el_el Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 στο public γλυφαδα ειχε ενα κομματι ασπρο σφραγισμενο για οποιον ενδιαφερεται επισης εχω κανει κρατηση σε βοντα η οποια ειναι διαθεσιμη αν καποιος το επιθυμει (γλυφαδα) Αν ειχε μιρακαστ θα το χτυπαγα 1
Dev1l Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 στο public γλυφαδα ειχε ενα κομματι ασπρο σφραγισμενο για οποιον ενδιαφερεται επισης εχω κανει κρατηση σε βοντα η οποια ειναι διαθεσιμη αν καποιος το επιθυμει (γλυφαδα) Αν ειχε μιρακαστ θα το χτυπαγα Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα ερχόμουν βολίδα από Χαλκιδική να το πάρω!
coyote2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ωραίο γρήγορο 2 γιγα ραμ Για την τιμή του καλο Ίσως η video κλήση να είναι θέμα λογισμικού. Φαίνεται να κρατάει η μπαταρία Μια μερα οριακά Τα κουμπιά είναι μέσα στην οθόνη Άρα μικραίνει λίγο
sotos 1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ποιότητα κατασκευής σε ανεκτά όρια, ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί να αντέξει το ασημένιο πλαστικό που υπάρχει ενδιάμεσα στο τηλέφωνοΟθόνη αρκετά φωτεινή και απλα ικανοποιητική σε χρώματαO ήχος είναι δυνατός πράγμα που δίνω μεγάλη σημασίαMεγάλο μέγεθος για την οθόνη τουΦαίνεται αρκετά γρήγορο,για την μπαταρία θα χρειαστεί λίγος χρόνος για συμπεράσματαΠιστεύω αρκετά τίμιο για τα χρήματά του 1
Damianpcb2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Εγώ να πω την αλήθεια είδα την σύγκριση του Sony M4 Aqua με το Huawei P8 Lite, κάπως φέρνω περισσότερο προς το M4 αλλά έχει αρκετή διαφορά σε θέμα τιμής με το P8 Lite, To M4 που δοκίμασα δεν με ενθουσίασε και πολύ. Άθλια κάμερα και μέτρια οθόνη. Στο comparison των 2 κινητών μου φαίνεται ότι υπερτερεί το huawei στην οθόνη. Τα χρώματα του μου φαίνονται ποιο αληθινά. O ήχος δείχνει καλύτερος στο Μ4. Σίγουρα δεν αξίζει κανένα από αυτά τα 279-300ε όταν μπορεί κάποιος να πάρει ένα Lg g2 η G3 σε αυτά τα λεφτά. Πάντως στα 169 παραξιζει το P8 Lite 1
8elwADSL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 To M4 Aqua έχει μεγάλο πρόβλημα με τον αποθηκευτικό του χώρο,μόνο 2gb ελεύθερα! 1
Status_1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ανάμεσα σε Samsung A5 και p8 lite πιο να κρατήσω;
Dev1l Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 To M4 που δοκίμασα δεν με ενθουσίασε και πολύ. Άθλια κάμερα και μέτρια οθόνη. Στο comparison των 2 κινητών μου φαίνεται ότι υπερτερεί το huawei στην οθόνη. Τα χρώματα του μου φαίνονται ποιο αληθινά. O ήχος δείχνει καλύτερος στο Μ4. Σίγουρα δεν αξίζει κανένα από αυτά τα 279-300ε όταν μπορεί κάποιος να πάρει ένα Lg g2 η G3 σε αυτά τα λεφτά. Πάντως στα 169 παραξιζει το P8 Lite Ίσως να έχεις και δίκιο, σίγουρα όμως στα 279-300€ κανένα δεν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά τους! Ευχαριστώ για την πληροφορία! To M4 Aqua έχει μεγάλο πρόβλημα με τον αποθηκευτικό του χώρο,μόνο 2gb ελεύθερα! Μόλις το πρόσεξα οπότε πάω στο P8 Lite, γιατί με 2GB μόνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Ευχαριστώ για την πληροφορία! Ανάμεσα σε Samsung A5 και p8 lite πιο να κρατήσω; Κοίτα αν το βρείς σε προσφορά το P8 Lite σίγουρα αξίζει περισσότερο, ο επεξεργαστής είναι αυτός που το κάνει ποιό δυνατό! Λογικά από εβδομάδα θα υπάρχει διαθέσιμο το P8 Lite σε προσφορά, έχε το νού σου να το προλάβεις! Τώρα εφόσον στα χρήματα 290+ καλύτερα να κοιτάξεις το G3 στα 320€ μέσω skroutz η bestprice.
tiniakos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Το κινητό μετά από λίγο που το δοκίμασα μπορώ να πω ότι πετάει. Πολύ καλή αίσθηση της αφής,δεν κολλάει πουθενά,πολύ ελαφρύ και με πάρα πολύ ωραία οθόνη. Το μενού πλήρως εξελληνισμένο και το λειτουργικό που φοράει πάρα πολύ καλό. Μόνο αρνητικό αλλά πιστεύω ότι γρήγορα συνηθίζεται είναι τα onscreen buttons. Έχω και ένα Lenovo K3 note και νομίζω ότι το Huawei είναι ελαφρώς πιο γρήγορο σε όλα. Παρόλα αυτά για ειδικού λόγους το δίνω στην τιμή της προσφοράς. Όποιος θέλει μου στέλνει pm.
Exploticon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Το κινητό μετά από λίγο που το δοκίμασα μπορώ να πω ότι πετάει. Πολύ καλή αίσθηση της αφής,δεν κολλάει πουθενά,πολύ ελαφρύ και με πάρα πολύ ωραία οθόνη. Το μενού πλήρως εξελληνισμένο και το λειτουργικό που φοράει πάρα πολύ καλό. Μόνο αρνητικό αλλά πιστεύω ότι γρήγορα συνηθίζεται είναι τα onscreen buttons. Έχω και ένα Lenovo K3 note και νομίζω ότι το Huawei είναι ελαφρώς πιο γρήγορο σε όλα. Παρόλα αυτά για ειδικού λόγους το δίνω στην τιμή της προσφοράς. Όποιος θέλει μου στέλνει pm. καπου διαβασα οτι το κινητο εχει ηδη screen protector μεσα ισχυει? αν ειναι να μην παραγγυλο tempered glass
alexiko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 καπου διαβασα οτι το κινητο εχει ηδη screen protector μεσα ισχυει? αν ειναι να μην παραγγυλο tempered glass Ακόμα και αν έχει δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το tempered glass. Να το παραγγείλεις οπωσδήποτε.
crom291 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Αυτη τη στιγμη δεν πρεπει να παιζει καπου προσφορα παντως... Επομενως αναμενουμε μηπως ξαναβγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις