Kamil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια , ειναι η πρωτη φορα που ανοιγω ενα θεμα για αυτο σορρυ για τυχον λαθη που μπορει να κανω...στο θεμα μας τωρα , θελω να φτιαξω ή να αγορασω εναν υπολογιστη (μονο πυργο γιατι τα υπολοιπα τα εχω) για απλη χρηση και αντε και κανενα παιχνιδι...αυτο που θελω ειναι ο υπολογιστης να τρεχει γρηγορα στο ιντερνετ και να μην κολλαει , απο εκει και περα και να μπορουσα να παιξω και κανενα παιχνιδι δε θα με χαλαγε...το badget μου ειναι αρκετα χαμηλο για αυτο θα ηθελα να προτινετε κατι οσο το φθηνοτερο γινεται...(υγ. ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα των υπολογιστων)
AbsolutOwner Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ Συμπλήρωσε αυτή την φόρμα εδώ για να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα