azuli Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ξερει κανεις τι χαρτια χρειαζονται για να βγαλω τετοια καρτα?Τα τηλεφωνα ειναι μονιμως απασχολημενα και δεν εχω καποιο μαγαζι κοντα μου.Ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αν εχεις τραπεζικο λογαριασμό, θέλεις μονο ταυτότητα 1
azuli Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ευχαριστω,ηθελε τελικα ταυτοτητα,εκκαθαριστικο και βεβαιωση παροχου για τον αριθμο του κινητου σου.
gokuthelegend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ευχαριστω,ηθελε τελικα ταυτοτητα,εκκαθαριστικο και βεβαιωση παροχου για τον αριθμο του κινητου σου. Είχες λογαριασμό στην τράπεζα ή έφτιαξες έναν τώρα; Αν είχες ήδη λογαριασμό, μου φαίνεται κάπως περίεργο που σου τα ζήτησαν όλα αυτά γιατί υποτίθεται ότι στα είχαν ζητήσει όταν έφτιαξες τον λογαριασμό.
BlackDarkFlag Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Παιδιά και εγώ σήμερα που πήγα και νόμιζα ήθελε όλα αυτά, μόνο βιβλιάριο και ταυτότητ ζήτησαν.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μπορει να εξαρτάται και σε ποιον μ... θα πέσεις, και απο υπερβάλλοντα ζήλο να σου ζητήσει και ποινικό μητρώο
azuli Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Είχες λογαριασμό στην τράπεζα ή έφτιαξες έναν τώρα; Αν είχες ήδη λογαριασμό, μου φαίνεται κάπως περίεργο που σου τα ζήτησαν όλα αυτά γιατί υποτίθεται ότι στα είχαν ζητήσει όταν έφτιαξες τον λογαριασμό. ειχα Μπορει να εξαρτάται και σε ποιον μ... θα πέσεις, και απο υπερβάλλοντα ζήλο να σου ζητήσει και ποινικό μητρώο την βεβαιωση κινητου την θελαν για να μου στειλουν εναν κωδικο που τον ειπα στην υπαλληλο για να συνεχισει η διαδικασια.Ισως για να ενεργοποιησουν και το ebanking
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ειχα την βεβαιωση κινητου την θελαν για να μου στειλουν εναν κωδικο που τον ειπα στην υπαλληλο για να συνεχισει η διαδικασια.Ισως για να ενεργοποιησουν και το ebanking Στελνει η ετε sms με κωδικούς ????
gokuthelegend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Στελνει η ετε sms με κωδικούς ???? Διάβασα σε άλλο φόρουμ ότι σταμάτησε να δίνει μηχανάκια - γεννήτριες κωδικών μιας χρήσης και πλέον δουλεύει με sms. Εγώ πάντως έχω μηχανάκι και το δουλεύω πολλά χρόνια, τα sms είναι για τους νέους πελάτες ή αν χάσεις το μηχανάκι.
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Είχες λογαριασμό στην τράπεζα ή έφτιαξες έναν τώρα; Αν είχες ήδη λογαριασμό, μου φαίνεται κάπως περίεργο που σου τα ζήτησαν όλα αυτά γιατί υποτίθεται ότι στα είχαν ζητήσει όταν έφτιαξες τον λογαριασμό. Τωρα πλεον υποτιθεται οτι καθε χρονο κανουν επικαιροποιηση των στοιχειων σου με τα δικαιολοηγητικα του "Συστηθηκατε?"...
ChrisSter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Λοιπόν μόλις χθες πήγα κ ζητανε: - ταυτότητα - εκκαθαριστικό εφορίας -αποδεικτικό εργασίας η' κάρτα ανεργίας -αποδεικτικό αριθμού τηλεφώνου Όλα αυτά για μια επανέκδοση κάρτας ανάληψης..
kon1to Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ChrisSter είπε Λοιπόν μόλις χθες πήγα κ ζητανε: - ταυτότητα - εκκαθαριστικό εφορίας -αποδεικτικό εργασίας η' κάρτα ανεργίας -αποδεικτικό αριθμού τηλεφώνου Όλα αυτά για μια επανέκδοση κάρτας ανάληψης.. όλα αυτά στα ζητάνε για Επικαιροποίηση Στοιχείων οχι για επανέκδοση κάρτας... δεν είναι πολιτική της τράπεζας αλλά νόμος του Κράτους. Ανα 4-5 χρόνια πρέπει να ενημερώνεται ξανά η τράπεζα με όλα τα στοιχεία σου για τυχόν μεταβολές. οποιαδήποτε νέα συναλλαγή θες να κανεις με την τράπεζα, δεν μπορεί να γίνει μέχρι να ολοκληρωθεί η επικαιροποίηση. 2
Erou14 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια εγω εχω χασει τ βιβλιαριο και τν καρτα.εχω ηδη λογαριασμο.ΜΟΝΟ γ τν εκδοση της καρτας χρειαζομαι κατι αλλο περα απο ταυτοτητα? Και γ ν κανω e banking αν ξερει καποιος τι δικαιολογητικα πρεπει να εχω. Ευχαριστω Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από Erou14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα