Spitfire_13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σας, ως κατοχος της συσκευης του τιτλου το μονο παραπονο που εχω απο τη συσκευη ειναι τα χρωματα στην οθονη..Κυριως στο γκρι αλλα και σε αλλα ανοιχτα χρωματα το κινητο εμφανιζει διαφορετικες αποχρωσεις σε αλλα σημεια. Εχει ηδη αλλαχτει η οθονη μια φορα στο σερβις και το προβλημα δεν διορθωθηκε. Ακομα δεν εχω βγαλει ακρη ουτε εχω παρει σαφη απαντηση απο Lg/Procordia για το αν ειναι ετσι κατασκευαστικα η οθονη η αν εχουν προβληματικα ανταλλακτικα. Παραθετω και μια εικονα για παραδειγμα το πως ειναι. Εχει καποιος αλλος κατοχος το ιδιο θεμα? Ευχαριστω για το χρονο σας
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ειναι μεγαλο το κακο. Μπορεις να παραθεσεις εικονα με τελειως μαυρη οθονη να δω ποσο bleed εχει η οθονη του; Πρεπει να ειναι πολυ παντως
Spitfire_13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δεν ειναι απο το δικο μου η photo αυτη ειναι μια που βρηκα στο ιντερνετ για να φαινεται το προβλημα, καπως ετσι ειναι και εμενα , στο μαυρο δεν φαινεται κατι εντονα παντως. Δυστηχως δεν μπορω να βγαλω φωτο αμεσα
Spitfire_13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Κανενας με Flex 2 δεν εχει παρατηρησει κατι τετοιο?? Τιποτα..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα