Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα φοιτητικό Wind και ένα f2g στο ίδιο όνομα και μου ήρθε το μήνυμα στο f2g.

Τώρα η βλέπουν ποιος έχει φοιτητικό στο όνομα του και το δίνουν και στο άλλο η το δίνουν σε παλιούς συνδρομητές γιατί το έχω από το 2004

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πάει έτσι. Έχω έναν ξεχασμένο f2g αριθμό που του βάζω 5 ευρώ το εξάμηνο έτσι για να υπάρχει, ούτε 2-3 χρόνια, και μου ήρθε το μήνυμα. Σιγά μην ασχοληθώ όμως. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να βάλω 5 ευρώ, που σημαίνει ότι θα έχει 300ΜΒ την βδομάδα για 5 εβδομάδες.

• Moderators
Δημοσ.

... Μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να βάλω 5 ευρώ, που σημαίνει ότι θα έχει 300ΜΒ την βδομάδα για 5 εβδομάδες.

100ΜΒ είναι το log'n'win αν μιλας γι' αυτό. Και οι εβδομάδες είναι 4 και όχι 5 αφου η 5η είναι εκτος των 30 ημερων, αρα δεν την εχεις.

Δημοσ.

δηλαδή εάν δεν έρθει το μήνυμα δεν μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε?

Μήπως έχει προσπαθήσει κανείς να στείλει το μνμ στο 1264 χωρίς να του έχει έρθει η προσφορά?

Δημοσ.

Έχω ένα φοιτητικό Wind και ένα f2g στο ίδιο όνομα και μου ήρθε το μήνυμα στο f2g.

Τώρα η βλέπουν ποιος έχει φοιτητικό στο όνομα του και το δίνουν και στο άλλο η το δίνουν σε παλιούς συνδρομητές γιατί το έχω από το 2004

Θα διαφωνησω κι εγω. F2G ετων στο οποιο βαζω 5 ευρω μονο για να μη χασω τον αριθμο και δεν πηρε μνμ. F2G ενος ετους απο μεταφορα (κοτε) της γυναικας μου, ελαβε το μνμ.

Δημοσ.

100ΜΒ είναι το log'n'win αν μιλας γι' αυτό. Και οι εβδομάδες είναι 4 και όχι 5 αφου η 5η είναι εκτος των 30 ημερων, αρα δεν την εχεις.

Off topic τώρα, αλλά ξανάπεσε στα 100; Γιατί το είχαν στα 300 πριν λίγο καιρό.

Πάντως ισχύει για 5 βδομάδες. Μέχρι 30 μέρες μπορείς να το ενεργοποιείς από την ανανέωση. Αν το κάνεις την μέρα της ανανέωσης, μπορείς και 28 μέρες μετά που πιάνει κανονικά για όλη την βδομάδα(και όχι για 2 μόνο μέρες). Απλά αν αργήσεις το πρώτο log n win 3 μέρες, τότε μπορείς μέχρι 4 φορές.

Δημοσ.

οχι δεν ισχυει αυτο . το φοιτητικο της γυναικας μου ειναι στο δικο της το ονομα και στο δικο της επωνυμο που δεν ειναι ιδιο με το δικο μου ( κρατησε το δικο της μετα τον γαμο ) . Παλιους συνδρομητες παιζει γιατι αυτο το νουμερο το εχω απο το 2006 . Απο την αλλη και το 2ο νουμερο που εχω στο κινητο ειναι απο την ιδια ημερα αφου μαζι τα καναμε τοτε σαν οικογενειακο σε συνδεση και το διακοψαμε μετα τον 1 χρονο που ηταν τοτε τα συμβολαια και το γυρισαμε και οι 2 σε καρτα . Δεν ξερω τελικα με ποιο κριτηριο τα εδωσαν αλλα ειναι μια χαρα νομιζω .... πηγα χθες να βαλω καρτα σε καταστημα wind εντομεταξυ και μου λεει δεν θα σας ενδιεφερε να το κανουμε συνδεση ; του λεω μα πλεον εχω 1800 λεπτα τον μηνα προς ολους και 2.5gb ιντερνετ με 8 ευρω γιατι να το κανω συνδεση ; και μου απανταει την ΘΕΊΚΗ ΑΤΑΚΑ....ναι αλλα τα 1800 λεπτα ειναι 3 λεπτα.....δηλαδη 600 κλησεις ουσιαστικα .........

Δημοσ.

Δηλαδή Εμείς που είχαμε φοιτητικό, τώρα βγαίνουμε χαμένοι γιατί δεν έχουμε τα 300 Προς όλους και να μένουν στην κάρτα

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή Εμείς που είχαμε φοιτητικό, τώρα βγαίνουμε χαμένοι γιατί δεν έχουμε τα 300 Προς όλους και να μένουν στην κάρτα

+1gb
Δημοσ.

Στο δικό μου φοιτητικό (Αυτο που έδωσε σε όλους η Wind, μια εποχη) όταν κάνω ανανέωση κάρτας (πάντα απο paypal το κάνω) μου δίνει και 300 λεπτα προς ολους και 1 gb data και τα 10 ευρώ μένουν στη κάρτα ... 

Ps: Σήμερα το μήνυμα αυτό ήρθε στο νούμερο της μητέρας μου που ούτε τα 200 λεπτά με τα 5 ευρώ δεν τρώει ... :-D  

Δημοσ.

Το μήνυμα στέλνεται σε τυχαίους αριθμούς καθημερινά και δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο τι κατανάλωση κάνει κάποιος.

Από τη στιγμή που άρχισαν να μοιράζουν "φοιτητικά" προνόμια, είναι θέμα χρόνου να λάβουν όλοι το περιβόητο sms.

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στην wind για να ρωτήσω εάν θα είναι για πάντα η όχι. Η κοπέλα μου είπε ότι είναι μόνο για μια φορά αυτή η προσφορά και εάν θα έχει πάλι θα στείλουν πάλι μήνυμα. Της διάβασα το μήνυμα που μου ήρθε στο κινητό μου. Το νούμερο που έχω είναι από τον Ιανουάριο του 2015 και δεν είναι φοιτητικό.

Τώρα εάν θέλει κάποιος δοκιμάζει και τον άλλον μήνα παίρνοντας το ρίσκο να μην μπορέσει να το αξιοποιήσει το 10αρακι.

Δημοσ.

Μηπως η κοπελα που μιλησες ελεγε οτι να ναι γιατι στο μηνυμα που ηρθε σε μενα λεει ...

14177l3.jpg

Οποτε θελεις και οχι για ενα μηνα

Δημοσ.

Δεν πάει έτσι. Έχω έναν ξεχασμένο f2g αριθμό που του βάζω 5 ευρώ το εξάμηνο έτσι για να υπάρχει, ούτε 2-3 χρόνια, και μου ήρθε το μήνυμα. Σιγά μην ασχοληθώ όμως. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να βάλω 5 ευρώ, που σημαίνει ότι θα έχει 300ΜΒ την βδομάδα για 5 εβδομάδες.

Προφανώς τόσο εσύ όσο και ο περισσότερος κόσμος αγνοείτε την ύπαρξη της δυνατότητας επ' άπειρον διατήρησης ενός αριθμού χωρίς κανένα έξοδο μέσω του προγράμματος COSMOTE Μηδενικό Πάγιο.

Αναλυτικός τιμοκατάλογος.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...