απο VODAFONE. Να ρωτήσω, έχει screen protector πάνω του ή πρέπει να αγοράσω.
kstampo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μόλις το παρήγγειλα απο VODAFONE. Να ρωτήσω, έχει screen protector πάνω του ή πρέπει να αγοράσω. Μάλλον είχε μόνο ένα κομμάτι και το πρόλαβες!!! Τώρα δεν έχει....
Cowboyfromhell Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 χαχαχαχαχαχααχ Εγώ το το βάζω στο καλάθι βάζω στοιχεία και μου φόρτωνε για κανά λεπτό και μου γράφει σφάλμα και ότι δεν υπάρχει απόθεμα . Πως γενιν αυτό?
coyote2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μόλις το παρήγγειλα απο VODAFONE. Να ρωτήσω, έχει screen protector πάνω του ή πρέπει να αγοράσω. Εχει ένα πάρα πολύ καλό κολλημένο τέλεια
sotos 1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω, έχει screen protector πάνω του ή πρέπει να αγοράσω. Ναι φοράει μια πολύ καλή ζελατίνα.
bujam1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ξανά διαθέσιμο και στο Public!! Αν και έχει δοθεί το Site: link και από προηγούμενο χρήστη, το επαναλαμβάνω και εδώ. (Μόλις πήρα ένα κομμάτι!) Απ'οτι φαίνεται πλέον υπάρχει κυρίως από Public (ΜΜ και Vodafone έχουν εξαντληθεί). Μήπως ο TS να άλλαζε τον τίτλο ή τουλάχιστον να έβαζε και το link του Public στο 1ο post για να μην ψάχνονται οι χρήστες? 2
Cowboyfromhell Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Και εγώ από public το άσπρο! Να σε καλά φίλος! link? http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-p8-lite-16gb-dual-sim-leyko/prod7650074pp/
kinezos69 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Επειδή ήθελα άσπρο παρήγγειλα και απο το public. Κατα πάσα πιθανότητα θα κρατήσω το άσπρο(ο γιος μου θα επιλέξει). Το άλλο θα το αφήσω διαθέσιμο. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm, αλλά να λάβει υπόψιν του ότι είμαι Αλεξανδρούπολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις