Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες. Εχω ενα λαπτοπ το οποιο λεει συνεχεια σταματησε η λειτουργεια των windows . Πατηστε επανεκκινηση η επιλυση προβληματος. Εγω θελω να κανω επιδιορθωση για να γλυτωσω το format. Οι αποριες μου ειναι 2! Χανονται αρχεια (εγγραφα εικονες βιντεο και τα λοιπα?) Και αν μενουνε μεσα ιοι η αν σβηνονται και αυτοι.Διοτι απο ιους την εχει πατησει το παλικαρι! :/

Επισκέπτης
Δημοσ.

προσπαθησε να τρεξεις σε command promt την εντολη sfc /snannow efoson exeis windows 7 γραψε μας πως σκεφτεσαι να κανεις επιδιορθωση στο λειτουργικο??? ποιο λειτουργικο εχεις? και μην ανησυχεις με την εντολη δεν χανονται αρχεια, με την επιδιορθωση αναλογος τι θα κανεις... οποτε δωσε μερικες λεπτομερειες ακομα..

Δημοσ.

προσπαθησε να τρεξεις σε command promt την εντολη sfc /snannow efoson exeis windows 7 γραψε μας πως σκεφτεσαι να κανεις επιδιορθωση στο λειτουργικο??? ποιο λειτουργικο εχεις? και μην ανησυχεις με την εντολη δεν χανονται αρχεια, με την επιδιορθωση αναλογος τι θα κανεις... οποτε δωσε μερικες λεπτομερειες ακομα..

Ναι σωστα εχεις απολυτο δικιο! Για αρχη ετρεξα το scannow και δεν εβγαλε τιποτα. Εχω windows 7 . και βγαζει το εξης σφαλμα "Η εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει" Επανεκκινηση η επιδιορθωση και φυσικα δε γινεται τπτ απο τα 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...