aetos1988 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Καταρχήν δεν ξέρω αν άνοιξα το θέμα στο σωστό topic , αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με την ασφάλεια των e-mail και εξηγούμαι . Στην δουλεία μας ήρθε ένα e-mail από την Κίνα για την ακρίβεια από μια εταιρία της Κίνας η οποία ουσιαστικά μας κάνει παραγγελία κάποια ανταλλακτικά που εμπορευόμαστε , τώρα αν απαντήσουμε στο e-mail υπάρχει κάποιος κίνδυνος ; Μήπως είναι spam (μικρή πιθανότητα για μένα) ; Να τονίσω ότι πρώτη φορά επικοινωνεί μαζί μας .
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Και Ρώτας το φόρουμ αν η εταιρεία σου πρεπει η όχι να απαντήσει στο εμαιλ, τουλάχιστο αν ήθελες απαντήσεις έπρεπε να μας πεις και την εταιρεια μήπως κάποιος την γνωρίζει
aetos1988 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εγώ ρωτάω για την ασφάλεια δηλαδή πως γίνεται να επιβεβαιώσω ότι όντως δεν είναι spam ή κάτι άλλο
VasKag Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Κατα 99% ειναι διαφημιστικο. Και εμας στην εταιρεια, μας στελνουν αρκετες φορες απο κινεζικα εργοστασια, παρομοια ειδη με αυτα που εμπορευομαστε. Δεν ειναι κατι. Απλώς βρισκουν το email απο τις διαφορες mailing lists και στελνουν διαφημιστικο υλικο.
l337 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εγώ ρωτάω για την ασφάλεια δηλαδή πως γίνεται να επιβεβαιώσω ότι όντως δεν είναι spam ή κάτι άλλο Αυτό θα σας το απαντήσει εκείνος (ή εκείνοι) που ασχολείται με το IT στην εταιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα