Μακιαβέλλι Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Erou14 είπε Παιδια εγω εχω χασει τ βιβλιαριο και τν καρτα.εχω ηδη λογαριασμο.ΜΟΝΟ γ τν εκδοση της καρτας χρειαζομαι κατι αλλο περα απο ταυτοτητα? Και γ ν κανω e banking αν ξερει καποιος τι δικαιολογητικα πρεπει να εχω. Ευχαριστω Εξαρτάται ποτέ έκανες τελευταία επικαιροποιηση τα στοιχεία σου. Καλού κακού πάρε ταυτότητα, εκκαθαριστικό, λογαριασμό ΔΕΚΟ, βεβαίωση κινητού.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Erou14 είπε Παιδια εγω εχω χασει τ βιβλιαριο και τν καρτα.εχω ηδη λογαριασμο.ΜΟΝΟ γ τν εκδοση της καρτας χρειαζομαι κατι αλλο περα απο ταυτοτητα? Και γ ν κανω e banking αν ξερει καποιος τι δικαιολογητικα πρεπει να εχω. Ευχαριστω Τα παντα όλα χρειάζεσαι, εκαθαριστικο, λογαριασμο δεη οτε, ταυτοτητα κλπ παρε τηλεφωνο την τράπεζα σου να σου πουν Ή μπες στην εφαρμογη της καπου θα δεις επικαιροποίηση στοιχείων, πατας εκει και ανεβαζειςοτι ζητήσει, μετα νομιζω μπορεις μεσα απο την εφαρμογή να εκδόσεις και την καρτα(για το δευτερο με επιφύλαξη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα