Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Επειδη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως παιζει, αν μπορει καποιος καλο θα ηταν να μας ξεκαθαρισει τα εξης: αν δεν λαβεις sms δεν μπορεις να ενεργοποιησεις; Επισης αν ενεργοποιησεις χανεις καποια απ τα αλλα προνομια; Πχ 300 προς ολους, 1gb μεσω ανανεωσης απο καταστημα η πιστωτικη.</p>

Δημοσ.

Αν δεν λαβεις sms δεν μπορεις να ενεργοποιησεις;

Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις!

Επισης αν ενεργοποιησεις χανεις καποια απ τα αλλα προνομια; Πχ 300 προς ολους, 1gb μεσω ανανεωσης απο καταστημα η πιστωτικη.

Πρόκειται για πακέτο και όχι για bonus, οπότε δεν χάνεις κανένα άλλο προνόμιο,

αν και αυτό για το bonus είναι σχετικό αφού αν παράλληλα με τα 300 λεπτά παίρνεις καί το 1gb

καί τα 120 λεπτά προς σταθερά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Δημοσ.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ F2GO.

Μετά από sms '1000' στο 1264 οπότε δεν είναι για όλους :(

Δημοσ.

Εγώ έχω το φοιτητικό, έκανα ανανέωση 13 ευρώ στο κατάστημα της wind και πήρα 120 λεπτά και 1gb.πας μετά στην εφαρμογή και παίρνεις ότι άλλο θες για 7 ημέρες.μου έμειναν και τα 13 ευρώ για μελλοντική χρήση.

Δημοσ.

Πήγα έβαλα λεφτά σήμερα και με είπε η τύπισσα ότι είναι μόνο για το καλοκαίρι η όλη ιστορία, θέλοντας να βοηθήσει την όλη κατάσταση η εταιρία.Όταν της είπα ότι θέλει η Καλή εταιρία να αρπάξει το ζεστό 8 ευρώ με είπε ότι θέλει συντήρηση το δίκτυο και από κάπου πρέπει να τα βρουν

Δημοσ.

Εγώ έχω το φοιτητικό, έκανα ανανέωση 13 ευρώ στο κατάστημα της wind και πήρα 120 λεπτά και 1gb.πας μετά στην εφαρμογή και παίρνεις ότι άλλο θες για 7 ημέρες.μου έμειναν και τα 13 ευρώ για μελλοντική χρήση.

τα 120 λεπτά που πήρες πρέπει να είναι όμως μόνο προς σταθερά, έτσι?
Δημοσ.

Πήγα έβαλα λεφτά σήμερα και με είπε η τύπισσα ότι είναι μόνο για το καλοκαίρι η όλη ιστορία, θέλοντας να βοηθήσει την όλη κατάσταση η εταιρία.Όταν της είπα ότι θέλει η Καλή εταιρία να αρπάξει το ζεστό 8 ευρώ με είπε ότι θέλει συντήρηση το δίκτυο και από κάπου πρέπει να τα βρουν

Όποτε το παίρνω απόφαση να κάτσω να γράψω ένα παραμύθι μπας και κερδίσω χρήμα και δόξα, οι υπάλληλοι των καταστημάτων της Wind με ξεπερνούν ρε γαμώτο!

Ας τους ενημερώσει λοιπόν κάποιος πως η προσφορά θα μείνει μέχρι η εταιρία να αποφασίσει ότι έκανε τον κύκλο της και να τη διακόψει ή να την τροποποιήσει.

Δημοσ.

Δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις την ενεργοποίηση του πακέτου. Εγώ έκανα ανανέωση πριν 10 μέρες παίρνοντας όλες τις προσφορές που μου αναλογούσαν και έτσι δεν μπορώ να δοκιμάσω για να σας πω. Πάντως είναι εξαιρετικό πακέτο. !

Δημοσ.

εγω σκεφτομαι αξιζει τον κοπο να βαλω σε διαδικασια φορητοτητας τους γονεις μου η σε ενα μηνα θα ληξει;

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις έβαλα 10€υρά από κατάστημα Wind F2G μούδωσε 300 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1GB, και 120 λεπτά ομιλίας πρός WIND & Q για 30 μέρες
από τα 10€ -1,37€ συριζοφόρος εκδοράς = 8,63€ μείναν υπόλοιπα στη κάρτα
:mrgreen:

Επεξ/σία από arel
Δημοσ.

Δεν ειναι "χρονια", μεχρι πριν 2 μηνες που εκανα την τελευταια ανανεωση, το δωρο ηταν μονο το 1GB, το ξερω γιατι παντα εδω και 1 χρονο εκανα ανανεωση σε καταστηματα γι αυτο το λογο, το 1gb.

Εχει αλλαξει κατι και δινουν και τα 300 λεπτα? Ειναι επισημο? Το δοκιμασε αλλος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...